Így van! Nekem is bejött! De a zenészek azok a digók voltak a honlapról??? Valahogy megborotválkoztak volna??? Dedikálás volt ezerrel. + elkaptam a di Anno törölközőjét!!! Szerencsére nincs angol szaga:))))) Mikor a haverom aláiratta a Seventh Sonos pólóját, akkor Pali bácsi nagyot nézett. A banda meg beszélt arról, hogy egy szer egy fesztiválon együtt játszottak Dickinsonnal. Hozzátették, hogy:,, He's a good guy, but a freak, a maniac, and fuckin strange."
rendkivul kellemes meglepetes volt a koncert nem utolso sorban a zeneszek miatt dianno? csunya, kover, kopasz, fogatlan, pupos, santa...de jo volt latni
dehogy bantjuk! 10 eve varok, hogy lassam egyszer dianno-t es halljam ezeket a szamokat eloben (a killers szamomra is meghatarozo jelentosegu, pedig overall a 7th son a kedvenc maiden lemezem), de azert nezzuk objektivan a dolgokat. amugy meg biztos allat lesz, fotozkodni, dedikaltatni kell dianno-val!!!
Az elso ket Maiden lemez a kedvencem. A neten jokat irnak a koncertjeirol. Szoval ott leszek a koncerten, megnezem ezt az oreg mamutot :-) A mult honapban Tony Martin, az ex-Black Sabbath enekes okozott nagyon pozitiv csalodast az A38-on, remelem ez megismetlodik ma este Paul di'Anno-val is!
"Még jó, hogy nem tudott befutni, hisz a legtöbben úgy emlékeznek rá, mint az ember, akit leváltottak Dickinsonért" ez igy azert nem teljesen fedi a valosagot -dickinson nem azert kerult a zenekarba, mert dianno annyira jo volt -senki sem mondta neki, hogy kotelezo onrombolo eletmodot folytatni -azzal a hozzaallassal, amivel dianno rendelkezett(zik) eleve nem lehet befutni (ezt egyebkent egy interjuban maga is elismerte)
"Melyik rockzenész nincs ilyen idős korára???" danzig, rollins, joe perry, bowie, paul stanley, vagy akar dickinson de tudod, mit? mondj olyan rockzenesz, aki szarabbul nez ki, mint dianno (ozzy-n kivul)
.nem, nincs akkora hangterjedelme, mint dickinsonnak .persze, hogy jobban enekli a sajat dalait, mint dickinson, akinek eleve mas a hangfekvese
legendanak legenda, de semmikepp sem hozhato fel pozitiv peldanak imadom a killers-t elmegyek a koncertre de tisztaban vagyok a tenyekkel
Jól van már eleget fikáztátok szegény embert!!! Ne feljetsétek el, hogy az IRON MAIDEN ÉNEKESÉRŐL BESZÉLTEK!!! Az első két album, szerintem van olyan jó, mint a többi, sőt nekem az X-factornál sokkal jobban tetszik.És szerintem se hasonlítsuk össze Blaze-zel, mert di Anno akkor vált ki a maidenből, amikor az még nem volt annyira népszerű banda, míg Blaze idejében sokan már a névért is elmentek koncertre. Szét van csoffadva, azt mondjátok? Melyik rockzenész nincs ilyen idős korára??? Ne hasonlítsuk di Anno-t a maiden többi tagjának életviteléhez, mivel egy mélyen hívő, szinte botránymentes bandáról van szó, akik nem lettek drogfüggők. Az is szép egyáltalán, hogy di Anno koncertezni tud, és most új lendületben van, hisz új lemezt is kiad. Ha észreveszitek, azért majdnem akkora hangterjedelme, mint Dickinsonnak. Még jó, hogy nem tudott befutni, hisz a legtöbben úgy emlékeznek rá, mint az ember, akit leváltottak Dickinsonért...és ilyen sorsot szerintem nem érdemel meg, mert fénykorában első rangú énekes volt. Dickinsonnál pedig jobban énekli az első két album dalait. A Numbersen lévő Wrathchild magasn veri a Dickinson verziót.
