Én úgy láttam,h a bajnokoknak, ahogy a rajzon is van, a mez ujjvégén van a paszomány.
Mi lenne, ha amennyire lehet feljebb varratnánk rá a nemzeti színeket, akkor nem hiszem,h bele lehetne kötni.:-)) Tehát valahova közvetlenül a váll alá.
A BB-sek csináltak klassz zoknit a bringázáshoz. Tudom, még mezünk sincsen, de azért feldobom a dolgot, mert nekem megtetszett a mintadarab, amit Franktól kaptam.
Kellemes viselet, és jól kiegészíti a harci díszt. Egyenlőre annyit, hogy 150 pár rendelése esetén átállítják a leadott mintára a gépet.
Nekem most esett le, hogy ez a wap gw milyen hasznos eszköz lehet az offline tagok bevonásához és az internethez szoktatásához. Egyébként én is még az ágyban fekszem és nyomkodom a mobilom, hogy ezt a hozzászólásomat elküldjem.
kukonya: szerintem siman bevallalhatod azt a K100-at. Nem fogunk nagy tempot menni, ez most nem arrol szol. Kanga-t visszuk szelarnyekban legalabbis az a cel. --- (ez az üzenet wap-ról jött. http://plitkorn.com/gwg)
A torokfájás nálam is beköszönt, de ha marad a "jó" idő, megpróbálom leboltolni a főnökömmel a holnap délelőttöt, hogy legalább 60-ra én is mehessek...
Inkabb sujta'sos.
A met.hu azt irja, hogy BP korzeteben nem varhato eso vasarnap. Csak sok felho. Csiga biga: maradok inkabb a 60Knal. Legutobb 6-7 eve mentem 100K folotti/koruli tavot. Re'g volt :-(
Nekem tetszik a kek-narancs. Ha a karpaszomany (ezt tenyleg igy hivjak?) problemas, akkor egy kicsi magyar zaszlo is megtenne' valahol. Vagy lehetne ranyomni a mezre egy komplett sulytasos mente't, a zsebebol kikandikalo tajtekpipaval :-)
Na jólvan... Látom mindenki saját erejéhez mérten igyekszik kivenni a részét a meztervezésből... Ez igy helyes...
berger: nem rossz. de a szinek lehetnének kicsit élénkebbek. A kék és a narancs is.
NEm hiszem, hogy a nemzeti szinű karpaszomány a bajnok sajátj lenne... maximum néhányan azt hiszik, hogy mi mindannyian bajnokok vagyunk de akkor mi van... kicsit jobban félnek tőlünk a bolyban...
A nemzeti színeket egyébként szerintem is jó lenne valahol feltüntetni, de ha a karpaszomány tényleg a magyar bajnok ismérve, az kicsit ellentmond a nevünknek. :))
Ez a nemzetiszínű karpaszomány nem védett dolog véletlenül? Mintha nemrég olvastam/hallottam volna valahol, hogy ez csak a nemzeti bajnok mezén szerepelhez (azon viszont szerepelnie is kell). Talán épp a kaposvári csapatot hozták fel példaként, akik a mezre egységesen rátették a piros-fehér-zöld csíkot, holott nem szabadna. És az is rémlik, hogy a TdH-n megbüntették a magyar bajnokot, mert ő meg enélkül indult.
Nem te vagy az elso akinek a leesett szappan jut rola eszebe, fogalmam sincs, hogy miert. Miert nem a kek osztrigarol?
A Stelvion nagyobb tiszteletet kaptam, mint itthon :)
Ott is bamultak, itthon is, csak mas miatt :)
Nezd meg a tomifoto-kat! Ki az akit egybol eszreveszel a kepeken? Olyan vagyok, mint Woody Allen a Zelig-ben!
Csak röviden: az országútiban qs és kivi nehezményezte, hogy ott irogat a társaság.
Korábban , mint mike99.hu írta, volt olyan hét, sőt kettő is, hogy egyetlen hozzászólás sem volt. Ezért furcsállottam a hozzászólásokat, de legyen.
A nevet önhatalmúlag választottam, de lehet gruppetto is természertesen.
Nem tudom, hogy én megváltoztathatom e, vagy csak úgy fog menni, hogy csinálunk egy gruppetto topikot és azt a modi összevonja a mostanival.
Erre még ma este rákérdezek, a válasznak megfelelően megváltoztatom a nevet vagy megtörténik az összevonás.
Trikó:
én fehér alapon akármit nagyon szivesen látnék, amennyiben nemzeti szineink is benne vannak, még szivesebben.
Bocses zfazek, de ha nem ismerném kollinát mint nejedet és Fruzsit, akkor nem mernék lehajolni a szappanért a zuhanyzóban a mezed láttán! 8ez olyan vicces akar lenni)
A Biondobike főlapján is van egy csapatmez készítés menüpont...
Oda belépve ez a szöveg fogad:
"A széles minta- és színválaszték mellett biztosra vehetô, hogy nem fog csapatunk mezében szembe köszönni senki az utakon. Elég kiválasztani egy bizonyos mintát és a színkódból a színkombinációt kedvünk szerint változtathatjuk, míg egy egyedi tervezésű ruhát nem kapunk. Jó tervezést!"
Innen nem teljessen tiszta, hogy akkor ez a tervezgetés mit is takar....
Esetleg megnézné valaki hátha csak én vagyok b...sz