Keresés

Részletes keresés

FaberK Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5266
Sztem a harmadik teljes magabiztossággal vágta vagy fél méterrel fölé, ami nem arra utal, hogy elbizonytalanodott volna, hanem hogy kicsúszott a kezéből a labda. Van ez így.
Előzmény: Szabotibor78 (5258)
tsun Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5265

Remélem ezt be fogják bizonyítani, bár én nem hiszek ebben. Ezt a román kettőst nem a nemzetiségük miatt emeltem ki (tök mindegy, hogy szlovák, szlovén, orosz stb.)  hanem azért, mert számomra sem korábban, sem a vb-n, sem mostanában nem mutattak olyan meggyőző teljesítményt, ami meggyőzött volna arról, hogy velük ilyen álmokat lehetne szövögetni!

Szívből kívánom, hogy neked legyen igazad, mert a tv képernyője előtt az agyvérzés és szívroham kerülget amikor azt látom, hogy verik őket, mint szódás a lovát. Azt szeretném látni - azért ülök a tv elé - hogy ők vonulnak le győztesen a pályáról s legyen már megint esélyünk egy BL döntőben, mint volt a Fradival, illetve valamikor réges-régen, mint a mesében a Vasassal nyerjünk is!

Előzmény: enndru (5261)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5264
A magyar bajnokról beszélsz ember! A világ második legerősebb bajnokságát veretlenül vezető együttesről, amelyiknek van egy veresége és egy döntetlene a bajnokságban. Egy olyan csapatról, amelyben szerepel 3 bronz és 3 ezüstérmes a VB-ről! Minden csapatnál van formahanyatlás, nem beszélve a sérülésekről. Anitát NEM TUDJÁK elvinni a dán csapatok! Mások meg főleg nem. Azt is mondták rólunk, soha nem leszünk bajnokok. Idén nem nyerünk BL-t és akkor mi van? Majd nyerünk jövőre egy megerősített csapattal. Márpedig bőven van esélye BL-t nyerni az ETO-val, nem idén ez tény, de jövőre odakerülhetünk, bár még az idén sincs veszve semmi!
Előzmény: tsun (5262)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5263
Ez az "idegen zsoldosok" duma egy baromság! Gogirlánál csak Görbe kap több pofont mecccsenként. És kevesen hajtanak úgy mint Gogirla a pályán, még ha nem is ment neki.
Előzmény: enndru (5261)
tsun Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5262

Rosszul értettél! Sajnálom, hogy ilyen kvalitásokkal szenved egy ilyen csapatban, ahol szikrányi esélye sincs kupát (BL) nyerni, amikor a világ bármelyik együttesében tárt karokkal fogadnák. Ezt a helyzetet, no meg az anyagi javadalmazást előbb-utóbb csak figyelembe fogja venni. Meddig viseli el, hogy nemzetközileg egy középcsapatban szerepel, ha mindig győzni szeretne s csak rajta múlik, hogy olyan csapatba kerüljön, ahol ezt átélheti? Nem beszélve arról, hogy egy komolyabb csapatban sokkal jobban villoghatna, mert kevesebb teher hárulna rá, a társakra is jobban kell figyelni s több helye, lehetősége adódna. Akár a női kéziladba megkoronázott királynője lehet mindenki által elismerten. Erre az ETO-ban akárhogy is nézzük esélye sincs! Hazai viszonylatban jó kis csapat, de nem egy világklasszisnak való!

Ha emlékszel még, a vb alatt is azon szurkoltam, nehogy elvigyék a dánok stb. úgyhogy tévedésben vagy! Én nagyon ellene vagyok annak, hogy a magyar játékosok külföldre menjenek, mert azzal a mi bajnokságunk gyengül. Azt viszont megértem, hogy elmegy, ha 1 év alatt megkeresi idegenlégiósként azt a pénzt, amit itthon tíz év alatt kap.

Előzmény: Csbalázs (5257)
enndru Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5261
Azért nem kellene temetni a csapatot két gyenge meccs után. A képességei alapján az ETO első sora esélyes bármelyik élcsapattal szemben. Azonban ha a két román lánynak nem megy, akkor nem igazán van mögöttük olyan ember aki megfelelően pótolni tudja őket. Komoly nemzetközi eredményekhez átlövő poszton erősíteni kell.

Gondolom a kihagyott hetes után az edző mondja meg ki lője a következőt, s szerintem azért küldi oda Görbét mert ha netán kihagyja, ő elintézi annyival, hogy majd a következőt bemegy, míg mást egy kihagyott hetes lehet elbizonytalanít.
Nyilván a 3. (bár szvsz már a 2. után is lehetett volna) hiba után már váltani kellett, és szerencsére Temes gond nélkül belőtte őket kiélezett helyzetben is.