Ahhoz, hogy legenda, kétség sem fér, és igenis megér 4 Mátyás királyt, már csak a neve miatt is....
az, hogy tulvallalja magat, az 1 dolog de abba is gondolj bele, hogy eleve nem volt magasan az a lec, amit nem sikerult megugrania :o)
bayley-t nem lehet osszehasonlitani diannoval a wolfsbane is aktiv zenekar volt a maiden ota meg sorra adja ki a lemezeit raadasul meglepoen jok ha ugy nezzuk, egyfajta vakvagany volt neki a maiden, ami nem is jott ossze valahogy nem allt neki jol
dianno-nak viszont a maiden volt az egyetlen o azota folyamatosan vakvaganyon van (bar meg mindig allitom, hogy az elso battlezone jo; igaz, nem hallottam vagy 15 eve)
a diszkografiat viszont megneztem, nagyon durva, foleg a 666 maiden tribute, amiken ugyanazokat a notakat enekli folyton ;) de az egyeb sajat munkassaga is terjedelmes
erdekes, hogy blaze viszont nagyon jol elvan a sajat dalaival is
a számok többsége megvolt már valamilyen formában, mire csatlakozott, de szerintem mindegyikhez hozzátette a magáét, akár föl van tüntetve hivatalosan, akár nem.
nagy valoszinuseggel szomoruan fogjuk nezni azt, hogy egy felig emberi roncs probalkozik 25 eves dalokkal fennmaradni de ez csak fuldoklas ott ez akkor erre nem fogunk figyelni, mert megiscsak a regi kedvenceinket fogjuk hallani az eredeti enekes eloadasaban de hazafele nagyon fogjuk sajnalni szegenyt most hogy ezeket igy leirtam, kicsit tetova lettem a pentek estemmel kapcsolatban de ha osszefirkalja a killersem boritojat...
annyira vicces ez már. pont ezért nem megyek ki, mert tök nevetséges lesz ha maiden számokat énekel. azok az idők elmúltak, kész. most h ezt a képet megláttam, tuti nem megyek
"Az Iron Maiden rajongói oldal nyilatkozatával összhangban a csapat frontembere Bruce Dickinson egy interjúban elárulta, hogy a banda 2006 márciusában stúdióba vonul, hogy új albumot rögzítsen, ami várhatóan a jövő ősszel jelenik meg. Ezután egy Európa turné várható, mely 2006 októberében indul. Dél-Amerikába várhatóan 2007 februárjában érkeznek. " A következő 4 albumos nosztalgia-turné esélye így csekély, bár sosem lehet tudni... Mondtak már olyat is tavaly, hogy turné több nem lesz, csak fesztiválokon bukkannak föl, aztán végül szépen körbejárták a glóbuszt... 2 turnét egy évben viszont nem nyomnak le sztem újfent, mint 2 éve, amikor ide is 2X jöttek... Amit valahol olvastam tehát, hogy a köv. 4 albumot is lenyomják a mostani első 4-et követően, valszeg csak "kacsa"... Nemszem, hogy tavasszal-nyáron ezekkel hakniznak, aztán ősszel az új albummal. Persze ilyenre is volt már példa... Franc se tudja, de reménykedjünk! :) (Bár stúdióba vonulni márciusban és turnézni is egy kalap alatt... Hacsak nem mobil stúdióval nyomják! :) Mindenestre még baromi korán van, ha moccannak is netán a tavasszal/nyáron. Legkorábban január végén, február tájékán bukkannak föl az első infók. Mint tavaly. Bár, hogy végképp kacifántoskodjak: tavasszal-nyáron kis fesztiválokra korlátozott mini körút Európában a kronológiailag következő 4 albummal, majd egy világkörüli ősszel-télen az új anyaggal... Én ezt támogatnám, ha kérdeznének, de ahogy eddig sem hívott egyikőjük sem, eztán sem hiszem, hogy megkeresnének... Pedig ha tudnák, hogy mennyi ragyogó tippem/ötletem van számukra ezügyben...:)