Keresés

Részletes keresés

Coldspot Creative Commons License 2015.08.12 0 0 22999

Az a gyanúm támadt, hogy te a konstruktív értelmet keresed. Jól gondolom?

Előzmény: szilentium3 (22998)
szilentium3 Creative Commons License 2015.08.12 0 0 22998

Ma megmondta Gulyás elvtárs , hogy a kerítés szerb oldalán ücsörgőkkel nincs dolga a magyar hatóságoknak , (annak ellenére ugye , hogy az már magyar terület ). Agyrém ... de ezt komolyan gondolják... :-(

Előzmény: Coldspot (22997)
Coldspot Creative Commons License 2015.08.12 0 0 22997

Pszt! Biztos lehetsz benn, hogy nem tud rá válaszolni.

Előzmény: szilentium3 (22996)
szilentium3 Creative Commons License 2015.08.11 0 0 22996

Tényleg Marika , meg tudnád mondani , hogy mi értelme van egy kerítésnek az országhatártól ötven méterre ? Át se kell mászni rajta , elég leülni a tövébe és várni a hatóságokat majd menekültstátuszt kérni mert már magyar földön ücsörög ... (mindezt milliárdokért felépítve persze )

http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/08/10/kerites/

szilentium3 Creative Commons License 2015.08.10 0 0 22995

Dehogy tapsikol ... ég az orcácskáján a bőr ... mekkora meghasonlás már az is , hogy miközben ő kalapol ételért meg takaróért a menekülteknek , addig a hőn szeretett kormánya sok milliárdot szór el egy haszontalan és értelmetlen kerítés megépítésére , amely összegből vígan megoldhatnák a migránsok elhelyezését és ellátását , amíg döntenek a sorsukról ... :-(

Előzmény: Coldspot (22994)
Coldspot Creative Commons License 2015.08.09 0 0 22994

Nézd, erről az a konstruktív véleményem, hogy valószínűleg még Maaria is látja az irdatlan lopásokat, ám lévén, hogy a kedvencei teszik ezeket, még tapsikol is nekik.

Előzmény: szilentium3 (22992)
szilentium3 Creative Commons License 2015.08.09 0 0 22993

Marika te erre szavaztál anno ? :

A Fidesz feltámasztotta a politikai rendőrséget

Heindl Péter pécsi jogászt, civil aktivistát 30 ezer forintos pénzbüntetésre vagy 36 óra közmunkára ítélték első fokon a június 30-i pécsi Athinay utcai akciójuk miatt. Ezzel a döntéssel Heindl szerint minden civilt meg akarnak félemlíteni azért, hogy még csak[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

szilentium3 Creative Commons License 2015.08.09 0 0 22992

Biztosra veszem , hogy szemmel tartja a topicját csak a liblingjeiről kiderült , hogy egy arrogáns tolvaj banda és már nem tudja védeni a védhetetlent ... ;-P

Előzmény: Coldspot (22991)
Coldspot Creative Commons License 2015.08.09 0 0 22991

Hiába várod, hogy érdemben nyilatkozzon, a fideszes ilkonstruktív eltévelygések esetében sürgősen pitét kell konstruktívan vasalnia.

Előzmény: szilentium3 (22990)
szilentium3 Creative Commons License 2015.08.09 0 0 22990

Marika ezt olvasd el , mert kíváncsi lennék a véleményedre , hogy mit szólsz a vezéred pár évvel ezelőtti szavaihoz a mostani tettei függvényében :

Mélymagyar Zsolt feje felett összacsapott a talajvíz

Tudom, nem kell Bayer Zsoltot olvasni. De mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok megállni? Szerzett ő már nekem vidám perceket is. Például a Putyinhoz írt szerelmes levelén hetekig röhögtem. A legújabb förmedvényén nem tudtam röhögni, ellenben végtelenül[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Coldspot Creative Commons License 2015.08.08 0 0 22989

Már megint egy, magát konstruktívnak hívő fidesz/pimasznyik:

 

http://www.hir24.hu/belfold/2015/08/08/lazar-janos-bevagta-a-durcat/

 

Inkább kifizeti az útjait, csak ne kelljen megmondani, hol és mikor járt. Kérdés, hogy egy kormánytag így mentesülhet-e a nyilvános elszámoltathatóság alól.

