Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

y3k Creative Commons License 2005.03.01 0 0 436
Előzmény: cryon (434)
cryon Creative Commons License 2005.03.01 0 0 435
Először is nem utalok semmiféle pénztet, mert a szalon állta a kezdő 10%-ot. Ezt tekintsük ajándéknak.
(Halkan jegyzem meg, hogy amúgy ezt a zsét simán visszakapja az Erstétől, jutalékban...)
De legalább a végösszeg a szimpatikusabb 2.655.000,- lett, ami kicsit vigasztal. Unionnál megkötöttem a Casco-t és a kötelezőt, összesen 9200 Ft lesz havonta. (10% önrész minimum 50k)
Üdv: Cryon!
Előzmény: blendmaster (433)
cryon Creative Commons License 2005.03.01 0 0 434
Először is szarok voltak a fényviszonyok. Lemenő nap oldalról, de azért ahoz elég erős, hogy szétcsessze a képet. Azért nem mind lett rossz, meg nem is volt nagyon időm a manuális beállításokkal szarozni. autómatával+vakuval (belső) ilyenek lettek, sorry. Vaku nélkül még szarabbak lettek volna. Ha már nálam lesz a kocsi, normális fénynél, csinálok normális fotókat. A kék meg szerintem az autómata által ab@szott fehéregyensúly program miatt lett. Hófehér a kocsi, de belül árnyék van, közben ezerrel tűz kintről a nap. Naná, hogy megbolondul... De az is lehet, hogy megpróbálok majd a polárszürő nélkül is lőni párat, hátha az a "ludas"...
Előzmény: Törölt nick (432)
blendmaster Creative Commons License 2005.03.01 0 0 433
Hogy csinálod, hogy ilyen gyorsan? A mi autónkra tegnap lett elutalva a pénz és jövőhét szerdára ígérik:(
Előzmény: cryon (431)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 432
Szuper képek, csakhát megint ez a silány minőség (miért ilyen kéék??) Mind1. Mi az hogy 50-es kipufogóvég? A CD-n a DISC+ - az mit jelent? Először azt hittem h CD váltós a fejegység de szerintem csak ezzel lehet váltani a számok közt...
Előzmény: cryon (431)
cryon Creative Commons License 2005.03.01 0 0 431
Hi!

Ma voltam szerződést kötni. Elvileg péntektől már én is boldog Swift tulajdonos leszek.
Készültek új fotók belül is. Megtekinthetőek a szokásos helyen, itt.
Kértem a kocsihoz rozsdamentes 50-es kipuffvéget, suzuki feliratos textil szőnyeget, kressz-csomagot, meg egy suzuki feliratos nyakpánt-kulcstartót -amire majd a kódkártyát fogom akasztani. Egyébként a kulcskártya-mizériára a kereskedőnek sem volt ötlete, de megígérte, hogy utánanéz.

Ui.: Mostmár igazán kiadhatnának egy komolyabb prosit a swifthez. Szinte minden szalonban volt már bemutató, de csak egy nyamvadt a/4-es lappal szúrják ki az ember szemét. És jobb esetben nem fénymásolttal.

Üdv: Cryon!
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 430

Az se rossz. A mi 1.3as régi suzukink olyan 140 fölött már nagyon instabil volt és nagyon nem is akart többel menni.. Vagyis ment de onnantól 1km/h-t 10 km alatt gyorsult...

Jövő 7 végén mi is megyünk vele autópályán, egy ilyen zsírúj autóval mennyivel szabad menni??

Előzmény: Mandrake (428)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.03.01 0 0 429
A tesztvezetésen beültem a kedvesem mögé: Ő 170, én 185 cm vagyok, és úgy elfértem mögötte, hogy az összezárt lábam nem ért hozzá az ülése háttámlájához.
Előzmény: Törölt nick (424)
Mandrake Creative Commons License 2005.03.01 0 0 428

kímélő üzemmódban :) még nem az enyém, tesztautó, bejáratós .... :P

szóval a max 150km/h körül volt ...

Előzmény: Törölt nick (427)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 427
Ja és mennyivel toltad neki az ótópályán?
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 426

Az asszonynak tegyél hátra egy pokrócot és tömd be vele a száját :P

Ez a "kényelmetlen" dolog ez csak kukacoskodás, naná hogy nem lehet az otthoni plüssfotelhez hasonlítani. már csak a korlátozott méretű hely miatt sem..

