Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ma délelőtt szabadnapom volt kitoltam kb 100 lövedéket a kertben , igaz a puska meleg volt az elején mert ment rá a fütés amig kiértem a telekre. kb -8 fok volt és szépen szuperált a szerkezet. Hangtompi kell rá sztem mert jó hangos.
Gond nélkül ment a lövészet több mint 50 ment ki kb azonos erővel ..az az ugyanabban a magasságban csapódtak be, a többi látványosan alatta 20 méteren. JSB vel 30 méterig meglepően jó, az rws-t tényleg kicsit szórja 15 méter után de egy vékony energiaitalos doboz az RWS sel is mevan 30 méteren 5 ből 5 ször .
nyilt irányzékkal feltámasztva nyomom, a távkukker most lesz beüzemelve, érdekes lesz mert nincs belövőállványom .
Már kezdi a lengyel csóka! :-) Úgy hírdette, hogy 25 Zloty a fuvar, erre írta, hogy előre utaljak +82 Zlotyt, mert annyi a fuvar Magyarországra. Erről ennyit! Ba**za meg a puskáját! Nyugodtat adhat egy negatív értékelést nekem, de így, még ha el is küldi, akkor sem veszem át!
Másik oldalt, nyereg alá, merev tokkal. A vonala a kipufogó vonalát kövesse!A puskára weaver sínt kell rakni, és innentől könnyebb lesz merev tokba tenni !
(csak a szomszéd meg ne tudja, hogy buherálod a motorját!)
jobban megnéztem,igencsak át kellene alakitani a töltőkaput.ez igy nem fér el sehogy.nekünk olyan kell,amiből a vályuba esik a lövedék,mert félkörivű az egész,és a kör alak nem tud elfordulni csak akkor ha felette van.tehát a tárbol nem lehet közvetlen betolni a skulót.most azon agyalok hogy a felhuzokar,mikor mozdul hátra ahhoz rögziteni valamit,ami fordit egyet a táron,vagy marad a belinkelt lengyel megoldás.vagyis ez:
Ha valakit érdekel még mindíg eladó a saját QB79 .177 cal pusim. 2db 267ml tölthető CO2 tartállyal, nyomásmérő órával. 6-24x50 parallaxos céltávcsővel. Bipod-al Egyedi állítható arctámaszos TUSÁVAL. Handtompítóval! Képek a 266.hsz-nél Esetleg csere is!
Gyanítottam, hogy nem lehet minden rendben vele, de miután utánvétet választottam, így nincs rizikóm. Ha küldi, kifizetem, ha nem, akkor nem. Én előre nem fogok utalni semmit. Az biztos.
Úgy érzed, mert ott van több anyag ahol nem kéne (pl, az alsó kézélnél), ott pedig, ahol támasztani kéne a kéz párnáit (a tenyér közepén), ott pedig hány van... A szakirodalom anatómiailag részletesen taglalja a problémát, a tenyér izomzatának vizsgálatával, így - néhány mondatban - egy kissé nehézkes a magyarázat.
Amit ajánlok azzal csak az ütőmű hanját hallani, de az menetes tompi 4.5cal-hez! Viszont egy darabig nincs időm ezzel foglalkozni, de keresd "A.J.74"-et ő csinál aluból olyat amilyet szeretnél 6eFt-ért.
köszi a tanácsot,a pofadék egyenes lesz,mert állithatóra csinálom.a markolatot meg ugy csináltam,hogy a kezem belesimuljon.tegnap óta már finomitottam rajta.megfogom ahol nem kényelmes azt bejelölöm aztán csiszolom.azért nem is szimmetrikus,mert igy simul a tenyerembe.