 

Senkinek semmi köze hozzá, hogy hová és mennyiből utazik miniszterként Lázár János – ez a Miniszterelnökség álláspontja, miután a tavalyi utazási botrányok után a tárcavezető úgy döntött, maga fizeti útjait.

A HVG.hu azzal kereste meg a Miniszterelnökség sajtóosztályát, hogy ha az utak költségét nem is, de azt miért nem tüntetik fel, hogy a kormány képviseletében hol és mikor járt a miniszter. A tárca viszont azon az állásponton van, hogy ez sem nyilvános, mivel Lázár minden költséget megtérített.

Lázár utazásai azután kerültek az érdeklődés középpontjába, hogy Pethő András újságíró még az Origo főszerkesztő-helyetteseként érdeklődött a miniszter 2012-es utazásairól, mert több olyan út is felmerült, melynek költségei jóval magasabbak voltak a szokásosnál. A kormány nem volt hajlandó kiadni az adatokat, Pethő több pert is indított, aminek az lett a vége, hogy az Origo főszerkesztőjét, Sáling Gergőt a magyar kormánnyal aktívan üzletelő Telekom érdekeltségébe tartozó portáltól kirúgták, a lap belpolitikai szerkesztői csapata teljesen szétesett és mások is távoztak szolidaritásból.

 

 

Most konstruktívan kérdem, nem nevetségesek ezek?

Coldspot Creative Commons License 2015.08.03 0 0 22988

A konstruktív Jobbik bepereli a konstruktív Fideszt

 

A konstruktív Fidesz egy közleményben azt írta: az elmúlt napok hírei alapján felvetődik a kérdés, hogy milyen kapcsolatot ápol a konstruktív Jobbik konstruktív bűnözői körökkel, és ebből mennyi bevétele van a pártnak. A konstruktív Jobbik erre azt írta, konstruktív bűnözőkkel csak akkor áll kapcsolatban, amikor konstruktív parlamenti munkáját végzi. Az ilkonstruktív  "rágalmak" miatt pedig megteszik a szükséges konstruktív jogi lépéseket.

 

A konstruktív Jobbikot érintő rágalmak miatt a konstruktív párt megteszi a szükséges konstruktív jogi lépéseket a konstruktív Fidesszel szemben - közölte a konstruktív ellenzéki párt hétfőn. A rágalmak közé tartozik a konstruktív párt hamis összekapcsolása is az embercsempészettel - írták. 

Korábban a konstruktív Fidesz azt közölte: az elmúlt napok hírei alapján felvetődik a kérdés, hogy milyen kapcsolatot ápol a konstruktív Jobbik konstruktív bűnözői körökkel, és ebből mennyi bevétele van a konstruktív pártnak.

A konstruktív Jobbik erre reagálva azt írta: bűnözőkkel csak akkor áll kapcsolatban, amikor a parlamenti munka során találkozik "az elmúlt negyed évszázad korrumpálódott konstruktív politikusaival".

Közölték továbbá: a konstruktív Fidesszel ellentétben a leghatározottabban fellépnek minden törvénysértéssel szemben, különösen akkor, ha az saját magukat érinti. "Ellentétben a konstruktív Fidesszel, ahol a hamis eurókkal lebukó konstruktív Veress Áron még évekkel állítólagos kizárását követően is első vonalbeli konstruktív fideszes politikusokkal mutatkozott és magyarországi szervezője lehetett a konstruktív Fidesz-pártcsalád nemzetközi konferenciájának" - írták.

...........................

Már magam sem sem értem, ki itt a konstruktív?

