Keresés

Részletes keresés

Adamwarlock Creative Commons License 2005.12.10 0 0 4691
Így van! Nekem is bejött! De a zenészek azok a digók voltak a honlapról??? Valahogy megborotválkoztak volna??? Dedikálás volt ezerrel. + elkaptam a di Anno törölközőjét!!! Szerencsére nincs angol szaga:))))) Mikor a haverom aláiratta a Seventh Sonos pólóját, akkor Pali bácsi nagyot  nézett. A banda meg beszélt arról, hogy egy szer egy fesztiválon együtt játszottak Dickinsonnal. Hozzátették, hogy:,, He's a good guy, but a freak, a maniac, and fuckin strange."
vsiivz Creative Commons License 2005.12.10 0 0 4690
rendkivul kellemes meglepetes volt a koncert
nem utolso sorban a zeneszek miatt
dianno?
csunya, kover, kopasz, fogatlan, pupos, santa...de jo volt latni
seabeast Creative Commons License 2005.12.09 0 0 4689
nem tudok menni,hogy baszná meg

és persze gondolom épp a phantom of the opera hasítcsa a levegőt a wigwamban

deliriousnomad Creative Commons License 2005.12.09 0 0 4688
Bazmeg otthon hagytam a Killers borítót! A kurva életbe!!!
Előzmény: Artension (4687)
Artension Creative Commons License 2005.12.09 0 0 4687

dehogy bantjuk! 10 eve varok, hogy lassam egyszer dianno-t es halljam ezeket a szamokat eloben (a killers szamomra is meghatarozo jelentosegu, pedig overall a 7th son a kedvenc maiden lemezem), de azert nezzuk objektivan a dolgokat. amugy meg biztos allat lesz, fotozkodni, dedikaltatni kell dianno-val!!!

Előzmény: Adamwarlock (4684)
Valsifeldur Creative Commons License 2005.12.09 0 0 4686
Az elso ket Maiden lemez a kedvencem. A neten jokat irnak a koncertjeirol. Szoval ott leszek a koncerten, megnezem ezt az oreg mamutot :-) A mult honapban Tony Martin, az ex-Black Sabbath enekes okozott nagyon pozitiv csalodast az A38-on, remelem ez megismetlodik ma este Paul di'Anno-val is!
Előzmény: vsiivz (4685)
vsiivz Creative Commons License 2005.12.09 0 0 4685
kicsit elfogult vagy de nem baj

"Még jó, hogy nem tudott befutni, hisz a legtöbben úgy emlékeznek rá, mint az ember, akit leváltottak Dickinsonért"
ez igy azert nem teljesen fedi a valosagot
-dickinson nem azert kerult a zenekarba, mert dianno annyira jo volt
-senki sem mondta neki, hogy kotelezo onrombolo eletmodot folytatni
-azzal a hozzaallassal, amivel dianno rendelkezett(zik) eleve nem lehet befutni
(ezt egyebkent egy interjuban maga is elismerte)

"Melyik rockzenész nincs ilyen idős korára???"
danzig, rollins, joe perry, bowie, paul stanley, vagy akar dickinson
de tudod, mit? mondj olyan rockzenesz, aki szarabbul nez ki, mint dianno
(ozzy-n kivul)

.nem, nincs akkora hangterjedelme, mint dickinsonnak
.persze, hogy jobban enekli a sajat dalait, mint dickinson, akinek eleve mas a hangfekvese

legendanak legenda, de semmikepp sem hozhato fel pozitiv peldanak
imadom a killers-t
elmegyek a koncertre
de tisztaban vagyok a tenyekkel
Előzmény: Adamwarlock (4684)
Adamwarlock Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4684

