Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.02 0 0 59
Ez az első munka nagyon fontos referencia. Később sokat számít, amikor eljön az ideje, hogy állást változtass. Még megérhetjük, hogy egy nap az Eiffel-tornyon dolgozol majd. (Állítólag minden évben újrafestik.)
Előzmény: Dobri (56)
Dobri Creative Commons License 2008.06.02 0 0 58

Mivel engem nem erint a most megkotott szerzodes,igy nem is foglalkozom vele.

Viszont ezutan se fognak ide ozonleni a magyarok,mert itt melozni a francia nyelv kell(nagyon helyesen) amit otthon azert nem olyan sokan tanulnak.

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.02 0 0 57
A "contrat de durée illimitée" jó jel. (És a megkötött Sárközy-Gyurcsány szerződés még jobb. Ideje volt...)
Előzmény: Dobri (56)
Dobri Creative Commons License 2008.06.02 0 0 56

Hogy milyen nehez melot talalni?

Leirom,hogy nekem hogyan sikerult viszonyitasi alapnak.Bar azt kivanom Neked gyorsabban sikeruljon!

2007 tavaszan kezdtem el melot keresni otthonrol a neten.Csak a szakmamban kerestem.A page jaunes oldalon megyenkent vegigmentem Franciaorszagon,es minden olyan alpin cegnek elkuldtem a CV-met es egy levelet amelyiknek volt email cime.Nem szamoltam de szerintem ugy 350-400 levelet kuldtem.Talan 20 ha valaszolt!!Ebbol csak 4-5 volt olyan ahol melot ajanlottak,a tobbi csak igerte,hogy lehet tud majd a kesobiekben.

Annak ellenere,hogy beszelek franciaul,2011.06.-ig szolt a 10 eves tartozkodasi es munkavalalasi engedelyem,amit lejartakor megint meghosszabitanak 10 evre,nemzetkozi alpinista vizsgam van es ha donteni kell akkor elonyben vagyok egy civil-civillel szemben.

Aug kozepen kaptam a mostani cegemtol az ajanlatot es szeptember ota itt vagyok es a szerzodesem hatarozatlan idore szol.

Előzmény: digicat (55)
digicat Creative Commons License 2008.06.02 0 0 55
Még nem jelentkeztem sehová ezért saját tapasztalatom nincs (sőt, rajtatok kívül nem is ismerek senkit aki Franciaorszgába ment dolgozni :-), de álláshirdetést már néztem, és bár kevés, de van ajánlat.
Olyan cég is van amelyik direkt külföldieknek hirdet (ami jó, mert a franciám csapnivaló). Nyilván az egész szakmafüggő.
Előzmény: piupiup (54)
piupiup Creative Commons License 2008.06.02 0 0 54

digicat, még annyit, én eléggé negativ vagyok ebben a témaban, mivel latom, hogy itt milyen munkanélkuliség van, és a franciak nagyon "féltik" a kulfoldiektol a jo meloallasokat! Igy is sok a kisebbség, akikkel nem tudnak mit kezdeni...

Nekik az a legjobb, ha alacsonyabb szintu allasokra jelentkeznek a kulfoldiek ....erre jok vagyunk!

De hogy elhappolj egy allast a franciatol...hat?

Na, jo, de mondom ez csakis az én személyes véleményem!

Előzmény: digicat (46)
piupiup Creative Commons License 2008.06.02 0 0 53

...itt csak 20 fok korul...ha a duplaja lenne aszem meghalnék...

Majd egyszer meséld el;-)

Előzmény: mud (52)
mud Creative Commons License 2008.06.02 0 0 52
Ez egy nagyon hosszu sztori, de ha tenyleg erdekel, egyszer elmeselem. Most viszont 116 farenheit van es annak, aki nem tudja, hogy ez 46.7 celsius, annak most elmondtam...
Előzmény: piupiup (51)
piupiup Creative Commons License 2008.06.02 0 0 51

mud, de azért még mindig jobban megéri neked kuvaitban lenni, mint otthon??

Meddig szandékozol még ott élni?

Ugy latom te egy nagy utazo vagy?!

Miért nem maradtal Fro-ban?A leirasodbol itélve szerettél itt...vagy tévedek?

piupiup Creative Commons License 2008.06.02 0 0 50

Itt ugy hallgatnak mint  a sir. Errol nem lehet sokat tudni, de talan a konzulatus jobban tudja.