Konstruálás nélkül itt olvasható:

http://hvg.hu/itthon/20150803_A_Jobbik_bepereli_a_Fideszt?s=hk

szilentium3 Creative Commons License 2015.08.03 0 0 22987

Konstruktívan elfelejtettek szólni az állami intézmények vezetőinek , hogy nekik is ki kell fizetni a számlákat . ( lásd a minisztériumok milliárdos ki nem fizetett számláit )

Előzmény: Coldspot (22986)
Coldspot Creative Commons License 2015.07.30 0 0 22986

Konstruktívan kérdezem, hát ildomos ez?

 

Elzárják a gázt több iskolában a konstruktív Klik tartozása miatt

 

Sokmilliós adósságot halmozott fel a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ az E.ON gázszolgáltatóval szemben, ezért a cég elkezdte lekapcsolni a rendszerről több somogyi település iskoláját - értesült a Sonline.hu.

 

Mernyén csütörtökön zárták el a gázt, Somogyjádra pedig pénteken délelőtt tizenegy órára vonulnak ki a szakemberek, de a lap úgy tudja, több település is érintett, a kaposvári és a siófoki tankerületben is.

 

Több helyen ez azért jelent különösen nagy problémát a nyári szünetben is, mert az iskola épületében működik a szociális konyha, ami a helyi ellátottak mellett az óvodásoknak is főz, emellett onnan látják el számos környező falu szociális étkeztetését is.

A somogyjádi polgármester, Lőrinczné Kiss Ilona úgy tudja, több intézményre hasonló sors vár, ugyanis a Klik állítólag nem fizette a gázszámlákat, és most már részletfizetést sem fogad el, egy összegben kéri a tartozást.

Szerző: Sonline.hu

 

 

Kezdek konstruktívan aggódni ezekért a tolvajokért.

Coldspot Creative Commons License 2015.07.29 0 0 22985

- 2 db "t" :)

Előzmény: Coldspot (22984)
Coldspot Creative Commons License 2015.07.29 0 0 22984

Megint egy kontstruktív fidesz- pimasznyik, ami miatt kontstruktívan haragszom:

 

A II. kerület polgármesterének nyaralásában nincs semmi etikátlan

Egy olyan ismerősétől bérel balatonparti nyaralót, aki minden alap nélkül van feltüntetve a kerületben sokszázmilliós projekteket elnyerő cég honlapján. Tovább »

forrás: Index.hu

szilentium3 Creative Commons License 2015.07.27 0 0 22983

Újra szétkaphatják a NAV-ot

Megbízható káder kezébe akarják adni az adóhivatalt, amiről leválasztanák a pénzügyőrséget. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: szilentium3 (22982)
szilentium3 Creative Commons License 2015.07.27 0 0 22982

Marika szerinted jó dolog , hogy egy politikai párt totális befolyásra akar szert tenni a NAV felett ? Rálátva minden adóügyre , irányítva minden adóügyet , így pillanatok alatt tönkre tehet bármely vállalkozást vagy embert ill. szabad garázdálkodást biztosíthat bármely cégnek vagy személynek ... szép új világ a diktatúra ugye ? Te erre szavaztál anno ?

szilentium3 Creative Commons License 2015.07.26 0 0 22981

Most akkor zárt a nyugdíjkassza vagy Varga Mihály hazudott egy méreteset , aláaknázandó a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásáról tartandó népszavazást . Ráijeszt a mostani nyugdíjasokra , hogy eszükbe ne jusson igennel szavazni ... gusztustalan , mint anno a kiflicsücsök hazudozása a manyup kapcsán ...

 

"Elkezdtük a számításokat a Kúria döntése után. Egy ilyen döntésnek az össznyugdíjrendszerre van hatása, így ha az oda befolyó járulékok több szereplő között oszlanak el, akkor az ellátás színvonala csökkenhet - vélte a nemzetgazdasági miniszter."

 

Egyébként jellemzően a férfiak jobban elhasználódnak a munkában az évek során . A nők pozitív diszkriminációja egyébként is alkotmányellenes , ugyanis a nem , vallás , bőrszín alapján történő megkülönböztetés tiltott .