Voltam ma Csornán a Z-shop ban. vettem RWS Super-H point Field line 0,45 grammos lövedéket. 5 ből 5 egy 10x 10 mm es körön belül egymástérve részbe egybeszakadva
Szóval ezzel az RWS sel meg a JSB vel hangyaherélést vállalok :-)
nagyon jó ez a QB 0 átalakitással nyilt irányzékkal is szuper. Igaz a az első ( fém ) irányzék rgzitő csavarja megadta már magát.
duma!ha itthon adok fel csomagot 2kg-on felül,az többe kerül!az a baj hogy nem lehet pofánverni,mert messze van.külföldre találtam olcsót de az is 10kg-ig 5800ft.valakinek jol jöhet:http://www.csomagkuldes.com/index.php?site=fooldal
Előre utaltat 21 000 et aztán csöngt a futár hogy utánvétes csomagot hozott még 22 000 Ft az utánvét. Most vagy kifizeted és 43 ezebe van a puska, vagy elbuktál 21 ezrest . Ugye hogy nem egyszerü :-)
Én ragaszkodtam az utánvéthez nem utaltam előre semmit, igy nem is küldte el 11 levelet váltottunk, de ragaszkodott ahhoz hogy előre utaljam a "felét".
Egyszerü ha több lessz mire ideér mint amit írtak nem vesszük átt,átvételes fizetésel kell rendelni,í.gy csak azt nemértem mi benne nekik az üzlet ha elküldik és nem veszik át mert akkor az oda-vissza postát is nekik kell fizetni
Kb 650-750 ft . Viszont a kék fekete Dinamit nobel kiegyensulyozotabb szórást ad, Ez tipikousan sziluet és hobbi kategória ami kis válogatással jó a hobbi pontlövészetre is..
Ha gondolod küldök egy marékkal :-) 100-150 Db ot. pillanatnyilag hegyes superpoint van itthon.
Köszönöm ,én otthoni pontlövészetre használom a pusekjaimat most dinamyt nobel geccot használok ,azt szereti a D75 és a Haenel312 is, az árára lennék kiváncsi és hogy van-e olyan jó mint a Gecco?
Praktikus adagolós csomagolásu, 500 db van 1 dobozban létezik hegyes, match (lapos) , lencsefejü gömb stb.
Plinker célra sztem verhetetlen ár érték arány, fényes felületü, pontlövészetre illetve sziluettre is alkalmassá tehető némi válogatás után, főleg a szoknyája deformálódott (kicsit) némelyiknek.
sulya kb 0.49- 0.53 ig ingadozik a rugós fegyóknak kifejezetten jó, pl a Slavia 630 am nagyságrendekkel csendesebb vele (nincs rugó rezonancia akkora) mint a GAMO val.
Ja GAMOt érzőlelkü fehérember nem rak légpuskába :-)
Na azért nem egy atom pontlövő de hobbyra jó.
Én sziluettre használtam a laposfejüt anno, 4. lettem vele .
esztergom melletti:-)de gyárt.hol?passz.azota tudom miota Pepi szolt h.kéne neki 4.4-es gömb,és küldött egy képet a dobozrol.azon láttam hogy esztergomi.de utánajárhatok ha fontos.találtam egy honlapot:-) http://www.smartscore.hu/legflov.htm
Szia, ha jól emlékszem akkor te esztergomi vagy, én azt olvastam valahol még régebben hogy Esztergomban egy cég gyárt léglövedéket, tudnál erről irni valamit. Előre is köszönöm
Szakad a hó ! meg elfogyasztottam egy fél doboz KG&KG superpointot a QB val, meg majdnem egy doboz RWS CO 2 targetet. Érdekes hogy a 0.5 nél könnyebb RWS sel nem annyira jó az inkább pisztoly lövedék. szereti a kicsit "sulyosabb" lövedéket, pontosabb vele hosszutávon.
Még mindig nyilt irányzékkal nyomom , nagyon jó kis puska !.
Időm meg kedvem nem volt még szétkapni csak fefujtam olajjal itt- ott.
igazából nem titok kint az orcy a második épületbe asszem ,nem a piac oldalán hanem a ganz területén az a helyzett igy elég nehéz el mondani mert össze vissza cikázni kell bent! 3- om foszer áruja valoszínü örmények vagy valami más nemzetiségüek
Az öreg kicsit dagi és 2 fiatal srác van vele gondolom a fiai egyik nagyon sovány a másik normál alkat neki elég heges az arca talán segit valamit,szerszámokat árulnak meg gépeket!
de elég labiris az öreg ha ottvan felejdzs ell a pusit nem fog adni
Tompika ügyben tudok segíteni bárkinek. Csak mostanában hideg van a műhelyben :-(
Olvasgatva ezt a fórumot, kedvet kaptam, hogy vegyek egy ilyen puskát. Elfér a többi mellett. ki is mentem a Józsefvárosi piacra Vasárnap, de nem volt nekik. Biztos hogy ott lehet kapni?
