Keresés

Részletes keresés

Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78158

Igen engem is lassan már jobban lekötnek az msnpartnerek, mert ezt az Indexet tényleg idegörlő kivárni. :/

Sziasztok, ha nem néznék már vissza.

Előzmény: Caipi (78157)
Caipi Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78157
Nem tesz semmit, 3,25 percenként.:-) Vagy valahogy így. De most megyek, nem anyagi okokból, de qrva idegesítő negyedórát küzdeni egy hozzászólásért. Inkább zenét hallgatok... - Hárpia, el bíírnám viselni az ebédedet...nyamm, hörp.
Előzmény: Zsoldos (78153)
sneci Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78156
Akármilyen leves, pörkölt spagettivel.
Csokis Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78155
Vigasztal, hogy nem csak a céges net igényelne egy kis Tisasent. Én ma kihagytam a flancos éttermet, inkább ettem egy kis sült hecket majonézes kumplival, meg egy meggyes pitét majd' ugyanannyiért a büfében.
Hárpia Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78154
Gombás-tejfölös csirke, zöldséges krumplipürével, gyöngyhagymával, paradicsomsalival. Félédes Chardonnay.
Előzmény: Caipi (78152)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78153

Figyelek a részletekre: ennek a 11,6 rongyos számlának ehavi fél napjának jelentős szeletét rám pazaroltad :) Meg vagyok 10telve :)

Tahonyás hús tejföllel és 2 óiás túó udi.

Előzmény: Caipi (78152)
Caipi Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78152
Oszták ihletésű tojásos nokedli (füstölt combsonkás, újhagymás alapon, eszelt /holland, ámde fiatal Gouda-/sajttal megszóva). Plusz saláta. (Jégsaláta és paadicsom olasz desszinggel. De azért nem szeretném, ha pl. Snakeins látná a mosogatót.:-) Bár mindent megszabadítok minden ételmaradványtól, mielőtt belehelyezem. Aztán már jól elvan egy ideig... - Én például unatkoznék itt, de délelőtt a változatosság kedvéért belépni nem nagyott az Index. Na meg 11,6 rongy volt az utsó teflonszámlám... Pedig a Felező csomag felét még soha-soha nem sikerült lebeszélnem, ez az alapdíj, meg a net.
Csokis Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78151
Na, átunatkoytam magam a másik terminálra. Itt sem jobb, de legalább nem is rossyabb.
Kész, elegem van a yz-ból!
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78150
Szerintem te szerintem kötekszel szerintem.
Előzmény: sneci (78143)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78149
Ez valóban így van. Bevállalom mégis :)
Előzmény: Csokis (78148)
Csokis Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78148
De mosogatni igen. A rántott, vagy más olajban sütött dolgokban azt utálom a legjobban, hogz ay a két szelet hús annyi mosogatnivlót termel, mint egy vasárnapi, családi ebéd.
Előzmény: Zsoldos (78147)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78147
Az enyém jobb. Meg ott ugye megvan az előjáték is, maga az elkészítés :) Szóval nagyobb élvezet enni és fizetni sem kell utána :)
Előzmény: Csokis (78145)
Csokis Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78146
Senki sem ontopik, csak én? Baromi unalmas ám egyedül unatkozni.
Csokis Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78145
A rántott sajt tipikusan az, amivel szerintem nem érdemes otthon szarozni. Elmegy az ember vendéglőbe, ott tuti nem folyik ki. (Vagy csak nem hozzák ki a kifolytat.)
Előzmény: Zsoldos (78144)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78144
Hazudok: volt, hogy már kirántottam. Sajtot. Nem mint lett tökéletes. Volt hogy előbb kellett volna kirántani, volt, hogy még hagyhattam volna kicsit. Viszont másokkal ellentétben engem nem zavar az sem, ha kifolyik :)
Előzmény: Zsoldos (78142)
sneci Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78143
Szerintem is ki tudnád választani a karalábét szerintem.:))
Előzmény: Zsoldos (78142)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78142

Ez az édes kömény már egy közelítés volt? Számomra nem :) Különben a karalábét szerintem ki tudnám választani szerintem. Mondjuk a sárgarépa és a káposzta közül tuti :)

Én sem szeretek kirántani. Talán ezért nem is szoktam. Igaz főzni se nagyon :)

Előzmény: Caipi (78141)
Caipi Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78141
Hagyma, fokhagyma, bors, só, halszósz, thai leveskocka. - Én nem mondom, hogy nem tudok főzni, de ki- és berántani nem. Mondjuk nem is akarok. De lehet, hogy csak savanyú a szőlő.:-) De tényleg nemigen érdemes, mikor csak egyetlenegy berántott dogot (zöldborsóleves) meg kirántott dolgot (csirkemáj) szeretek annyira, hogy vágynék rájuk. - Soha nem járok piacra, valahogy nem esetem, de egyébként én meg a karalábéval jártam úgy, mint Te a zellerrel. Huhh, télleg, az hogy is néz ki? A szárasat tudom, de a másik? Olyan édeskömény-szerű, nem? Nem szeretem se a karalábét, se a zellert, de az édesköményt muszáj volt kipróbálnom, mikor Hamburgban először láttam...
Előzmény: Zsoldos (78138)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78140
Jó na'!
Előzmény: sneci (78136)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78139
:))))) Ezt azért elmentettem. Sose lehessen tunni :)
Előzmény: Csokis (78137)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78138

Minden más van otthon? Például mi? Lé? :)

Igen, én sem tudok főzni, de ha valamihez kedvem támad megcsinálni, az tuti, nem valami egyszerű. :) És nem szeretek piacra járni. Ott engem tuti eladnának. :) Még a zellert sem ismertem föl múltkor - ahogy azt a cikisben le is írtam anno.

Előzmény: Caipi (78132)
Csokis Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78137
Timur Lenk Research Center Közegészségügyi Nyomozóhivatal és Kutatóközpont

Idevágó részlet:

Előzmények és általános áttekintés

Már az ókori görögök közt is régi tréfaként élt a "Tegnap este valamelyik ital mérgezett volt, azért vagyok ma ilyen rosszul" szólás. A Timur Lenk Research Center volt az első kutatócsapat, amely komoly jelentőséget tulajdonított ennek a népi mondókának, hasonlóan Dänikenhez, aki felfedezte, hogy a régi maja domborművek egyike nem egy gigantikus műbrokival többek által seggbekúrt polgárt, hanem rakétán ülő főpapot ábrázol, amint a rakéta éppen nem indul, ezért a többiek segítenek neki betolni.
[...]
A hipotézis lényege, hogy a "másnaposság" gyűjtőnéven ismert tüneteket nem biológiai folyamatok, hanem ármányos gonosztevők okozzák. Csupán az apró részletek vártak már kidolgozásra, vagyis annak kiderítése, hogy kik is a tagjai ennek a bűnszövetkezetnek, és mi a szerepük a gyűjtőnéven "másnaposság"-ként ismert tünetegyüttes előállításában. A TLRC sok tagját felfedezte már e mindenre elszánt bandának, amely munkanéven mint "A Kis Csapat" szerepel.
[...]

A Dalfakasztó

A többi gazemberhez hasonlóan ő is az ártatlan áldozatok nyilvános lejáratásán fáradozik. Leggyakrabban a Gépszíjszerelő Szaki után jön, és pillanatok alatt képes elhitetni egy egész asztaltársasággal, hogy mindegyikük Pavarotti egyenes ági leszármazottja. Eddig fel nem tárt trükkel oldja meg, hogy a fennhangon, artikulálatlanul hőzöngő társaság fülében mint örömóda visszhangozzék amúgy szánalomra méltó vinnyogásuk. Egyéniben is támad, ilyenkor a delikvens - aki általában egy kivénhedt alkoholista a sarokban - a saját szórakoztatására hol dúdolva, hol üvöltve, fröcsögő nyállal bugyborékolja a mocsokba lerántott slágereket. Esküvőkön gyakran társul a Mássalhangzótolvajjal, aki az amúgy is gyenge dalszöveg-ismeretet a minimális érthetőség határa alá képes zülleszteni.
Előzmény: Zsoldos (78133)
sneci Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78136
'pot!
Csokis Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78134
Nem ám nekiállni itt kajáról beszélgetni hajnali tízkor! Még legalább két óra van ebédig!
Előzmény: Caipi (78132)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78133

Hát ööö... míg (már nemigen szeretett) apósomat tudtam tolerálni - merthogy az ő történetei is inkább oldalirányban, mintsem az eredeti történet fő csapásirányában terjednek - én is próbáltam őt finoman terelni. Később ezt sűrű órára pillantásokkal fűszereztem. Most már csak szólok, hogy "Lényeget".

Működik.

Ez az osztrák haverod, egy két különbségtől eltekintve, mintha én lennék.

Ha iszik,

ő van hogy angolul kezd beszélni - én van, hogy trágárul (de azért nem üvöltve)

ő van hogy énekel, hisz kórustag - én van, hogy énekelek, bár nem vagyok az, de olyankor meggyőződésem, hogy van hangom és hallásom :) Mondjuk velem ugyanezt teszi alkalmasint józanon a forró fürdő látszólagos magánya is :)

Nem mintha überelni akarnám bármiben is :)

Előzmény: Caipi (78131)
Caipi Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78132
Ez a megfelelő hozzáállás.:-) Bár mióta emlegettem 1 másik topikban Thaiföldet, el vagyok gondolkozva, hogy ne csináljak-e töltöttuborka-levest. De asszem túl messze kellene mennem az olyan egzotikus hozzávalókért, mint uborka, meg darálthús.. minden más van itthon.
Előzmény: Zsoldos (78126)
Caipi Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78131
Na tessék, most meg Neked kell az Ariadné.:-) A(z igen szeretett) nénikém szokott úgy mesélni, hogy elkezdi Ádámnál, Évánál, közben kifejti mondjuk az unokatestvérei meg azoknak a szomszédainak az életét/kalandjait, egészen addig, míg fogcsikorgatva meg nem kérdezem, hogy és akkor mit is akartál mondani? De különböző történetek, illetve bimbózó kapcsolat esetében természetesen teljesen máshogy állnék a dologhoz, és kiválóan tolerálnám. :-) Egyébként van egy osztrák haverom, aki ha iszik, elkezd angolul beszélni.. mit beszélni, üvölteni. És énekelni, mert kórustag a fiú...brrrrr. Ezt nem lehet überelni.:-)
Előzmény: Zsoldos (78124)
Csokis Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78130
Van egy kicsit koleszterindús fogyókúrám. 78 tojás két hét alatt, viszont nem éhezős. Két hét alatt öt kiló, nekem legalábbis annyi volt. Amikor ez nem jött vissza, akkor lelkesedtem be a 90 naposra.
Előzmény: Zsoldos (78127)
Csokis Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78129
Ha még ötvenes presbiterek és kántorok is...
Előzmény: Zsoldos (78128)
Zsoldos Creative Commons License 2005.10.15 0 0 78128
Azért megjegyzem. Soha ne mondd hogy soha :)))
Előzmény: Csokis (78123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!