A Dema felszereltségben megfelel a korábbi Passo modelljüknek. Nekem az van lassan másfél éve, nagyon jól bírja.
Amit cseréltem: fékeket Avid SD7-re (utána nagyjából egy évet bírtak a városi bringámon), és pedált (abból is az eredeti wellgo most mondta fel a szolgálatot másfél év egysebességes zúzás után). Ha valóban ez az ára, akkor szerintem megéri.
Kalaharit már nem fogsz találni (csak nagyon nagy mázlival) mert ez tavalyi modell, és az év végén olyan alacsony áron mentek, hogy tömegével vettél az emberek. A 6-SX 63e helyett 50e, a 8-SX 70e helyett 56e forintért ment.
Az idei utódok a SUB-5 és SUB-10 modellek. A SUB-5 az olcsóbb (70e), de már ez is jobb mint a 6-SX. Duplafalú felnikkel készül, TX50 helyett normális Revoshift váltókarral, és jobb gumikkal.
Igaz, hogy kicsit bonyolultnak tunik, viszont igy barmilyen maraton, tt, tura utvonalat meg tudod nezni erdemben, mert ilyen terkepi tamogatast mashonnan nem tudsz sztem.
Voltam kint, mar szallagozzak, gyakorlatilag ugyanaz a palya, mint mult evben, csak a vege modosult, a Kutya-hegyi lejovetel megszunt (veszelyes volt es utolag sokan reklamaltak), lemegy a palya az Agfalvi temeto melle (jo vicc) , kerekparuton a Banfalvi utig, aztan fel vegig aszfalt a celig. 1-2 km talan igy meg hozzajon.
"3,5 órán belül kéne menni." Nektek. En raerek. 2006-ban abszolut utolsokent ertem be a hosszurol (kategoria 2 helyet ert), 2007-ben 2 sporit megeloztem, nem is nyertem semmit. Ugyhogy iden nem sietek :)
Kapaszkodni kell a kormányba meg figyelni ezeken a részeken. Pályabejáráskor is volt 1-2 necces helyzet, na de mi van ha versenyen elkapja a lendület az embert.
Ilyen nem túl szimpatikus kisköves lejtők voltak tavaly is. Az egyik ilyen alján volt egy kis bal-jobb kanyar, ahol felhalmozódott a kő, meg is vezette a kerekemet. Estem is, igaz, addigra már eléggé lefékeztem.
Crosskovácsin van 1 jó kis lejtőzős rész. Csúnya sodrós. Ott sok esés lesz, mivel az 1ik ág az vízátmosásos gödrökbe megy át. Ez asszem a NagyKopas előtti részen van. A másik az a Kutya hegy előtti kavicsos, de az nem vészes.
Most gondolkozom, de nem emlékszem, hogy crosskovácsin hol voltak érdemi kövek? Egy patakmeder-szerű köves emelkedőre emlékszem, de az sem volt túl hosszú.
a kifejezett kerékpárút (aszfalt) addig megy, amikor az 56-os villamos elfordul a Hűvösvölgyi útról. onnan bár táblákkal jelezve van, de nem kerékpárút. ez a jelzés az erdő kezdetéig megy, onnan már terep és kerékpáros túraút lesz belőle. ez végül is egy kerékpáros ikonnal jelzett túristaút, igaz le van szórva salakkal, hogy jobban? lehessen rajta tekerni.
tehát nagyjából végig jelezve van, követni kell a jelzést. esetleg ha tuti biztosra akarsz menni, akkor egy Budai-hegység térképet érdemes beszerezni.
Nekünk van ilyen. 15l vizet hordtunk benne tavaly egész nyáron át. Semmi baja. Más Bike himalaya táskánk is van, (váz és kormánytáska), de egyik sem foszlik, szakad stb. Szóval nekem jó tapasztalatom van vele... Ja még annyit, hogy még jópofán ki is merevítették.
http://www.himalaya-taska.hu/node/16 Ez szerintetek jó? Ránézésre szimpatikus, árban is, csak kérdés, hogy milyen tapasztalatok vannak a márkával. Egy biztos: Bike Positive-ot nem veszek, még akkor sem, ha olcsóbb volna. Pár éve vettem egyet qrva drágán, és amikor először jól megpakoltam, útközben egyszerűen felhasadt, mintha egy késsel felvágták volna... nem a varrásnál, hanem simán a felső rész közepén. Nem, nem vagyok teljesen hülye, semmi éleset nem tettem bele...
racing ralph 2.1 teljesen jo lesz, a helyi szakertok is ezzel mennek. (en persze nem, nekem nincs) Sarra egyelore nem kell szamitani, az utak frissen dozerolva, durva koves reszek sincsenek, aszfalt kb 15-20%.