Hát akkor mostmár biztos, hogy ő volt, aki alaposan szemrevételezte a gépet a 24H-n :) És akkor ezek szerint nem saját részre rendelték azt a bringát, amiről beszélt :)
Vilardnak nincs országútija (és a 24H-ra is bicajmentesen jött), ellenben az öccse vett a múlt héten egy Author 4404-est. Tehát lehet valami összefüggés.
Sajnos nem láttam, így nem tudom, hogy ő lehetett-e. Magas srác volt tényleg, de azért talán nem annyira. Viszont halványan dereng, hogy talán bringabandis volt az illető, és a tagnévsorukat nézve esetleg vilard lehetett, mert valami hasonló hangzású nick-el mutatkozott be. Kivi?
Holnap mint említettem, én 4-kor szabadulok csak... Akkor viszont lehet, hogy felnézek a Citadellához, erre a kerékpáros napra, vagy mire. Érdekelne esetleg?
Sziasztok, csak vendégként jöttem ide, de töröltem lábat. :-)
Butch,
erről az jut eszembe, hogy azt hiszem te meséltél egyszer valami olyat, hogy a testhezálló futó/bringás naci érdekes helyzetbe hozott a Népligetben. :-)
A BB-sek csináltak klassz zoknit a bringázáshoz. Tudom, még mezünk sincsen, de azért feldobom a dolgot, mert nekem megtetszett a mintadarab, amit Franktól kaptam.
Kellemes viselet, és jól kiegészíti a harci díszt. Egyenlőre annyit, hogy 150 pár rendelése esetén átállítják a leadott mintára a gépet.
Árat majd később, ez csak gondolatébresztő.
Szerintem jó ötlet....
Közvetlenül a mez után lehetne csináltatni. Mondjuk ahhoz azért kell pár ember, hogy a 150 pár összejöjjön.
El tudok képzelni lelki szemeim elött egy szép narancssárga-fekete zoknit gruppetto felirattal....
Mez terv lopott dizájnnal, de saját kezűleg rajzolva paint-ben :)
Értelem szerűen a kisebb sárga oválisok helyén is gruppetto logo, és az oldalán függőlegesen is gruppetto felirat (esetleg www.gruppetto.hu) kékkel, óriási betűkkel, elforgatva (ilyet nem tud a paint :)
Ja, tényleg. Amúgy végül mégis bementem vele az eredményhirdetésre, kaptam is hideget-meleget a papatáborban :) De egy másik topikos kollega (sajnos már kiment a neve a fejemből) jól megcsodálta, mivel neki is lesz pont ilyenje. Már meg volt rendelve.