Te is megnézheted a google útvonaltervezőn. kb. 4 km.-el Kulata előtt kezd el sötét vörös lenni a forgalomjelző. Tehát onnantól ácsorgás. Úgy viszonyíts, hogy a Csucsulinovoi ÖMV kút 2 km. a határtól.
Itt figyelni kell, mert már most is utazási figyelmeztetést (Reisewarnung) adtak ki az osztrákok Szerbia, Bosznia, Motenegro, Albánia Koszovo országokra vonatkozóan. Ezt itt láthatod és követheted figyelemmel, hogy hogyan változik a dolog:
Mi 18.-án indulunk (nánk) Görögországba....Bécsben melozok van egy Görög kollégám. Állitolag neki már szoltak "otthonrol" hogy a héten menjen haza mert ujra zárják a határokat!? Szerintem csak valami hülye nekiállt rémhirt terjeszteni......de azért fo....ok kicsit :) Ugy hogy oszzátok ha van friss infó mert ha ottragadok valahol az asszony kiherél :)
Szerintem ez az a kategoria, hogy senki nem kotelez ra, hogy belepjel az orszagukba, de ha szeretnel, akkor oldjad meg valahogy, hogy legyen qr kodod a hataron. Teljesen aterzem a problemadat, hogy hulyesegnek tartod a plf-et es probalsz ramutatni a logikai hibaira.
hazafelé útban ki és hol kérdezné meg tőled, merre jártál, amerre a madár sem?
-
Egyébként pedig szerintem ha két tanúval igazolod, hogy Szerbiában a tranzit utazás során
nem csökkent a sebességed a megengedett maximum alá, simán elég lehet majd egy hét karantén önkéntes vállalása, amit egy erre szakosodott osztrák négy csillagos hotelben kell eltöltened az állam költségén. Viszont az ellátás csak norvég-asztalos reggeli lesz és a hét végi mérlegelésnél kiderülhet, hogy aki nem fogyott egy hét alatt 4 kilogrammot, annak még egy hetet ott kell töltenie.
Sziasztok! Egy kicsit off, de nem tudom máshol megkérdezni. Mai hír, hogy Ausztria 14 napos karantént ír elő azoknak a lakosoknak, akik Szerbiában jártak. Szerintetek ha Ausztriából indulnánk Görögországba, Szerbián keresztül, akkor ránk is vonatkozik hazafelé Ausztriában a 14 napos karantén, vagy mivel csak tranzitban mentünk át rajta ezért nem?
Az alábbi lehetőség megoldás lehet "párizs" kollégának is....
Az űrlapon ennyit kell kitölteni, ezt már elfogadja a rendszer!
Nem kell megadni a szállás nevét és a szobaszámot, de az utcát igen (Google maps-en megnézed milyen utca van a környéken, mennyi az irányítószáma és beírod).
Ez akkor lényeges csak nekik, ha valakit karanténba zárnak, amiatt hogy ellenőrizni tudják az ott tartózkodást (állítólag naponta kétszer ránéznek az illetőre, írta egy szerb utazó).
Pag szigetén nyaralunk, de sajnos úgy néz ki, hogy a kocsikulcsunkat ellopták. Elég elkeserítő a helyzet, a pótkulcsunk Magyarországon.
Azt szeretném kérdezni, hogy Pag felé, vagy a környékre nem jön most valaki, aki a pótkulcsot esetleg el tudná hozni? Csomagküldő szolgáltatásokat is nézek, de nem az igazi időben...
Ha valaki vállalná eseteleg a kulcs elhozatalát (felvétel: Tata, Baj, vagy holnap Budapest) azt nagyon-nagyon meköszönném. Telefonom: 309597459
Mit írjon be az helyszínnek, aki valamelyik kempingbe akar mennií? Mi lakóautóval készülünk Görögországba augusztus 20. körül, van éppen elképzelésünk, hogy merre megyünk, de mi van akkor, ha az itthon kinézett város, kemping éppen nem tetszik, vagy esetleg nincs benne hely, mert mondjuk kis magán működtetésű? Bízom benne, hogy addigra belefáradnak a papírozásba....
Es azt a szallast elore lefoglalod, vagy mit irsz be a cimnek? Es elvileg egy hetig ott kell lenned, amig nincs meg a negativ teszt eredmeny. Mondjuk en sem gondolom, hogy a magyarokat fogjak tesztelni. Nagyon kivancsi vagyok mi lesz, en mar nagyon mennek.
Megy valaki most hetvegen, aki majd jo alaposan beszamol nekunk?
Valaki kapott már vissza űrlapot? Vagy akkor most csak előtte lehet kitölteni 48 órával? Én még semmit sem kaptam tegnap töltöttem, 3-át írtam belépéshez.