Keresés

Részletes keresés

pepula Creative Commons License 2003.03.08 0 0 89
Hi there!

A felömlő polír egész jó 5let, nekem még nem jutott fejembe. B terv lehetne a világ legkisebb ujjára csavart polírpapír, de a DT-nél elég lehetetlen a felömlőbe nyúlni. Meg lehetne viszont még polírozni a beömlő és a kipufogócsatornát is, merthogy a 2ütemű az áramlásos, vagy mi, és minden kis sorja, meg ilyesmi akadályozza az áramlást. Viszont ez a polírozás-buli ez egy nagyon hosszú dolog, kell hozzá egy adag elszántság. Meg legalább 5 ív papírral készüljön, aki polírozza a csatornákat, mert a vasöntvény zabálja a papírt (tapasztalat). Ja, és nem kell 1000-es papírral nekiesni, mert azzal soha nem végzel. Olyan 2-300-as körüli tökéletesen megteszi.

Dabre:

A krómgyáráhöz nem feltétlen kell új dugó (elvileg), de nem tudom, hogy van-e úgy krómgyűrű, hogy nem dugóval együtt adják. Ja, és nézd meg a felömlőid szélét, hogy nincs-e túl nagy éle, mert abba beakadhat a gyűrű, és akkor törik, akármit teszel bele. Sok sikert!

kope68 Creative Commons License 2003.03.06 0 0 88
Sziasztok endurósok!

"Azt nem tudja senki, hogy hogy kell az átömlőket felpolírozni?"
Fúrógépbe befogatsz egy megfelelő hosszúságú bowdendarabot, aminek kiszőrösíted a végét, aztán adj neki, vigyázni a hengerfalat nehogy megsértsd.

Előzmény: -Dabre- (87)
-Dabre- Creative Commons License 2003.03.06 0 0 87
pepula

Tudtam, hogy van krómgyűrű is, de ahhoz miért kell másik dugó? Köszi a telszámot, szerintem megkérdezem, hogy mit ajánl.
Bebaszna ha már válla lenne a hengernek! Most lett furatva. Amúgy Piston dugó van benne. 5-6 e ft volt asszem. Azt tudom, hogy fúrás+dugó+csapszeg+gyűrű volt nem egész 10 e ft. Krómgyűrűtől mi változik? (Azon kívül, hogy tartósabb)

Azt nem tudja senki, hogy hogy kell az átömlőket felpolírozni?

üdv -Dabre-

pepula Creative Commons License 2003.03.06 0 0 86
Dabre:

A gyűrű nekem is háromfelé esett, mikor lehúztam a hengert. Szerintem a rossz olaj teszi (nekem valami gányolt szutyok gázolajjal kevert (!!!!) szar volt benne, kormolt is rendesen...) Ha jó gyűrűt akarsz, szerintem próbáld meg a Táborit (tel.: 06-1/369-29-15). Ha tényleg nincs meghúzva a henger, és nincs válla sem (nem koptatta ki a dugó), akkor ő tud bele tenni állítólag tuti krómgyűrűs dugót, ami előbb koptatja el a hengert... :) De elég húzós lesz a sima dugóval szemben... Ezt tudom ajánlani. Állítható rugóelőfeszítést majd küldöm, csak akkor előbb meg kell rajzoljam, mert csak úgy lett a rugóhoz meg ezekhez csináltatva. Email-t irjak, vagy a forumra tegyem fel?

-Dabre- Creative Commons License 2003.03.05 0 0 85
Nanyon cool, hogy kezd indulni a topic!

Ma szétkaptam egy kicsit a motrorját a gépnek! Hát kurvára meglepődtem! A dugón az alsó gyűrű el volt törve. (hétvégén megállt a gép, és a gyertyához be volt ékelődve egy kis fémdarab. Ez a gyűrű egyik darabja volt.) Az egészbe az a legfaszább, hogy a henger falát meg se húzta!
Úgyhogy ismét egy példa, hogy miér ne rakjatok szar cuccot a gépbe. Légyszi ajánljatok már nekem valami gyűrűt! Melyik márka a legjobb?

olajat is öntöm ki, és megy bele a TTS.