Szerintem egyszerűbb lenne a b+b menetes karmantyú+torkolatig végigérő cső, a végén a töltőszeleppel. Ha lenne olyan cső méret, hogy abba a patronház külső menetének párját lehetne befúrni, meg a cső alatt is elférne, akkor nem kellene karmantyú sem, csak a másik végére menettel rászerelni a töltőcsonkot. Így merev lenne, de akkor kellene rá egy csőkengyel mint a Discoveryn is van.
Az is igaz! Mindíg jobb a tölthető megoldás én is arra törekedtem. Viszont arra is be kell ám ruházni. Pl.: CO2 palack 10kg töltve 10-15eFt + átfejtő cső fesztelenítővel 15-20eFt
attól hogy kínában készűl még az alapanyag és technológia USA amit előszeretettel felhasználnak a kínaiak is. El bizony! Nem olyan kevés az a 70 bar! Amúgy nézd meg a teljesítményt co2-vel töltve és utánna levegővel. Meg fogsz lepődni! Nem a nyomástól függ egy légpuska teljesítménye, hanem a szelep és az ütőmű működésétől.
szerintem nem. mivel marad a patronház hossza az eredeti így a co2 nem lesz gáz halmazállapotú. Egy 12g-os patron méretű gáttal viszont csökkenthető az előkamra mérete. Én spec gondolkodás nélkül levágom mindíg.
kicsit el vagy tévedve barátom. A discovery csak 190bar-ig tölthető de nekedtudni kéne, mert kaptál hozzá használati utasítást. Másrészt a szelep előttvan 1 regulátor ami ezt a nyomást lecsökkenti 70bar-ra. A söralátéttel meg mire mész? És mint jól tudott a crosman cég az USA de nagyrészt kínában gyártat. Tehátt made in ....! És végül szerinted mire hajaz a QB78 ha ránézel?
arra gondoltam hogy egy olyasmi adaptert esztergáltatni mint a gyári!
csak annyi a külömbség hogy az elején lenne egy óra és nagyából középre beiktatni egy gyorcsatit,ami öszze kötni mongyuk egy nagyobb palackkal,meg töltőd a gyárit gyorscsati le és go,igaz nem olyan mintha egy 150g 200g palack van rajta de többet lehetne löni mint a 2x12g -vel
Rappi voltam kint a piacon! Sajti egy másik faszi volt kint és letagadta hogy árul légpusit.De szerdán újra megyek és hátha az a foszer lesz akitöl én vettem!
Egyszer már jártunk igy a haver is ott vette és nekem kellet volna és nem adot!
Így igaz! Ezt a csonkot kellene megszerezni hozzá és akkor 6 db 12g-os CO patron térfogatának megfelelő fix CO tartály lenne belőle, a végén gyorstöltő csonkkal.A másik verzó, hogy ezt a csonkot felhasználni egy excenter idom csatlakozóhoz. Ugyanigy a csőtorkolatig mehetne akkor akár 40 mm átmérőjű alu tartájy is gyorstöltő csonkkal.
A 455.hsz-ben erről írtam, de egyszerűbb szódás töltéssel.Az 6 db 12g-os patron térfogatát tudná és kellene hozzá még egy kengyel idom előre. PCP-hez viszont viszavágás, tusafaragás,excenter betét, regulátor és órás+töltőcsonkos 250 báros PCP tartály.Brrrrrr ez már + 2 db puska ára!
az baró. ha lenne ilyen kupak akkor az jó buli 2x12g -al mennyit lehet ellőni? mert ha jól számolom márpedik jól akkor a kupakos megoldással a patromház maga 54ml -es tartály ami 2.25x több mint 2db 12g co2. legalább 2x annyi lövés és tölthető!
