Keresés

Részletes keresés

anlu2 Creative Commons License 2011.07.20 0 0 221

Még nem tudom. Megirtam ma nekik, hogy engem nem érdekel a fele, hanem én pirosat akarok! Kiváncsi vagyok erre mit fognak válaszolni, ha egyáltalán válaszolnak.

Végülis rendeltem egy növényt, aztán nem az lett, most a feléért vehetek egy növényt (ingyen), de nem akarok, mert túl sok a növény az udvaron már. Aztán rendeljem meg jövöre mégegyszer, aztán kezdödik az egész elölröl? Megint más szin......

Ezt meg is írtam nekik, hogy én piros angyaltrombitát akarok és kész.

Nem az én hibámból lett rózsaszínü, nem rózsaszínü vizzel öntöztem ;)

Most akkor kiadtam 3400-at, aztán a fene tudja mennyi lesz jövöre. Szóval ennyi pénzért máshol már lehet, hogy rögtön pirosat kapok. Csak szórakoznak az emberrel. Lehet, hogy azért kap az ember mást, hogy jövöre is rendljen, menjen a forgalom?

Majd ha válaszolnak, akkor beszámolok róla. Addig is öntözöm a nem piros angyaltrombitámat.

Előzmény: Törölt nick (220)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.20 0 0 220

Szia! Én is megreklamáltam és a felét én is levásárolhatom. Legalább ennyi. Te megrendeled megint?

Előzmény: anlu2 (217)
sz.k.gabi Creative Commons License 2011.07.19 0 0 219

Tudom, kissé megkésve, de végre kinyílt a sima fehérem. A rózsaszínt majdnem tönkrerágták a csigák egyetlen éjszaka alatt, ő most regenerálódik. Másom sajnos nincs...

sz.k.gabi Creative Commons License 2011.07.19 0 0 218

Hihetetlen!:-))

Nehogy elszárítsd szegényt! És mit mondtak, pirosuk nem is lesz?

Előzmény: anlu2 (217)
anlu2 Creative Commons License 2011.07.19 0 0 217

Már kaptam is választ, csodára méltó módon délelött már, pedig csak tegnap reklamáltam. A fele árat levásárolhatom, vagy jóváírják. A másik topikba bemásoltam a szöveget amit írtak.

Nem csak nekem lett rózsaszín, másnak is rosszat küldtek :((

De azért most a rózsaszínüt sem hagyom elszáradni méregböl! Azért az is szép, de én pirosat akartam :((((

Előzmény: sz.k.gabi (216)
sz.k.gabi Creative Commons License 2011.07.19 0 0 216

Erre én is kíváncsi leszek! És ne hagyd annyiban. Nagy bosszúság ez!

Előzmény: anlu2 (215)
anlu2 Creative Commons License 2011.07.19 0 0 215

Csak azért rendeltem, mert pirosat még sehol sem láttam, valami újdonság jelszóval :)

Hát sajna nem az lett, kiváncsi vagyok, hogy a reklamációm után egyáltalán szóra méltatnak vagy sem.

Várok.............

Előzmény: sz.k.gabi (214)
sz.k.gabi Creative Commons License 2011.07.18 0 0 214

Sziasztok!

Mennyire bosszantó is ez, amikor egészen mást kapsz, mint amit rendeltél!! Vesztettél egy évet... Még ha esetleg küldenek másikat, akkor is.

Mondjuk nagyon szép virága van, de hát nem az, amire vágytál...

Már én is megjártam, nem is egyszer, úgyhogy nem is nagyon merek rendelni sem.

Előzmény: anlu2 (213)
anlu2 Creative Commons License 2011.07.18 0 0 213

Megreklamáltam az elöbb. Kiváncsi vagyok rá, hogy veszik e egyáltalán a fáradtságot és válaszolnak az emailemre.

Szép fehér a tied, legalább dupla. Az enyém meg szimpla rózsaszin lett :(((

Pedig már mennyire vártam hogy piros lesz. Pénteken nyílott ki az elsö, elöször azt hittem sárga lesz, mert a félig nyílottak még sárgák, utána rózsaszínesednek be. Gondoltam másnapra piros lesz talán, de nem lett :((

Előzmény: Törölt nick (210)
anlu2 Creative Commons License 2011.07.18 0 0 212

Ja bocs, neked akartam írni az elöbb :)

Előzmény: Törölt nick (206)
anlu2 Creative Commons License 2011.07.18 0 0 211

Most már meg tudom mondani, hogy milyen lett. Szép rózsaszín-lachs szín, de a pirostól nagyon nagyon messze van. A tied sem lett piros?

Előzmény: hannabori (205)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.16 0 0 210

Sziasztok! Hát ez lett a piros angyaltrombitából.

Előzmény: anlu2 (208)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 209

Az enyém is görbe volt szegényke.

Előzmény: anlu2 (208)
anlu2 Creative Commons License 2011.05.13 0 0 208

28-as cserépben van, a növény maga 19 cm magas. A törzse elég "kacskaringós" volt, ezért megpróbálom most így kiegyenesíteni. Remélem sikerül. A szine meg majd meglepetés lesz, ha nem piros akkor  majd reklamálok.

