Csak a teljesség miatt nyitom ezt a topkot és nem keverendő a maszlag (datura) növénnyel. Tapasztalat, imádat, vélemény az angyaltrombitáról. Szeretettel....-)
Még nem tudom. Megirtam ma nekik, hogy engem nem érdekel a fele, hanem én pirosat akarok! Kiváncsi vagyok erre mit fognak válaszolni, ha egyáltalán válaszolnak.
Végülis rendeltem egy növényt, aztán nem az lett, most a feléért vehetek egy növényt (ingyen), de nem akarok, mert túl sok a növény az udvaron már. Aztán rendeljem meg jövöre mégegyszer, aztán kezdödik az egész elölröl? Megint más szin......
Ezt meg is írtam nekik, hogy én piros angyaltrombitát akarok és kész.
Nem az én hibámból lett rózsaszínü, nem rózsaszínü vizzel öntöztem ;)
Most akkor kiadtam 3400-at, aztán a fene tudja mennyi lesz jövöre. Szóval ennyi pénzért máshol már lehet, hogy rögtön pirosat kapok. Csak szórakoznak az emberrel. Lehet, hogy azért kap az ember mást, hogy jövöre is rendljen, menjen a forgalom?
Majd ha válaszolnak, akkor beszámolok róla. Addig is öntözöm a nem piros angyaltrombitámat.
Tudom, kissé megkésve, de végre kinyílt a sima fehérem. A rózsaszínt majdnem tönkrerágták a csigák egyetlen éjszaka alatt, ő most regenerálódik. Másom sajnos nincs...
Már kaptam is választ, csodára méltó módon délelött már, pedig csak tegnap reklamáltam. A fele árat levásárolhatom, vagy jóváírják. A másik topikba bemásoltam a szöveget amit írtak.
Nem csak nekem lett rózsaszín, másnak is rosszat küldtek :((
De azért most a rózsaszínüt sem hagyom elszáradni méregböl! Azért az is szép, de én pirosat akartam :((((
Megreklamáltam az elöbb. Kiváncsi vagyok rá, hogy veszik e egyáltalán a fáradtságot és válaszolnak az emailemre.
Szép fehér a tied, legalább dupla. Az enyém meg szimpla rózsaszin lett :(((
Pedig már mennyire vártam hogy piros lesz. Pénteken nyílott ki az elsö, elöször azt hittem sárga lesz, mert a félig nyílottak még sárgák, utána rózsaszínesednek be. Gondoltam másnapra piros lesz talán, de nem lett :((
28-as cserépben van, a növény maga 19 cm magas. A törzse elég "kacskaringós" volt, ezért megpróbálom most így kiegyenesíteni. Remélem sikerül. A szine meg majd meglepetés lesz, ha nem piros akkor majd reklamálok.
A Sieberz katalógusban láttam piros angyaltrombitát, nem tudnátok megmondani hogy szerintetek az tényleg piros-e? Mondjuk ugyanott árulnak rózsaszínt is, duplát. Ezért gondolom hogy piros....viszont csalódtam már párszor.
Szia! Én szívesen cserélgetnék veled, de sajnos nekem csak sima rózsaszín és sárga van. Régóta vágyom duplára, de a környezetemben senkinek sincs. Most is van a vízben rózsaszín gyökereztetésen
Nagyon kezdő Budai kertészkedő vagyok és segítséget szeretnék kérni. Szeretnék kérni lila virágú lemetszett ágacskát v. más különleges szín is érdekel. Nekem dupla virágú fehér, sárga és rózsaszínűm van :természetesen a csere is érdekel.
Sziasztok! Én is beköltöztettem már a téli szállására a trombitákat. De most nem metszettem meg, mert soha nem akar ilyen nagyra nőni. És tele van még virággal is. CSak a leveleit szedtem le, amitől már nem fért volna be az ajtón:)
Szeretnék kérdezni angyal trombita ügyben... ma megkérdezték tőlem többféle Angyal trombitám van hogy felfelé áll e a virágja vagy lefelé hát az egyiknek lefelé a másiknak fölfelé miért van ez? Próbáltam rákeresni, de sehol nem térnek ki rá...tudná nekem megmagyarázni valaki a különbséget?
Elizé, jársz erre néha? Amiket tavasszal kitettem tövek, még egyikük sem hozott sehol egy picurka zöldet sem... szerinted várjak még velük, vagy már tuttira végük van? Át lettek ültetve, visszavágva - akkor zöld volt a száruk! - és locsolva. Sehol semmi:((((
Hát, az a helyzet, h nálam nagyon sovány, kiélt a föld, mert nem vagyunk valami nagy kertészek:(( egy picike részre ültetek csak, és mindig csak az aktuális gödörbe töltök egy adag ezt+azt... szóval, érdemben nem tudok mit mondani. Én úgy ültetem őket, ahogy írtam (cserépbe is keverek a friss virágföldhöz szárított marhatrágyát), aztán pár hét múlva mehet a virágos táp. És igazán nem panaszkodhattam, virágoztak rendesen. Hát, szerintem egy próbát mindenképp megér, nem? Mivel tartok még néhány másmilyen virágot cserépben, ezért én megveszem a virágzás-indító tápot és a sima muskátli-tápot, aztán nem sajnálom azoktól, akiken sok virágot szeretnék látni:))))) Tavaly a helyi gazdaboltban kissé fanyalogva (más nem lévén) valami Dr nevű virágzásindító tápot vettem, na, attól megtáltosodtak azok, akik kaptak belőle:)))) (angyaltrombita, begónia, golgotavirág, sőt a viaszvirág is!!!) idén is veszek belőle, de már sokkal lelkesebben:)))