Engem is az érdekelne, hogy az 1.5-ös motor megéri-e azt a plusz 150-200ezret?
Na meg szerintetek van arra reális esély, hogy az 1.5ös motorral szerelt változatokat nem csak GS felszereltséggel lehessen kapni? Hanem mondjuk GLX vagy megmondod, hogy mi nem kell bele? (mert fűthető ülésekért, gyári rádióért meg függönylégzsákokért nem szívesen adnék ki plusz pénzt és ezek alapban benne vannak)
Ha van egy kis időd, akkor csörögd végig a budapesti márkakereskedőket: a suzuki.hu-n megtalálod a listákat. Elég nagy a szórás a hiteleknél, érdemes többfelé próbálkozni.
Valaki azt is megÍrhatná,hogy melyik Bank,melyik kereskedések kínálják a Gs 1,3-at 40000 havi alatt,mert én eddig csak 43000 körül kaptam ajánlatokat 20% önrésszel igaz,hogy vidéken (somogy).
A virsligumival kapcsolatban,nekem 7 éves a swiftem,ment már 73000 km-et,de a pótkerék még nem vollt kiszedve a csomagtartóból,zsír új.
De, hogy ontopic is legyek: Szerintetek megéri az árkülönbözetet az 1.5-ös? Nagyon elgondolkodtam egy piros 1.5 vásárlásán, mert a havai törlesztésben végül is nem jelentene túl sok pluszt...
a fogyasztási adatokról majd feltétlen számoljatok be mert nagyon kíváncsi vagyok rá;)
nekem egy ignisem van (1.3-as, 2004 márciúsi 20.000 km-el), nagyon meg vagyok vele elégedve, leszámítva a fogyasztását....a gyári adatokat csak nagy odafigyeléssel tudja hozni (ha hozza)....de viszont menne mint a veszett!!! hogy lehetne azt kibírni hogy az ember nem nyomja neki...;)))
még egyszer go to new swift. nagyon szépre sikeredett...
Ez még csak ígéret, nem tény. Majd pénteken okosabbak leszünk :) Bár a kereskedő semmi akadályát nem látta az e-heti átadásnak. A legfurcsább az egész hiteldologban, hogy az sem érdekelte őket, mennyi a havi zsoldom... :-I csak az kellett nekik, hogy legalább fél éves munkaviszonyom legyen.
Csáó mindenki!!!
Nagyon brutális(szerintem!) ez az új SW!!!Nekem jelenleg egy 2002-es swiftem van.Tulajdonképpen ezzel sincs semmi gond!De mivel évente kb.30-40 ezer km megyünk vele már megérett egy cserére!Egy-két hónapja jött a gondolat hogy csere!!De mi legyen!???Ignis!?Szép is,jó is,Suzuki is!Eljött a február.....!Jöttek a képek a swiftről.Én csak kapaszkodtam a székben!!!Ez az új swift??Baró!Ezekután kétségse fért hozzá ,hogy mi lesz a befutó(és addig csak a képekre hagyadkoztam)!!!Kb. 1.5 hete voltunk a Hollosba megcsodálni élőben is!Lenyűgözött!Mennyi fejlődés is van az előzőhöz képest!Persze tudom ,hogy nem 1 A4-es de mit is várunk egy 2 millás autotól?!De ezt a javulást leginkább csak azok tudják akiknek volt régi swiftjük!!!feb.27-én szintén a hollósban jártunk hogyhát végül is mennyi is az annyi és ,hogy mennyit kell rá várni!Mi előszőr sima glx-et akartunk ,de mondta az értékesítő hogy most olyan nincs(és még nem is lesz 1 darabig).Már csak 2 verzió maradt nekünk: Vagy gc vagy GLX/CD.Végül is a glx/cd mellett döntöttünk!Jött a kérdés hogy mennyi idő múlva nyomhatom a pedált?Mivel alapból fehéret akartunk hát feltettük a kérdést: Fehér Glx/cd van raktáron?A Csaj válasza:VAN!!!!!Már csak akkor tértem magamhoz amikor 28-án(hétfőn) írtuk alá a papírokat!Ha minden igaz akkor jövő héten szerda vagy csütörtök lesz a nagy nap!!!Már aludni is alig birok!A munkáról már nem is beszélve!Egyébként nekünk is elengedték a 10%-os beugrót!Kb. ennyi volt az én kis történetem....!
U.i.:Valaki tud valami pontosat a fogyasztásról???
Előre is köszönöm!
Üdv. mtomy18!
Ez egy kb 20 cm hosszú krómozott rozsdamentes anyagú toldalék, amit a gyári kipuff csonkra csavaroznak fel. Az 50-es a kimeneti nyílás belső átmérőjét jelenti. Gyári kb 30, 35-ös. Tehát látványra nagyobb luk lesz a kocsi kipuffján. Amúgy semmilyen más paramétert nem befolyásol, csak "optikai tuning". Példaképp a Celicán a képen látható végü sportdob van (90-es "kályhacső"), bár ez azért már kicsit mélyebb hangon morog, a gyengébb idegzetű riasztókat rendre aktiválom vele :-)