Tom85

Haggyuk. Majd valahol megnézem.

pepula Creative Commons License 2003.03.05 0 0 84
Hello!

Szeptemberben lettem DT tulaj, egy 80-asom van. 15 éves, de elég egybe... lesz majd, ha összerakom... Most szünetel a dolog. Örülök, hogy van egy ilyen fórum, ügyes dolgok vannak rajta. Trükkök nem igazán mennek... még :) Stoppizni kicsit már tudok, de túl puha volt az eleje, a keményített változatot még nem volt alkalmam kipróbálni. Ha esetleg valakit érdekel, állítható rugóelőfeszítést terveztem-csináltattam előre, tudok róla írni, esetleg rajzot küldeni.

Tom85 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 83
Sziasztok!

Rityifi! Menyit megy a géped?

Dabre! Nem próbáltad még a Mad Max kört?
Láb le, és körülötte kaparva forogsz a motorral.
Nekem már egész jól megy 180 fokban :) Majd lesz ez 360 is meg annyi amennyit akarok. :)
Egykerék nekem sem megy stoppie sem de ezeket egyelőre biciklin akarom 100 % osan elsajátítani, veszélyesnek találom egyből a DT-n.
Supermoto: Ezt úgy szoktam hogy nem váltok vissza, hanem megyek a kanyar felé, kihúzatom, és nem váltok sehova, 6-7 ezer ford. körül (mondjuk kettesben), nincs akkora veszély mintha visszaváltanék, de akkora élvezet sem. Mondjuk így csak komótosan indul meg, de azért ez se rossz.

Karbi: merre tekerjem, a motor eleje felé vagy jobbra, a hátulja fele? (Hogy ne megint a maximumra állítsak mindent...)
Ilyen dolgokban nagyon szerencsétleneket tudok kérdezni :)

ZDoman! Mostani DT-ddel az összes trükköt kipróbáltad?

na Hello

Előzmény: -Dabre- (79)
bandi2 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 82
hello Rityifi!

ha van keped a motorodrol akkor kuld el a linket es felrakom a homepage-re!

kuldtem neked emailt, de nem jo a cim amit az indexen megadtal :(

Andras

Előzmény: Rityifi (81)
Rityifi Creative Commons License 2003.03.03 0 0 81
Sziasztok!
Szivesen csatlakoznék a cspathoz, mert nemrégiben én is egy Dt tulaj lettem. 20 éves a paripa de szép állapotú. 125-ös, 22lovas verzió. Kicsit tűgörgő hangja van de jól megy. Majd gondolkoznék a felújításán, de nem tudom hova vigyem.
Üdv majd jelentkezem.
Rityifi Creative Commons License 2003.03.03 0 0 80
Sziasztok!

Örömmel csatlakoznék a csapathoz, ugyanis nemrégiben én is egy Yamaha DT tulaj lettem.
A Gép 20 éves, de szép állapotban van. 125-ös vizes, de elől dobfékes....
Kicsit tűgörgő hangja van, de jól megy! Majd gondolkodnék a felujításán, de nem tudom még hova vigyem.
Üdv. Majd jelentkezem!

-Dabre- Creative Commons License 2003.03.03 0 0 79
Mutatványok:

Nem vagyok otthon az ilyen szakkifejezésekben, hanem amit meglátok, azt megpróbálom megcsinálni.

Stoppi nem megy, mert dobfékes vagyok

Az megy, hogy megyek mondjuk 2-be, visszarakom 1-be, megdöntöm, és keresztbe veszem a kanyart.

Nekem is kezd menni egy supermoto-s trükk, bár 2 üteművel elég szerencsétlen hangja van, hogy megyek 3-ba, kuplung, vissza kettő, rádöntöm egy kicsit, és kiengedem a kuplungot, és akkor keresztbedobja. Ezen még van mit gyakorolni.

