Üdv Mindenkinek!
Előre is bocs, hosszú leszek!
Ma végre én is megtettem első kb. 1,5 km-emet az új Swifttel...
Tesztvezettem a Suzuki Varrónál..
Sajnos valóban elég rövid a tesztút, ráadásul elég gyorsan ment minden, mert már zárás előtt voltak, szóval nem nagyon tudtam "lélekben felkészülni" és már mentünk is... Legalább várakozni nem kellett...:-)
Az autóról:
(Igyexem nem sokat ismételni.)
Egy fekete GLX AC CD-t próbáltam ki ami ma érkezett a kereskedésbe, szóval volt benne kemény 72 km.. Ehhez képest az értékesítő srác(odafelé ő vezetett) nem kímélte; hipp-hopp 95-tel mentünk az Üllőin... Aztán visszafelé amikor már én vezettem rá kellett jönnöm, h. ez nem olyan nagy mutatvány. Alig érezni a sebességet benne. 60-nál mintha állnánk.. Persze ezt manapság már elég sok új autó tudja, de ebben a kategóriában szokatlan(pláne a saját SwiftI-em után..).
Szóval valóban nagyon csendes a gép, legalábbis ami a zörejeket, futóműhangokat illeti. A motorral már más a helyzet. Gyorsításnál azért megjön a hangja, de az sem annyira vészes. Alapjáraton viszont könnyű ráindítózni annyira halk.
Az Üllői út hibáit egész szépen vasalta ki a futómű, szerintem amekkora menetkomfortot ekkora tengelytávval ki lehet hozni azt kihozták.
Viszont!
Elég alacsonyan van az alja! A kereskedő azzal kezdte, h. ez nagy hátránya mert alig bírt leállni a járdáról. Szóval óvatosan kell majd vele "terepezni"..:-)
A kormányszervó szerintem kicsit túlérzékeny, ráadásul természetesen nem is sebességfüggő, így autópályatempónál biztosan szokni kell majd..
Ami még nem annyira tetszett az a gázpedál:
Nagyon könnyű és nagyon rövid az útja. Mire észbekap az ember már padlón van..:-(
A futóműről én sem tudok semmi rosszat írni. Még a 14"-os 165-ös nyárigumikkal is nagyon stabilnak tűnt, persze komoly próbálgatáshoz kevés volt ez a tesztút..
A fék bár nem egy Porsche-fék, de tagadhatatlanul nagy az előrelépés az előző Swifthez képest. Jól adagolható és határozott ha kell. Az ABS-t nem próbáltam..:-))
A belső térről már sokan sokmindent leírtak. Nekem ahhoz képest amit vártam sokkal jobban kézreállt minden. Átültem a vez.ülésbe, beállítottam az ülést meg a tükröket és azonnal minden egyértelmű volt.. A tükrök valóban óriásiak és még a középsőben is meglepően jó a hátralátás. Szóval az ergonómia rendben van(szerintem).
Na még az árakról: Swift GLX AC CD +metálfény 72 hónapra
Varróéknál: 5% kezdővel(141000HUF) 45855HUF/hó THM:7,34%
10% kezdővel(282000HUF) 42617HUF/hó THM:6,62%
üzembehelyezési díj: 55000HUF
A maradványértékes konstrukciót nem javasolják...(de létezik olyan is)
Mellékesen megjegyzem; ennél pl. a Suzuki Ház sokkal jobb hitelt ad. Mondjuk azt anno(febr. 8-án) nem adták írásba, ezt pedig igen..)
Ráadásul a srác utalt arra h. nyáron valószínüleg ennél is lesz ajándék klíma akció, szóval szerintem érdemes várni(aki tud)!!
Kötelező+CASCO-ról még nem nagyon tudtak mit mondani..
Állítólag egyelőre csak az Allianz ismeri, pedig mintha már itt is emlegette volna vki az UNION-t is.. Nagyjából a hasonló árú/felszereltségű Ignisekével lehet számolni.
Mégegyszer bocs a hosszúságért! Ha eszembe jut még vmi, megírom azt is..
dm