Az "idegen zsoldosok" ugyanúgy a csapat tagjai, ugyan nyerni akarnak, más kérdés hogy most nincsenek jó formában.
Előzmény: tsun (5255)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5260
Tibi! Azért nem volt válasz, mert mi nem tudjuk rá a választ! Anitától nagyon távol áll, hogy elbizonytalanodjon. Mona sérült volt, Reninek nem ment. Már csak Temesre lehetett bízni:-))
Előzmény: Szabotibor78 (5258)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5259
Szerintem ez igazán ütőképes csapat most. Tavaly ilyenkor ugyanennyire gyengélkedtünk...
Előzmény: Csbalázs (5257)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5258
Ezt a hetes dolgot én is kérdeztem, de nem volt reakció rá. Nem azt, hogy miért ő lövi, hnem azt, hogyha 2-őt elront, akkor a 3.-at miért kellet neki lőni? szerintem érezhető volt, hogy ebben elbizonytalanodott. Vagy utólag magyarázom bele.
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5257
És ezt egy meccsből vagy kettőből vontad le? Bátor dolog ilyenket kijelenteni... De ne reménykedj, a klubváltás még nagyon odébb van!
FaberK Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5256
A pajzsraemelés megérdemelt, az ítélkezés korai - sztem.
tsun Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5255

Volt némi vita a világbajnokság alatt, hogy melyik csapat milyen erős, milyenek a játékosok, ki mire képes. Aki még nem tudja, vagy nem látja, annak le kell vetíteni egy két mérkőzést újra. Egy dolog azért kezd nagyon zavarni, egy ilyen világklasszistól elvárná az ember, hogy a heteseket vagy másra bízza, vagy ha elvállalja, akkor sokkal jobb százalékkal lövi. Nagyon sokat hibázik a vb-t is beleértve, ami a mostani helyzetben már sorsdöntő lehet. Ezen feltétlenül változtatnia kellene. Egyébként meg le a kalappal előtte.

Ez a Győr a román ezüstérmesekkel sehol sem lenne a bronzos magyar lányok nélkül! Előre féltem, hogy nemzetközi téren hogy fognak szerepelni és sajnos félelmeim beigazolódtak, hiába van csodálatos vezéregyéniségük, idegen zsoldosok, nem tudnak olyan teljesítményt nyújtani, mint a többi BL-es csapat légiósai.

Görbe ezzel a csapattal soha sem fog BL-t nyerni, de még nemzetközi kupában sem mernék a győzelmükre fogadni. Ennél viszont többet érdemelne! Előbb-utóbb sor kerül rá, hogy klubcsere jöjjön, ha nem tudnak mellé egy igazán ütős csapatot keríteni. Számomra az is egyértelműnek tűnik, hogy ha itthon marad - amiben nagyon reménykedem - akkor főleg hazai húzóembereket kell mellé szerezni.

Nagy kár, hogy a tv nem közvetít sokkal több mérkőzést, biztos vagyok benne, hogy sok-sok kislánynak útmutatást, hogy mivel töltse el a szabadidejét s milyen sportot űzzön! Fantasztikus, amit tud!

vincentvega78 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5254

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA, A 2. FORDULÓ UTÁN.

A pályára lépve csak a játékkal foglalkozik s persze a győzelemmel

Görbicz Anita: "Elfeledem minden bajom"

Nemzeti Sport Napilap Havasréti Béla, Simon József, Szirmai György - 2006-01-16 01:05 Utolsó módosítás: 2006-01-16 01:29

Hatalmas csatát vívott a Graboplast ETO Győrött a Volgográddal, keservesen megszenvedett a két pontért (25–23).

Erősen fogadkoztak a győri lányok az orosz Volgográd elleni csata előtt, hogy a BL-csoportküzdelmek második fordulójában kiköszörülik az egy hete Szkopjében esett csorbát. Ha csupán a végeredményt tekintjük, azt mondhatjuk, Róth Kálmán edző tanítványai megvalósították a tervüket, vagyis a gyenge játékuk miatt elszenvedett fiaskót követően javítottak az orosz bajnoki ezüstérmes ellen.

A győri csata főszereplője, a kilenc gólt szerző Görbicz Anita nagyon örült a sikernek, hiszen őt köztudomásúan kizárólag a győzelmek teszik elégedetté. Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy a Győr még nem szerezte vissza régi, kiemelkedő formáját.

– Honnan vette az erőt, hogy sérülten, lázasan is a mérkőzés főszereplője legyen? – kérdeztük Görbiczet.
– Valamennyien tudtuk, hogy roppant fontos mérkőzés vár ránk a Volgográd ellen – válaszolta a válogatott irányító, akit a legutóbbi világbajnokságon beválasztottak a torna All Star-csapatába. – A pályára lépve elfeledem minden bajom, nem érzek mást, csak azt, hogy győzni kell.