Valójában jobb lenne még az is, hogy a patronház végére egy bb menetes karmantyút csinálni és a így a fegyvercső végéig lehetne egy a patronházzal azonos átmérőjú csővel megnövelni a CO mennyiségét. Durván számolva minimum 5 patron hossza, azaz 40 cm-es egybefüggő tartály lenne. A csőtorkolat alatt elölről pedig nyugodtan lehetne töltögetni bele a "szódát".
Csak ha van ez a gyorstöltős végzáró akkor nem kell közdarad és nagypalack sem! Ezzel a módszerrel a patronházat lehet teleölteni. Majdnem olyan mint 2db 12g co2-vel csak így több co2 fér bele, mert a 2db 12g co2 nem foglalja a helyet a patronházban és ezzel megnő a tréfogat is!
Ezt a töltő csonkot kellene az ekcenteres közdarabba beépíteni és nem kellene sem levágni, sem átfúrni a gyári patronház végét! Sérülésmentesen megmaradhatna a külső menetes vég. Az ekcenteres közdarab felcsavarásához csak egyszer kellene kivenni a csövet, hogy fel lehessen véglegesen tekerni a patronház menetes végére. Ha ilyen beszerezhető, akkor a nagy CO-s tartályt fel lehetne csavarni és durr 400 lövés hadd menjen!
Surda lemérted a hosszt?vagy találjam ki a képméretből,bár ki lehet.néztem a ruszkikat,azok flexicsővel is csatlakoztattak,mégis müködött a Co.asszem először kiprobálom vágás nélkül.vélemény?
DE le kell harapni!!!!mondtam hogy ne légy lusta visszaolvasni!:-))állitsd át az oldalszámot 200-ra minimum,és akkor csak görgetni kell,lapozás helyett!amugy 0.38L 0.25kgCo2
Sok fegyót kioróbáltunk, muzeálisat meb ujabbakat is, De erről pepi tudna képet felrakni.
A QB nagyon jó. a sütése teljesen normális ( CO2 hobby kategóriában ) A tusája kifogástalan, és ergonomikus, kézre esik minden, finom meglepően igényes ( Crosman hoz , Dasy hoz képest ) müködés.
Szóval nem az óccsó hótfos kategória.
Nagyon tetszik és sztem pontos. Dobozból kivéve egybeszakadó lukakat sikerült gyártani kézből kb nyóc méteren.
Feltámasztva, egy beállitott irányzékkal még jobb lehet. Ha jó lesz az idő csinálok 20 meg 30 méteres tesztet is.
vazz,azért kell,mert amit Pepiék használnak,azzal a saját tartályát töltik,mi meg külön nagy tartályt használunk.a sajáttal lősz kb.60-70-et,és ujra kell tölteni,a naggyal kb.400-at.
na egyenlőre annyit,egy kicsit nyers,be kell járatni,érdemlegesen utána.de a többi pusek,nem is tudom hányat probáltunk ki,de volt köztük 80 év körüli is.naggggyon f@sza volt!
na igy már egyszerübb a kérdés. Ha jól tudom ebben a modelben is van hátracsúszás gátló csavar. Annak a csavarnak kell hátul lennie(tusatalp felé) és akkor jól van felrakva. A másik, hogy az alsó leszorító elemet nem fordítottad meg véletlenűl, mert akkor megbillen a szerelék.
az lehetséges hogy a amikor raktam fel a szereléket meg cseréltem a a leszóritót mert van rajta egy kis embléma és az hátul volt most pedig elöl van és felém van az irás
sztem nincs fennt rendesen a tcs.az első hogy függőleges legyen a szálkereszt+a pusek is.a csavarokat egyformán kell meghuzni(ott nagyon el lehet cseszni)ami itt 0.5mm az 20m-en már sokkal több lesz.
ha nem fúj ki akkor elvileg jó.ide irj emilt a tartály és az átalakito miatt,majd Surda megmondja mibe fáj.(mennyiért tud szerezni) czirjak.zoli@gmail.com
majd Surda válaszol Ö a mester ebben.a tartály szelepes,azzal az átalakitoval lehet feltenni.nem ereszt.Surda csinálta nekem.olvass vissza(végig ha lehet)sok link van bennt,ahol a QB-vel foglalkoznak.