Bar régen ezzel a regisztracios mizériaval is erolkodtek, aztan mikor bementunk a varoshazara, kikerekedett szemmel néztek, hogy mit akarunk mi??!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.02 0 0 49
http://www.hongrie.org/
Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.02 0 0 48
Érdeklődj a párizsi magyar konzulátuson. Mindjárt adom a linket.
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.02 0 0 47
állom helyett álom persze, kár volt érte (másoknál rendszeresen kijavítom... :)
Előzmény: Törölt nick (41)
digicat Creative Commons License 2008.06.02 0 0 46
Sziasztok, mit tudtok a július 1-től érvénybe lépő szabad munkavállalásról?
Lehet már tudni, hogy fog-e kelleni valami regisztráció, vagy egyszerűen munkaszerződést kötök a munkaadóval?
mud Creative Commons License 2008.06.02 0 0 45
Ugy latszik igaz, hogy amint oregszik az ember, annal kevesebb alvasra van szuksege...
Előzmény: Törölt nick (43)
mud Creative Commons License 2008.06.02 0 0 44

Ez igaz, viszont az en esetemben irrevelens. A "szabadnap nelkul" az 24/7, de ez mar nagyon off:)

Előzmény: Dobri (42)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.02 0 0 43
Na de akkor nem kell csütörtökön és pénteken. Nem értem, majd mud elmondja...
Előzmény: Dobri (42)
Dobri Creative Commons License 2008.06.02 0 0 42
Mivel a muzulmanoknal a hetvege csutortok es pentek,igy tenyleg melozni kell vasarnap is:)
Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.02 0 0 41
A lokál darlingok darázsderekúak, izmosan remegő, kézbefogható keblekkel. Egyszerre számítóak és romantikusok, mint ahogy azt a nagy Balzac megírta. Csinos darlingok és madárfejűek aránya fifty-fifty. Na szia, most engem akar gyengéden átölelni egy állom vámpírja. Önkéntesen hajtom hosszú nyakamat reszelt farkasfogai elé. Holnap reggel majd kíváncsian megnézem, hagyott-e valami néhány csepp vért az ereimben, lesz-e erőm, és érdemes lesz-e kikecmeregnem nyugdíjas ágyamból. Loire menti rózsák várnak, hogy menyírbáljam őket.

Ez a szöveg altatónak is jó... jó éjszakákat.
Előzmény: mud (40)
mud Creative Commons License 2008.06.02 0 0 40

Eh, nem erõszak a majális(atyavilág, miket nem írok). Viszont gazdag halott sem lesz belõlem, annyi szent! Nem beszelhetnenk inkabb valami masrol, mint a penz? Mondjuk a hûtõt soha nem látott érett camembert cotignac-i veressel, vagy esetleg valami local darling paraméterei...

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.02 0 0 39
Lágymányost visszadobom, mint forró krumplit... :D

(Vasárnapod sincs, nem hiszem! :(
Előzmény: mud (38)
mud Creative Commons License 2008.06.02 0 0 38

Érdekes, hogy mindenkiben él ez a kenyszerkepzet. Valojaban kb. ugyanannyit keresek napi 12 ora munkaval, szabadnap nelkul, mint 25 evvel ezelott Floridaban napi nyolcban.

Ami Lágymanyost illeti, meghagyom neked...

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.01 0 0 37
Na, ehhez tényleg nem ideális az elzászi tél... Jól fizető szakmának néz ki.
Előzmény: Dobri (36)
Dobri Creative Commons License 2008.06.01 0 0 36
Gondolom lattal mar olyat,hogy "emberek :)" egy kotelen logva ablakot mosnak,festenek,vakolatot javitanak?Ez az ipari alpin(izmus).
Előzmény: Törölt nick (34)
piupiup Creative Commons License 2008.06.01 0 0 35
hat nem éppen a fan, de elég magasan :-))))
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.01 0 0 34
Az meg mi fán terem?
Előzmény: Dobri (33)
Dobri Creative Commons License 2008.06.01 0 0 33
ipari alpin
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.01 0 0 32
Fagylaltot árulsz? :)
Előzmény: Dobri (29)
piupiup Creative Commons License 2008.06.01 0 0 31

Figyelem!

Magyar pik-nik lesz junius 22-én vasarnap!!!!!

Hely: Méry-sur-Oise, 35 percre Parizstol egy réten.

Magyar kaja lesz, belépö 10 euro felnötteknek!

Akit érdekel atkuldom az emilt!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.01 0 0 30
Nem tudom, de ott csak olaj van...
Előzmény: piupiup (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!