Egykerék nem meg, de nem is szoktam gyakorolni. Erőből nem megy, az elméletet, hogy kismotorral hogy kell, hiába gyakorlom, nem megy.

Meg hihetetlen gyorsasággal szét tudom szedni a blokkot. :-)))))

Nem hiszem, hogy foglalkozok most nagyon a főtengelyel, elviszem, normálisan megcsináltatom, mert most úgyse lenne pénzem hengerre, karburátorra, meg akkor már kipufogóra is.

Tom85

Ne járó motornál tekergesd a csavarokat. Álló motornál simán fogsz egy csavarhúzót, és megszámolod, hogy hágy egész fordulatot+ felet vagy negyedet tudsz rajta tekerni. Majd visszafele tekerj ugyanennyit. Ezt kérlek csináld meg mindkét csavarral, és írd le! Köszi!

Hali

ZDoman Creative Commons License 2003.03.03 0 0 78
hi.
van 1 kis idom, tehat irok.

Dabre:
asszem az erositett fotengely, az olyan dolog, amit egy tuningceg gyart es
nem lehet ilyenre megcsinalni a gyarit, de nem tudom biztosan, kerdezd meg az embert
akinel lehet venni. remelem nem haragszik meg, ha kiirom a tel.szamat.
Grof Laszlo, 0620-9-104-524. Hivatkozhatsz ram, Doman Zolira. Ja es lampabura is
szokott nala lenni hasznalt. gondolom max 1000 penzert.

Tom85:
hat en szoktam tudni ezeket csinalni... :
rolling burnout,
stoppie,
supermoto-s kanyarvétel (ha ez is mutatvanynak szamit)
meg egy kis 1kerek is neha...

helo.

bandi2 Creative Commons License 2003.03.03 0 0 77
Frissitve a weboldal!
Vannak uj kepek es uj tulajonosok.

Ha valaki kuldott nekem valamit es nem latja a weboldalon, akkor kuldjon ujra egy emailt, mert kitoroltem a mailboxom!

Andras

Tom85 Creative Commons License 2003.03.01 0 0 76
Hello!

Bocs de én ilyen szempontból "lámer" vagyok, karbi állítás...
De azért megnéztem. Eltekertem a kézzel tekerhető csavart jobbra 2 fordulattal erre 5-6 ezer lett az alapjárat. Aztán visszaállítottam, most 1500 körüli. A másikhoz már hozzá sem mertem nyúlni...
Pedig szerintem illene és fontos lenne ezeket a dolgokat ismernem.

Szóval légyszíves írjátok le, hogy mit, miért, hogyan és hová kell állítani.

Másik meg szerintem a kipufogónk sem egyforma.
Bocs hogy nem tudtam segíteni.

Megtaláltam a hőfokmérő drótját, már mér.

Milyen trükköket/mutatványokat tudtok a DTkkel csinálni?

hello

Előzmény: -Dabre- (74)
-Dabre- Creative Commons License 2003.03.01 0 0 75
Hátsó lámpabúra kb mennyi lehet?
-Dabre- Creative Commons License 2003.03.01 0 0 74
ZDoman

Eddig csak azt vettem észre, hogy a csapszegnél kotyog elég szépen, de az is lehet, hogy ismét elmásztak egymástól a sonkák, mert előzőleg is ez volt a probléma. Ha viszek főtengelyt, akkor mennyibe lenne annak az átalakítása erősebbre?

Nem tudom, hogy írtam-e már valahol, de a 100-as hengerhez biztos, hogy szükség van nagyobb karbira.

TOM85

Írd meg légyszi a karbid beállítását! Ezt úgy nézheted meg, hogy megszámolod, hogy teljes betekerésig mennyit kell fordítani rajta. A levegő meg az alapjárat csavar érdekel! Légyszi minnél hamarabb írd meg!

bandi

Szerintem már írhatnád a tuning részhez az adatokat. 100-as henger, erősített főtengely, nagyobb karbi... Minden ami már előzőleg le van írva. Az összeget is, hogy kb mi mennyibe kerül.

Lassan küldöm, hogy a kipufogót hogy csináltam. Rajz+leírás.