Előzmény: Mandrake (425)
Mandrake Creative Commons License 2005.03.01 0 0 425

nem terpeszkedéssel van gond,  a kényelemmel   :)

és igen a hátsó soron :) (érdekes, mondjuk nekem nem volt ott sem kényelmetlen, de hát .... az asszony ... :-D )

de egyre inkább minden a swift felé mutat .... a kényelmet meg majd megoldjuk valahogy ...

Előzmény: Törölt nick (424)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 424

Az utasokon a hátsó sorban ülőkre gondolsz nemde?? (anyósülésben hatalmas hely van a Suzukiban) Ott meg még a Fordban sem ajánlanám 4 felnőttnek egy 1000km-es utat :)

Hát ja, a gyermekbetegségekre én is kíváncsi leszek, remélem nem kell majd 2 hetente szervízbe vinni a "kölköt" :P

Tehát röviden összefoglalva: Suzukit jobb vezetni, jobb a motorja, jobb a kormányzása, és olcsóbb mint a Ford :D ( a hátsó utasok meg ne egy kisautóban akarjanak terpeszkedni, arra ott a Grand Vitara más áron)

Előzmény: Mandrake (423)
Mandrake Creative Commons License 2005.03.01 0 0 423

kényelem:

ha engem nézünk, aki vezetett, akkor suzuki

ha viszont az utasoknak is kedvezni akarok akkor ford

műszaki:

motorikusan a suzuki erősebb, jobban gyorsul (azért van ott +13 paci), kormányzásilag is jobbnak tűnt nekem (de ugye ez szubjektív)

a ford viszont már bevált, nincsenek gyerekbetegségek (annyi), míg a swift azért elég új konstrukció :)

M.

Előzmény: Törölt nick (422)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 422

De azt azért el tudod dönteni hogy melyikben érezted magad jobban, nem?

Mi volt jobb a Fordban, ill. mi a Suzukiban?

Előzmény: Mandrake (421)
Mandrake Creative Commons License 2005.03.01 0 0 421

nekünk kb ugyanarra a felszereltségre most 2.8m -e ajánlatunk van ... (ez az 1.4/80-as) a 100 lovas nyilván ennél több ...

a Fiestát próbáltam, de csak rövid úton, egy hoszabb teszt még kéne ...

M.

Előzmény: Törölt nick (420)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 420

És a Fiesta-t kipróbáltad már? Az sem lehet rossz, bár nem tom mennyibe kerül..

Tényleg az mennyi egy kb 100lóerős mocival azonos felszereléssel? 3-3,5 milka?

Előzmény: Mandrake (419)
Mandrake Creative Commons License 2005.03.01 0 0 419

nálunk még nem biztos a vétel

küzd egymással a swift és a fiesta :)

majd hírdetek egy győztest nemsokára

(mondjuk nekem a swift jött be jobban eddig ...)

M.

Előzmény: Törölt nick (417)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 418

Pedig a Wagon az elég fapad.. Olyan rideg belül, mint egy teherautó.. (1,5 évig használtam ilyet - 1.3 GLX, szal ismerem) Pattog összevissza az úton, persze ha nem öregautósan használja az ember.

Mondjuk abból kiderül hogy nem vagy egy fiatal ember hogy inkább Liana-t vennél -- ilyet általában a kisnyugdíjasok vesznek :ÍÍÍÍÍÍÍ:

Előzmény: tvonitu (416)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 417

Már csak 3 nap és nálunk lesz az 1.3-as GLX AC CD :P

Bár nem karibikék hanem tűűűzpiros :P Már nagyon várjuk, gondolhatod.

Mi még nem mentünk vele egy métert sem, megbízunk a "japán-magyar" vasban, nekünk az előző swift is bejött, nagyon szerettük.

Előzmény: Mandrake (415)
tvonitu Creative Commons License 2005.03.01 0 0 416
Ennyi pízér akkó má' 5 ajtós Liana... Nekem wagonom van, de nem cserélném le a New swiftre.
Előzmény: Mandrake (414)
Mandrake Creative Commons License 2005.03.01 0 0 415

érdekes nekünk is a karibi kék szín tetszett a legjobban ...

