Kérdésedre kaptál egy csomó túraajánlatot, program lehetőséget, mert ugye kerékpározni szeretnél társaságban. Egyik sem volt jó (messze van, korán kell kellni, nincs autóm, nem akarok HÉV-ezni, nem akarok versenyezni, nem akarok teljesítmény túrázni, stb, stb........)
Természeres reakció volt a nagytöbbség részéről, hogy akkor csinálj amit akarsz, eddig is elvoltunk itt egymással, ezután is elleszünk valahogy. Ezután szép sorban kioktatál mindenkit, kit ezért , kit azért...........
Gábor! Ahogy olvasgatom a "hozzászólásaidat", szerintem pihentesd ezt a topikot egy picit, és gondold el milyen szerencséd van, hogy itt csak úriemberek vannak. Hja kérem a bringások jó fejek. :-)))
jól látod, ítt a topikon belül így történt. De azért kérdezd meg légyszi a hétfői meg a múlt szombati csapatot, hogy náluk is berúgtam e a kocsmaajtót és az asztalra köptem e?
Következő a helyzet: első látogatásod alkalmával lendületből berúgtad a kocsmaajtót, köptél egy szép adagot a földre, majd elkezdted osztani az asztalnál ülő ismeretleneket, jobban tudva náluk, hogy abban a kocsmában mi a szokás.
A topik egyaltalan nem fenntartott barki szamara sem. Csak olyan temakhoz szolsz hozza szerinted poenosan, amikrol fogalmad sincs. Igy a poenjaid nem ulnek egyaltalan, cserebe a beszolasaid zavaroak.
Pl NagySun a tajbringa dolog egyik szervezoje, az emlegetett lany meg pl orszagos bajnok es baromira nem ismerkedni jar oda.
Ha nem vagy beszólogatós típus, akkor meg minek szólsz be mégis, ha nem bírod a stílusomat? Ennyire azért nem kéne kőkemény mércékkel mérni a másikat. De ha ez nálatok ilyen, akkor azthiszem nem csak az általad igényelt 1 hetet fogom kibírni beírás nélkül.
Egyébként ez a topik kizárólag férfiak számára fenntertott hely, ahova nőnemű lény be nem teheti a lábát?
Szerintem jelen gazdasági helyzetben legfeljebb imádkozni tudsz, hogy ne a te bringádat bugázzák meg.
Erről jut eszembe, hogy Amszterdamban olyan lepukkant bicikliken, amikhez csak kesztyűben nyúlnék hozzá, láttam olyan vastag láncokat, amikkel itthon motort kötnek ki.
Nekem van egy erős lánclakatom, elég sokat járok bicajjal a városban, illetve vidéken is. Lehet, hogy húsz perc alatt el tudnák csípni valamelyik láncszemet, vagy de mostanáig még jele sem volt annak, hogy megpróbálkoztak volna vele. Tudják ők, hogy a gyöngébb lakatokkal kell elbánni. Tízezer forintért már egészen elfogadható védelmet lehet varázsolni a biciklire, bár kétségtelenül elég nehéz cipelni.
A bicikli külsőségekben történő koptatása jó ötlet: már a nyolcvanas években felhívta rá a figyelmet Dr. Nagy Sándor valamelyik Bicajoskönyve.
Szerintem jelen gazdasági helyzetben legfeljebb imádkozni tudsz, hogy ne a te bringádat bugázzák meg. Rahedli a hajléktalan, a bankok felé az nép eladósodása katasztrófális. De elég, ha a vállalkozásokat nézed: még a legkisebb kiadásokra is fizetési haladékot kérnek. Nem politizálni szeretnék, csak a valóságra szeretnélek emlékeztetni.
A lakattal az a baj, hogy ha erősebb lakatot teszel rá, akkor tolvajok is erősebb szerszámmal fognak próbálkozni, illetve szervezettebben kezdenek neki, mondjuk ezutóbbi tevékenyéget a térfigyelő kamerák azért jelentősen visszafogják. Szóval szerintem vagy nem kell őrizetlenül hagyni a biciklit, vagy a küllemét átformálnám valami nem túl vonzóra pl. lefújnám valami sötét, rozsdás színű festékkel, meghepergetném kicsit a sárban stb.
Most kihagyom a kedvenc versenyemet. Idén inkább hosszútávozok a csepeli sziget kerülő tétén, de csak olyan tempóban, amit a betervezett babgulyás+sör megenged. (Tudom, lökhajtás...)
Svábli gumi? Jól gurul. Minden egyéb esetleges hátrányával megpróbálok együttélni. Sodródást nem tapasztaltam, de lehet, hogy csak nem engedtem eléggé a kanyarokban. Vagy nem volt időm figyelni rá. Viszont hogy mitől estem el hétvégén, rejtély.