Megyek megnézem, hogy ha elindítom, akkor üt e valamennyire a forgórész, mert multkor onnan jöttem rá, hogy szar.

Hali

ZDoman Creative Commons License 2003.02.28 0 0 73
Dabre!

most latom mit irtal!
mivel dial-up netem van, offline szoktam irni a hozzaszolasokat. aztan mikor elkuldtem az iromanyomat csak akkor lattam, hogy te elottem irtal. ezexerint jo volt a megallapitasom. ajanlom figyelmedbe az erositett fotengelyt. ha erdekel irj. (15.000Huf korul van gyari alkatreszbol felujitva).
helo.

ZDoman Creative Commons License 2003.02.28 0 0 72
hi all.

sajna iden erettsegizek es nem sok idom van mostanaban, de
fogok idot szakitani a topicra mindig!
Onnantol probalok meg valaszolgatni, ahonnan legutoljara irtam.

Bandi2: hat kepem nagyon sok van, mivel abban a szerencses helyzetben
vagyok, hogy van digitalis fenykepezo a csaladban, szoval majd ha
megtobbidom lesz egyszer fogok valogatni is kuldok sokat.

Dabre: asszem irtam en is, hogy csak a "nagy" beavatkozasokat nem
ajanlotta Tabori-mester. (nagybevatkozas nalam: meg tobb felomlo..)
szoval a polirozas/el eldolgozas csak hasznalhat szerintem is!

Tom85: A tuningolt DT-t sajnos nem volt alkalmam kiprobalni.
Szerintem a tulaj csuklojatol fuggoen 10.000km-ert elmehet siman egy ilyen.

A DR 125-os Suzuki nalam egy kategoriaba tartozik a Yamaha SR 125-tel, meg
a Suzuki GN 125 es tarsaival... Nagyon strapabiro es takarekos motorok
es tokeletesek futaroknak...

Dabre: szerintem a motoroddal az is tortenhetett, hogy elfordultak a
fotengelyed "sonkai" egymashoz kepest. DT-nel, meg nem, de olasz motornal
mar tobbszor hallottam ilyet. altalaban ilyenkor uj fotengely allja a helyet,
mert megegy felujitastol se lesz jobb...5-600 km utan ugyanez lesz vele...
De ne legyen igazam!!!

biggeorge:nekem is volt "100"-as DT-m. nekem is csak 90-et ment. akkor meg nem
tudtam mit kellett volna vele csinalni es aldtam a motort, de most mar nem
tennem. egyszeruen egy 125-os karburatora illik mar hozza. mondjuk 28mm-koruli.
Ha nem akarsz ra sokat kolteni, 10.000 korul tudok haszanltat, ha erdekel
telefonszam irj.

10W30-as olajat en meg nem lattam csak Repsolban, 0,5l-es kiszerelesben,
es ez van rairva: 2t transmission oil. szoval biztos ez valo bele, bar
van aki minden masra eskuszik, de ha ez van bele eloirva, akkor szerintem ez
kell bele. Nem is draga, ahol en vettem (Godollon) kb. 800 Ft volt egy dobozzal.

Tom85:hat tudod en most vettem DT125-ot. Nekem az atiras, biztositas, illetekbelyeg,
uj forgalmi minden asszem 17.000-be volt.

Minden versenyzo szellemu motorosnak mondom, hogy indul valami Junior Supermoto Kupa!
Felhivtam oket, azt mondtak, hogy marc. kozepen lesz a valogatas, de a pontos
idopontert meg telefonaljak vissza. szoval 20 KTM-re fognak valogatni pilotakat,
minden versenyre uj gumit, telitank benzint meg egyebeket biztositanak.
Anyagi vonzat nem semmi mondjuk, de hat legalabb a motort nem kell megvenni.
Nevezesi dij versenyenkent 30.000HUF. Szerintem legalabb a seletezore erdemes
elmenni, hogy megtudja az emberfia mire kepes... Ha valakit erdekel vegye meg
a motor revu-t abban olvastam a telefonszamot (vagy irjon nekem es elkuldom)
(ja es korhataros a dolog. ha jol emlekszem 14-19 eves korig lehet jelentkezni.)

na mara ennyi. majd irok jovo 7en is. csajoo.