M.

Előzmény: blendmaster (394)
Mandrake Creative Commons License 2005.03.01 0 0 414

sziasztok!

Minap volt szerencsém tesztvezetésen kipróbálni mit is tud az új swift. meg kell mondjam nagyon tetszett ...

kívülről: elég sportos, alacsony széles (asszony szerint büfli ...), karakteres autó.

A csomagtartó nem túl nagy, szerencsére amiket én néztem azokban dönthető volt a hátsó ülés. gyorsan és egyszerűen ...

a belsőről: az első ülések kényelmesek, gyorsan magamra tudtam szabni (ami pl az ignisben szinte egyáltalán nem ment ...), nekem elegendő tartást adtak, kényelmes ülő és lábpozicióval. A hátsó üléssor viszont túl kemény, menet közben pattog rajta az ember, és bizony itt-ott zörög ...

a vezetés: nekem ngyon bejött. erős (az 1.3  is nagyon jól húzott, az 1.5-ös meg aztán kifejezetten), dinamikus. kis gáznyomásra is jól reagált. a kormányzás kitünő, a szervo nálam jól vizsgázott ... a műszerfal elég áttekinthető ... a váltó rövid utakon, simán, zökkenő nélkül dolgozott ...

jó sokat tudtam vele menni, többek között rövid autópálya szakaszon is (mire jó egy ismerős a szalonban :) ), így most erősen gondolkodom, hogy beruházunk egyre :)

ja, ami kifejezetten tetszik az a 1.3 GLX +CD+AC kombináció ...  ezt most 2 750 e + üzembehelyezésért adnák ...

M.

Beniz Creative Commons License 2005.02.28 0 0 413

Azért vettétek itt mert itt adták a legtöbb kedvezményt?

Mennyi kereskedésnél voltál?

Én Békéscsabáról mennék fel Bp-re, mert itt helyben semmit sem adnak!

Melyik kereskedéshez érdemes menni?

Köszi az infót!

És sok sikert az autódhoz!

Előzmény: blendmaster (400)
cryon Creative Commons License 2005.02.28 0 0 412
Szerintem ezr úgy kell érteni, hogy az előző swifthez képest nagy előrelépés törént a biztonság terén.
Virágnyelven előadva :-)
Előzmény: Blagoje Popovic (410)
joe5 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 411
szerintem a 97-es 1.0ért a 6-700 ezer, feltéve ha gl, akkor majdnem piaci ár... tehát én simán odaadnám annyiért, mert nekem is olyan van....

Előzmény: rock10 (398)
Blagoje Popovic Creative Commons License 2005.02.28 0 0 410
"Már esett szó a biztonsági felszereltségről, de erről nem lehet eleget beszélni. Így az ABS + EBD mellett alapfelszereltség a fékrásegítő, a vezető- és utasoldali légzsák, minden üléshez a biztonsági fejtámla, a biztonsági pedálkioldó rendszer, az indításgátló, a hátsó ajtókon a gyermekzár, az ajtókba épített oldalmerevítők."

Nekem ez a kedvenc részem! :)))
A cikk írója valószínűleg az elmúlt 10 évet kómában töltötte, hogy ezek neki olyan nagy újdonságot jelentenek 2005-ben...
Előzmény: cryon (408)
dussy Creative Commons License 2005.02.28 0 0 409

Hali!

Szerintem csak jót fognak irni a swiftről...

Olyan formája van,amit az is megnéz,megszeret és ELISMER,aki alapból utálja a Suzukikat!

És ha bizonyít a sokat emlegetett törésteszteken,akkor az egekbe fogják emelni!

Lehet,hogy drága a GS majdnem 3milláért,de srácok,nézzetek körül,hogy a 3 milla környékén milyen felszereltségű autókat kinálnak.Smart key???Min 4 millió fölött...Asszem.

Na pá!

cryon Creative Commons License 2005.02.28 0 0 408
Hát, ez elég PR szagúra sikerült...
De lehet, hogy a cikk írója is befizetett egy Új swiftre, annyira megtetszett neki :)
Előzmény: Törölt nick (407)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.28 0 0 407

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!