Előzmény: anlu2 (207)
anlu2 Creative Commons License 2011.05.13 0 0 207

Az enyém kedden jött meg, de még nem tudok semmit sem mondani. Majd lefényképezem, hogy lássd mekkora.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.13 0 0 206

Én rendeltem belőle. Remélem az lesz.

hannabori Creative Commons License 2011.04.26 0 0 205

Sziasztok!

A Sieberz katalógusban láttam piros angyaltrombitát, nem tudnátok megmondani hogy szerintetek az tényleg piros-e? Mondjuk ugyanott árulnak rózsaszínt is, duplát. Ezért gondolom hogy piros....viszont csalódtam már párszor.

geridina Creative Commons License 2010.11.08 0 0 204

Szia! Én szívesen cserélgetnék veled, de sajnos nekem csak sima rózsaszín és sárga van. Régóta vágyom duplára, de a környezetemben senkinek sincs. Most is van a vízben rózsaszín gyökereztetésen

Előzmény: Borkostoló (202)
Borkostoló Creative Commons License 2010.10.24 0 0 203
Bocsánat, csak a fehér a dupla.
Előzmény: Borkostoló (202)
Borkostoló Creative Commons License 2010.10.24 0 0 202
Sziasztok, Kert barátok!

Nagyon kezdő Budai kertészkedő vagyok és segítséget szeretnék kérni. Szeretnék kérni lila virágú lemetszett ágacskát v. más különleges szín is érdekel. Nekem dupla virágú fehér, sárga és rózsaszínűm van :természetesen a csere is érdekel.
geridina Creative Commons License 2010.10.19 0 0 201
Lemaradt a kép:)
geridina Creative Commons License 2010.10.19 0 0 200
Sziasztok! Én is beköltöztettem már a téli szállására a trombitákat. De most nem metszettem meg, mert soha nem akar ilyen nagyra nőni. És tele van még virággal is. CSak a leveleit szedtem le, amitől már nem fért volna be az ajtón:)
Lady_of_the_Court Creative Commons License 2010.10.19 0 0 199
Az, hogy daturád is van és Brugmansiád is.
Egy a család, de nem azonos a két növény.

Datura felfelé néző virággal, brugmansia csüngő virágú.
Előzmény: macskusz12 (196)
Lady_of_the_Court Creative Commons License 2010.10.19 0 0 198
Nagyon szép, formás. Hálás kis növény.
Előzmény: Törölt nick (197)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.09 0 0 197
Még ilyen csúf időben is kitartóan virágzik.
macskusz12 Creative Commons License 2010.09.09 0 0 196
Szeretnék kérdezni angyal trombita ügyben... ma megkérdezték tőlem többféle Angyal trombitám van hogy felfelé áll e a virágja vagy lefelé hát az egyiknek lefelé a másiknak fölfelé miért van ez? Próbáltam rákeresni, de sehol nem térnek ki rá...tudná nekem megmagyarázni valaki a különbséget?
taormina1 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 193
Ha átjössz a Daturás topicba, akkor elárulom, hogy nekem van!
Előzmény: Kriszti40 (191)
Ju13 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 192
Elizé, jársz erre néha? Amiket tavasszal kitettem tövek, még egyikük sem hozott sehol egy picurka zöldet sem... szerinted várjak még velük, vagy már tuttira végük van? Át lettek ültetve, visszavágva - akkor zöld volt a száruk! - és locsolva.   Sehol semmi:((((
Kriszti40 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 191
Sziasztok,sárga angyaltrombitája nincs véletlenül valakinek felesleges?
Fehéret és rózsaszínt tudok érte adni.
Ju13 Creative Commons License 2010.04.03 0 0 190
Hát, az a helyzet, h nálam nagyon sovány, kiélt a föld, mert nem vagyunk valami nagy kertészek:(( egy picike részre ültetek csak, és mindig csak az aktuális gödörbe töltök egy adag ezt+azt... szóval, érdemben nem tudok mit mondani. Én úgy ültetem őket, ahogy írtam (cserépbe is keverek a friss virágföldhöz szárított marhatrágyát), aztán pár hét múlva mehet a virágos táp. És igazán nem panaszkodhattam, virágoztak rendesen. Hát, szerintem egy próbát mindenképp megér, nem? Mivel tartok még néhány másmilyen virágot cserépben, ezért én megveszem a virágzás-indító tápot és a sima muskátli-tápot, aztán nem sajnálom azoktól, akiken sok virágot szeretnék látni:))))) Tavaly a helyi gazdaboltban kissé fanyalogva (más nem lévén) valami Dr nevű virágzásindító tápot vettem, na, attól megtáltosodtak azok, akik kaptak belőle:)))) (angyaltrombita, begónia, golgotavirág, sőt a viaszvirág is!!!) idén is veszek belőle, de már sokkal lelkesebben:)))
Előzmény: geridina (189)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!