Jól van már eleget fikáztátok szegény embert!!! Ne feljetsétek el, hogy az IRON MAIDEN ÉNEKESÉRŐL BESZÉLTEK!!! Az első két album, szerintem van olyan jó, mint a többi, sőt nekem az X-factornál sokkal jobban tetszik.És szerintem se hasonlítsuk össze Blaze-zel, mert di Anno akkor vált ki a maidenből, amikor az még nem volt annyira népszerű banda, míg Blaze idejében sokan már a névért is elmentek koncertre. Szét van csoffadva, azt mondjátok? Melyik rockzenész nincs ilyen idős korára??? Ne hasonlítsuk di Anno-t a maiden többi tagjának életviteléhez, mivel egy mélyen hívő, szinte botránymentes bandáról van szó, akik nem lettek drogfüggők. Az is szép egyáltalán, hogy di Anno koncertezni tud, és most új lendületben van, hisz új lemezt is kiad. Ha észreveszitek, azért majdnem akkora hangterjedelme, mint Dickinsonnak. Még jó, hogy nem tudott befutni, hisz a legtöbben úgy emlékeznek rá, mint az ember, akit leváltottak Dickinsonért...és ilyen sorsot szerintem nem érdemel meg, mert fénykorában első rangú énekes volt. Dickinsonnál pedig jobban énekli az első két album dalait. A Numbersen lévő Wrathchild magasn veri a Dickinson verziót.

Ahhoz, hogy legenda, kétség sem fér, és igenis megér 4 Mátyás királyt, már csak a neve miatt is....

deliriousnomad Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4683
A legszánalmasabb, amit láttam, egy Dennis Strattonnel (!) közös hálószobakiadós koncertlemez volt The Real Iron Men címmel. :)
Előzmény: Artension (4680)
vsiivz Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4682
az, hogy tulvallalja magat, az 1 dolog
de abba is gondolj bele, hogy eleve nem volt magasan az a lec, amit nem sikerult megugrania :o)

bayley-t nem lehet osszehasonlitani diannoval
a wolfsbane is aktiv zenekar volt a maiden ota meg sorra adja ki a lemezeit
raadasul meglepoen jok
ha ugy nezzuk, egyfajta vakvagany volt neki a maiden, ami nem is jott ossze
valahogy nem allt neki jol

dianno-nak viszont a maiden volt az egyetlen
o azota folyamatosan vakvaganyon van
(bar meg mindig allitom, hogy az elso battlezone jo; igaz, nem hallottam vagy 15 eve)
Előzmény: Artension (4680)
murray Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4681
jaj emléxem di anno panterás idöszakára...borzalmas volt!
Előzmény: deliriousnomad (4674)
Artension Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4680

sztem korrekt, bar hallhatoan tulvallalja magat

a diszkografiat viszont megneztem, nagyon durva, foleg a 666 maiden tribute, amiken ugyanazokat a notakat enekli folyton ;) de az egyeb sajat munkassaga is terjedelmes

erdekes, hogy blaze viszont nagyon jol elvan a sajat dalaival is

Előzmény: vsiivz (4678)
The Evil Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4679
a számok többsége megvolt már valamilyen formában, mire csatlakozott, de szerintem mindegyikhez hozzátette a magáét, akár föl van tüntetve hivatalosan, akár nem.
Előzmény: Artension (4676)
vsiivz Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4678
semennyire
elso lemezen 2, a masodikon 1 dalban tarsszerzo

szerinted a numbersen jol nyomja?
sajat magat nem tudja elenekelni 25 ev tavlatabol
Előzmény: Artension (4676)
vsiivz Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4677
fel 10-kor kezdes (elvileg)
elozenekar nincs
Artension Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4676

mennyire volt benne a keze az elso ket lemezben? na majd megnezem a boritokon

a fo kerdes: hogy enekel ma? a numbers from the beast tribute-on jol nyomja

Előzmény: deliriousnomad (4671)
Artension Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4675

ugy lattam, fiatal digok kiserik

namost ami a 4 ezret es a "megeri"-t illeti, itt azert vitatkoznek, foleg, hogy a setlista max 70 perces musort iger, de teny, hogy nem lehet kihagyni

ha vki tud esetleg bennfentes infokat: szokasos 10 ora utani kezdes lesz? elobanda vagy vmi?

Előzmény: deliriousnomad (4674)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4674
Sok múlik a kísérőzenészeken is. A Killers állítólag elég szarul nyomta a Maiden nótákat annak idején, főleg, miután átmentek Panterába.
Előzmény: vsiivz (4673)
vsiivz Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4673
nagy valoszinuseggel szomoruan fogjuk nezni azt, hogy egy felig emberi roncs probalkozik 25 eves dalokkal fennmaradni
de ez csak fuldoklas
ott ez akkor erre nem fogunk figyelni, mert megiscsak a regi kedvenceinket fogjuk hallani az eredeti enekes eloadasaban
de hazafele nagyon fogjuk sajnalni szegenyt
most hogy ezeket igy leirtam, kicsit tetova lettem a pentek estemmel kapcsolatban
de ha osszefirkalja a killersem boritojat...
vsiivz Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4672
az elso battlezone jo
(sid falck a doboknal)
Előzmény: deliriousnomad (4671)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.12.08 0 0 4671
Ebben szerintem ne reménykedj, nem remekelt a faszi szólóban...