 

szilentium3 Creative Commons License 2015.07.24 0 0 22980

Ha már van egy komoly stáb a dúcse körül , akik intézik a dolgait , akkor miért kell ezért külön fizetni valakinek harminc rongyot posztonként ? ( mert így lehet valakit pénzelni közpénzből ?)

Meg egyébként is Orbán fészbúkos megjelenését miért nem saját zsebből fizeti , hiszen ott magánemberként van jelen és nem hivatalos minőségében.

Előzmény: Coldspot (22979)
Coldspot Creative Commons License 2015.07.23 0 0 22979

Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

 

Azt a facebook oldalt komoly szakemberek üzemeltetik, nem várható el tőlük, hogy mogyoróért dolgozzanak.

Előzmény: szilentium3 (22978)
szilentium3 Creative Commons License 2015.07.23 0 0 22978

Ehhez mit szólsz Marika , szeretett vezéred nevében fészbúkólni nem  is olyan rossz üzlet valakinek ! Érdekes kérdés lenne , hogy nincs egy gyakornok  a Miniszterelnökségen aki ezt meg tudná csinálni ? Harmincezer forint per poszt azért egy kicsit túlzás ...

Coldspot Creative Commons License 2015.07.21 0 0 22977

Az. 
Konstruktívan.

Előzmény: szilentium3 (22976)
szilentium3 Creative Commons License 2015.07.21 0 0 22976

De most komolyan , a fidesznél felvételi követelmény a félkegyelműség ?

Visszafelé sülhet el Lázár dicsekvése

"Még jó, hogy Lázár nem olvasta fel az Ukrajnában dolgozó magyar hírszerzők névsorát!" Tovább »

forrás: Index.hu

Coldspot Creative Commons License 2015.07.19 0 0 22975

Nézd, erről az a véleményem, hogy csak az nem hibázik, aki nem tesz semmit.
Nemzeti kormányunk jószándékúan és hatékonyan fogja megoldani az illegális bevándórlók okozta problémát.
Nem ez lesz az első igazán kreatív  intézkedésük. 
A rezsicsökkentés is pontot tett az elmúlt nyolc év hiányosságaira.

 

Na ugye?

Előzmény: szilentium3 (22974)
szilentium3 Creative Commons License 2015.07.17 0 0 22974

No Mariska ezt a baromságot mivel tudja mentegetni egy hithű fideszes ?

Egy sajtótájékoztató alatt omlott porrá a Fidesz kerítése

Ma a belügyminiszter úr, a kormányzati kommunikációs államtitkár úr tartott sajtótájékoztatót a próbafalnál. És olyan gyönörű válaszokat adtak a felkészült újságírók kérdéseire, amiből kiderül: teljesen értelmetlen a fal éptése, semmit sem fog megoldani. [...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

szilentium3 Creative Commons License 2015.07.17 0 0 22973

A Gyurcsány éra óta eltelt jó pár év és a helyzet csak romlik ... bezzeg a focira meg a haverokra százmilliárdok vannak , a betegek meg dögöljenek meg a várókban ... :-(

Előzmény: _Coldspot (22972)
_Coldspot Creative Commons License 2015.07.16 0 0 22972

Valóban, Gyurcsányék rendkívűl elöljártak a forráskivonás művészetében.

Előzmény: szilentium3 (22971)
szilentium3 Creative Commons License 2015.07.16 0 0 22971

Főleg forráskivonások által nehéz orvosolni a problémát ...

De ez gondolom újdonság lehet egy pelusosnak ... ;-P

Előzmény: _Coldspot (22970)
_Coldspot Creative Commons License 2015.07.15 0 0 22970

Nézd, erről az a véleményem, hogy az elmúlt nyolc év hibáit nem lehet pillanatok alatt helyrehozni. Gyurcsány sajnos igen sokat tett az egészségügy leromlása érdekében.

Előzmény: szilentium3 (22969)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!