De hogy találgassunk is, míg nem jön a megfejtés.. én egy ősembert csináltam volna belőle, s biza' a ruhára kapott volna felapplikált karokat, meg tappancsokat.. :D
Én jövök. Végre! Ez a krumpli baromira meglepett. Én is régimódi vagyok ezek szerint, ugyanis hiányoltam a lábát, kezét... nyakát. És a pólyás nekem is beugrott, és a jeti is, de nem akartam leegyszerűsíteni a dolgot. Ráadásul egy pólyásnak nem túl sok haja van, így nem is nagyon lett volna vele dolgom. Varrtam hát egy műszőrme kupacot a tetejére, és nagyon tetszett, hogy olyan finom szálú ez a szőrike, hogy többféle stílusba is lehet fésülni. A kollázson sorban elölről, hátulról, oldalról, és megint elölről látható. És abszolút nem volt ötletem a továbbiakra. Ezek után én vért izzadtam volna a folytatással.
Valaki írta, hogy a régi gurulósoknál bedöglötteka hivatkozott hsz-ok.. Most ellenőrzöm, de nálam műxik... Megnéznétek Ti is?
Úgy kell, hogy mondjuk rámész arra, hogy Bvedono köre, és a képek felett megjelenik, hogy a résztvevők mit gondoltak róla. A hsz számára klikkelve szépen kijönnek a részletek. .(Mellesleg ennek a babának nem tudom, miért hiányzik a ruhás képe.. ) ellenőrzöm a többit is..
Ami nincs meg, arra már nem vállalkozom, hoyg visszakeresem, de ha vki esetleg megtenné, szívesen feltöltöm..
Megjött a gurulósom, kezdem a mutogatást! Szádékosan - és egy kicsi provokációként :)- a lehető legegyszerűbb babatestet küldtem, ebből még tényleg bármi lehetett, minimális megkötés a többiek fantáziájának.
Ha én folytattam volna, elsőre egy régiesen bepólyált kisbaba, vagy valami matrjoska-féle ugrott volna be.
Megmondom az őszintét: ajánlva még drágább lett volna, simán meg nem mertem küldeni :-) Az a fixa ideám, hogy, ha a bélyegen kívül egy másik cetli is van a borítékon, jobban vigyáz rá szeretve tisztelt Postánk :-)