A képek ugyanakkor viccesek. 4 rugóért nem szabad kihagyni, azért valahol mégiscsak legenda az ember, még ha nem is elsősorban saját maga miatt. :)))
Előzmény: Artension (4659)
Valsifeldur Creative Commons License 2005.12.07 0 0 4670

Remelem nem jon le a szinpadrol a kozonseg koze :)

Előzmény: Valsifeldur (4668)
murray Creative Commons License 2005.12.07 0 0 4669

hát sok sikert, de remélem bakeliteket iratsz alá vele!-:)

Előzmény: Artension (4667)
Valsifeldur Creative Commons License 2005.12.07 0 0 4668
Vissza nem tero alkalom! Haromezerert atvennek 1 db. jegyet.
Delutan tovabb csokkenhet az arfolyam, mert uj kepet teszek fel :-)
Előzmény: Artension (4665)
Artension Creative Commons License 2005.12.07 0 0 4667

sznobizmusbol kar otthon maradni ;)) kultikus lesz

es ha meg ala is sikerul iratni vele az elso ket lemez boritojat, mar megerte ;))

Előzmény: murray (4666)
murray Creative Commons License 2005.12.07 0 0 4666
annyira vicces ez már. pont ezért nem megyek ki, mert tök nevetséges lesz ha maiden számokat énekel. azok az idők elmúltak, kész.  most h ezt a képet megláttam, tuti nem megyek
Artension Creative Commons License 2005.12.06 0 0 4665
hubazz, mar adom is el a jegyet ;)))
Előzmény: Valsifeldur (4664)
Valsifeldur Creative Commons License 2005.12.06 0 0 4664

Paul

Felkeszulesnek a penteki koncertre :)

Paul di'Anno sajat honlapjarol kulonben 8 teljes szam is letoltheto!

A kep is innen szarmazik.

seabeast Creative Commons License 2005.12.06 0 0 4663
Hát jah,de lehet hogy nem ennyire súlyos a helyzet.Majd utolsó percben eldöntöm.
Előzmény: Adamwarlock (4661)
szódás love Creative Commons License 2005.12.05 0 0 4662
"Az Iron Maiden rajongói oldal nyilatkozatával összhangban a csapat frontembere Bruce Dickinson egy interjúban elárulta, hogy a banda 2006 márciusában stúdióba vonul, hogy új albumot rögzítsen, ami várhatóan a jövő ősszel jelenik meg. Ezután egy Európa turné várható, mely 2006 októberében indul. Dél-Amerikába várhatóan 2007 februárjában érkeznek. "
A következő 4 albumos nosztalgia-turné esélye így csekély, bár sosem lehet tudni... Mondtak már olyat is tavaly, hogy turné több nem lesz, csak fesztiválokon bukkannak föl, aztán végül szépen körbejárták a glóbuszt...
2 turnét egy évben viszont nem nyomnak le sztem újfent, mint 2 éve, amikor ide is 2X jöttek...
Amit valahol olvastam tehát, hogy a köv. 4 albumot is lenyomják a mostani első 4-et követően, valszeg csak "kacsa"... Nemszem, hogy tavasszal-nyáron ezekkel hakniznak, aztán ősszel az új albummal. Persze ilyenre is volt már példa...
Franc se tudja, de reménykedjünk! :)
(Bár stúdióba vonulni márciusban és turnézni is egy kalap alatt... Hacsak nem mobil stúdióval nyomják! :)
Mindenestre még baromi korán van, ha moccannak is netán a tavasszal/nyáron. Legkorábban január végén, február tájékán bukkannak föl az első infók. Mint tavaly.
Bár, hogy végképp kacifántoskodjak: tavasszal-nyáron kis fesztiválokra korlátozott mini körút Európában a kronológiailag következő 4 albummal, majd egy világkörüli ősszel-télen az új anyaggal... Én ezt támogatnám, ha kérdeznének, de ahogy eddig sem hívott egyikőjük sem, eztán sem hiszem, hogy megkeresnének... Pedig ha tudnák, hogy mennyi ragyogó tippem/ötletem van számukra ezügyben...:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!