-Dabre- Creative Commons License 2003.02.28 0 0 71
Ismét szereltem egy kicsit a DT-n. Kiderült, hogy a főtengely van elbaszódva. Viszem a pótfőtengelyt felújításra. Úgyhogy ha kész lesz lesz egy jó szombatom! Már rájöttem, hogy a DT blokkját kényelmesen szét lehet szedni, és össze lehet rakni 1 nap alatt. Persze a szétszedéshez nem kell fél nap! Az megvan kb 2,5 óra alatt. Ott a forgórész leszedése a szar. Az összeszerelés se nagy cucc, csak a berugókar berakása nagyon szopatós. Az összeszerelésnél meg szerintem lecserélem a 2 középső részt összefogó csillagfejű csavarokat hatlapfejűekre. Sokkal jobban meg lehet őket húzni.

Ne a motorolajjal spórolj!!!
Nekem pl. Shell van benne, és ha össze lesz mégegyszer rakva, a különolajzásnak is Castrolt adok. Szétszedtem, és már most 1000 km alatt nagyon olajkokszos volt minden. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a Castrollal. Addig nem mondok véleményt. Majd utána.

A TT és TTS körött van teljesítményben különbség? Jobb lesz tőle a motor, vagy csak kevésbé kopnak az alkatrészek?

Tom85
Szedd le a fejidomot, és talán még a müszerfal hátulját és nézd meg, hogy milyen színű kábel jön ki a hőfokmérőtől. Nézd meg, hogy melyik kábelkötrgbe megy bele, és hogy hol jön ki belőle. Valahol kell lenni a végének. Azzal kösd össze. Ajánlom figyelmedbe a honlapon lévő kapcsolási rajzot.

üdv: Dabre

Tom85 Creative Commons License 2003.02.28 0 0 70
Hi!
Sajnos én sem tudom, de semmiképp ne gagyit! Szóval minőségit, mint mindenből.

Nem tudja valaki, hogy mennyi pénz egy 125 cm3es motor átírása? Egyik haverom akar venni egy DT 125öt.

A hőfokmérő kábelét még nem találtam meg, de keresem szorgalmasan.
Na sziasztok

Előzmény: biggeorge (69)
biggeorge Creative Commons License 2003.02.27 0 0 69
Tud valaki segíteni hogy milyen olajat kell a váltóba önteni? A kézikönyv annyit ír, hogy 10W30-as motorolajat. Milyen típusú legyen?
Köszi: Biggeorge
biggeorge Creative Commons License 2003.02.27 0 0 68
Szevasztok Dt-sek!

Tegnap találtam rá erre az oldalra és nagyon megörültem neki, mivel nekem is van egy DT 80 Lc2-m. Tavaly márciusban vettem és azóta sikerült 8000 km-t "letekernem" vele. Problémám nem sok volt vele, legfeljebb a színösszeállítással nem voltam megelégedve (zöld-fekete). Az órájában 52.000 km volt és még nem volt megbontva a blokk!!! Semmi zörgés, ciripelés. Júliusig nem is nyúltam hozzá, de már terveztem annak a bizonyos 100 ccm-es KIT-nek a beszerzését. A neten olvastam, hogy a Polini+a Malossi is gyárt ilyet. Felhívtam az Offroad Motors-ot Dorogon, de szerintük a Polini nem gyárt DT 80-hoz ilyet. Pedig az olasz honlapjukon feketén-fehéren ott volt a KIT, képpel együtt. Mindegy, marad a Malossi, gondoltam. Végül ilyet sikerült szereznem a zuglói Motor Centrumból. Még korábban levadásztam egy toldást a hátsó rugóhoz, illetve az első telókhoz. Hosszas töprengés után úgy döntöttem, hogy csak a hátulját KROSSZOSÍTOM. