Az meg a másik "művész" úr. Van nemzeti rock, meg ki tudja mi még. Hát ez lenne a mai ifjúság. Akkor köszi. Ez meg: Mi abban az érdekes hogy b+elek és szidok mindenkit? Ezt mindenki el tudná mondani. Dolgozik ez a Dopeman? Batman rapper nincs nálunk? (csakhogy felkészüljek a meglepetésre) Egy melós aki mindennap gürcöl és ő mondaná csöpp szabadidejében, akkor még el is hinném neki, hogy hiteles.
Bocs emberek, meghallgattam ( néztem ) a videót. Nekem úgy tünt a Himnuszt tisztelettel éneklik, mellette viszont van ez a kettősség, a hazaszeretet mellett mindennapi frusztrációk, a hülye , arrogáns politikusok, a bizonytalanság, a sürün módosuló törvények, kiszámithatatlan jövő.
Nem akarok itt müelemezni , nem vagyok magyartanár, de én a vivódást érzem benne, nem a tiszteletlenséget.
Mint amikor megy az ember az utcán, lát valami szép müemléket, pl szépen felújitott templomot és mellette hajléktalan nyomorékokat .
Varga B. Tamás (Drága Pintér úr -gyöngyöspatai fekete szeme-ről lehet ismerős) válasza a facebookon:
Kedves Pityinger László! Nemzeti Himnuszunkat ennyi bazmeggel körülvéve, reppelve elmondani nagyjából annyira ízléses, mintha amúgy tündéri kislányod fotójára, a saját házadban, a jelenlétedben recskáznának a padlószőnyegedre azok a nagyf*szú cigányok, akik nagyszüleidet nemrég agyonverték.
Nincs olyan nagy különbség, bár szerintem a magyar himnusz bigottság mértékében veri az angol királynőt. Sokat lehetne szidni az angol királyi házat, de valami ráció azért mégis van abban az országban, míg Mo-on én már szinte csak frusztrációt látok.
De azt tudtad, hogy a Pistols a koncertjein Brit zászlókkal körülvéve lép fel?
A különbség még nem is kicsi, hogy ez a nóta, mint a SP többi szerzeménye tükör volt a 70-es évekbeli angol társadalom felé, míg dopeman egy szaros kisstílű cigánycsicska provokátor!
2011. október 25., kedd, 18:15 • Utolsó frissítés: 4 perce
Szerző: hvg.hu
A Facebookon is terjed a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció nevét honlapcímében viselő oldal linkje. A demokratikuskoalicio.com oldalt az ott megjelentek szerint meg is lehet vásárolni.