Görbicz Anita krónikus megfázással bajlódva is vezéregyénisége volt a Győrnek a Volgográd ellen

– Miért botladozott a Győr az első félidőben, és mi változott a folytatásban?
– Fiatal, gyors játékosokkal találtuk magunkat szembe, miközben a támadásaink csak elvétve sikerültek. Nagyon akartunk, mégsem voltak pontosak az akcióink, ráadásul a ziccereink is kimaradtak. Ugyanakkor a védekezésünkkel kevesebb gond volt. Változott a helyzet, amikor jobban figyeltünk a támadásaink befejezésére, pontosabban, eredményesebben lőttünk. Akkor már több góllal sikerült elhúznunk, végül pedig biztosan nyertünk.

– Lehetséges, hogy a világbajnokság túl sokat kivett a Szentpétervárott járó játékosokból, és ez az oka a fáradtságnak, a sorozatos sérüléseknek?
– Nem hiszem, hogy létezne ilyen összefüggés. Persze elfáradtak a világbajnokságon a kerettagok, a sérüléseknek, illetve a hőemelkedésemnek viszont nem ez az oka. Valamennyiünknek vissza kellett állnunk a klubokban megszokott rendbe, ám ez sem nálunk, sem más klubokban nem okozhatott gondot.

– A Volgográd elleni győzelem egyben lépés a csoportból való továbbjutás felé.
– Addig még rendkívül sok dolgunk lesz. Össze kell szedni magunkat, mert egyelőre nem egészen azt játsszuk, amit korábban, az őszi sikerek alkalmával. Szkopjében kimondottan rosszul kézilabdáztunk, nem volt kellően agresszív a védekezésünk. A Volgográd ellen már hatékonyan semlegesítettük az orosz támadókat, és közepes teljesítménnyel is sikerült nyernünk. Ugyanakkor tudjuk, a formánkat tovább kell javítanunk.

Csbalázs Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5253
Nem kapta meg mert elfelejtettem, de majd holnap edzésen odaadom neki!
Előzmény: Szabotibor78 (5251)
FaberK Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5252

off

nem

on

Előzmény: Szabotibor78 (5251)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5251
Igenis mester! Nem próbálom, csinálom! :) off: Lemezt megkaptad?
Előzmény: FaberK (5250)
FaberK Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5250
Látod, hogy egy kis segítséggel mikre vagy képes? Legközelebb próbáld meg egyedül! :)))
Előzmény: Szabotibor78 (5249)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5249
Akkor nem emlékszem jól. Hogy kerültetek akkor át az EHF-be?! Hülye vagyok. A selejtező miatt. Be se került a csapat a csoprtkörbe az ukránok miatt.
Előzmény: Szabotibor78 (5247)
GFQ Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5248
Tavaly is :-)
Előzmény: Szabotibor78 (5247)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5247
Igaz, az tavaly volt. Idén oda kerül a csoport 3. Bocs.
Előzmény: Luca_41 (5246)
Luca_41 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5246
EHF-re nem. Legfeljebb a KEK-re.
Előzmény: Szabotibor78 (5244)
Marcela Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5245

Görbe nálad nincs jobbbbbbbb!!!!!!!!!!!!

Isteni voltál a meccsen!!!!!!!!

Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 5244
Emberfelettit nyújtott. Ha nem játszik, már készülhetne az EHF-re az Eto.. De azt akkor se értem, hogyha kihagy 2 hetest egymás után, akkor miért ő lövi a 3.-at is? Az se ment be. A váltás után Temes 2/2 lőtt.
SKulo Creative Commons License 2006.01.15 0 0 5243

Mikor és hol nyiolatkozta, ha megkérdezhetem?

Előre is köszönöm a választ.

Amúgy igaza van ......

Előzmény: rezike (5239)
Deckard73 Creative Commons License 2006.01.15 0 0 5242
na nézzük azokat a varázslatokat! :)

www.gorbeforever.hu

csoda ez a lány!!! :)
vincentvega78 Creative Commons License 2006.01.15 0 0 5241

Hát biza varázsolt:))) Bár lehet hogy ez már annál is több volt!)) Öröm volt nézni a játékát!

Előzmény: mondial (5232)
dabiTomi Creative Commons License 2006.01.15 0 0 5240
Amit tegnap művelt ilyen egészségi állapotban, az már tényleg emberfeletti. Elképesztő.
rezike Creative Commons License 2006.01.15 0 0 5239
Anja Andersen szerint a világ legjobb játékosa. Hát szemét egy nő ez az Anja, de a kézilabda szakmához ért-))))
vitam8 Creative Commons License 2006.01.14 0 0 5238
Hát igen ilyen gólokra csak ő képes...
Előzmény: TamZoli1 (5237)
TamZoli1 Creative Commons License 2006.01.14 0 0 5237
Megint marha jól játszott !!
Már várom a videót az egészpályás gólról, mert az nagyon tetszett nekem ! :)
Előzmény: enndru (5236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!