Ha ételt látok akkor beszűkül a tudatom:)) olyan vagyol mint Kvarg Lipi a sajttal:)))) így nem tudom pontosan,hogy hol volt,annyi biztos,hogy közvetlenül a 6-as mellett,Várpalota elött.
Ha az autós blogger elalszik vasárnap reggel, akkor muszáj új címet kitalálnia az előző este a vwvortex.com -on talált képekhez. Igen, ez a reggeli rozsda, csak délelőtt. Ebben az amerikai roncstemetőben a helyi gyártású, az európai és a japán vasak maradványai is megférnek[...] Bővebben!Tovább »
Az melyik épület volt? Ami a háttérben látszódik, vagy ami közvetlenül itt volt a 8-asról való leágazás mellett, és ilyen két lakásos kis bungaló kinézete van?
Velünk pusztuló Wartburgok (3DB a 3. a Tourist mögött áll egy fehér hh lim fekete rácsos) meg valami Camptourist féle Balatonlellén. Raktárnak használják a touristot és a fehér limusint a bana hh krómos most a tyúkoknak ad othont.
Titanic ez, bár nem az óceánt járta, csak a magyar folyamokat; nem halt meg miatta senki, csak maga a hajó lett az enyészeté; és nem jéghegynek ütközött, hanem csak a magyar valóságnak. A magyar technika- és hajózástörténet egyik különleges emléke, a Monarchia korának[...] Bővebben!Tovább »
Rendszám: UKH-903 Gyártmány: SUZUKI Típus: AM Szin: FEKETE A jármű körözés alatt áll? NEM A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Forgalmi adatok: - Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
ÜDv.! Találtam egy rendszámot az úton,UKH-903-as, szeretném visszajuttatni a tulajnak, ebben kérem a segítségetek. Elsősorban valaki kérje le, hogy milyen autóhoz/motorhoz tartozik. Másodszor pedig, hogy hol tudom leadni. Köszönöm!
Szia köszönöm a segítséget .Szerinted ha ''nincs forgalomba'' az azt jelenti , hogy bezuzták? A mésik autonak valoszinü elirtam a rendszámát nem grr 966 hanem grr 963 lehet már nem emlékszem száz százalékossan ez egy Toyota 4-runner V-6 3000, resnek kellene lennie. köszönöm mégegyszer a segitséget .fater.59
Rendszám: YLE-200 Gyártmány: EGYEDI Típus: - Szin: BARNA A jármű körözés alatt áll? NEM A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Forgalmi adatok: - Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van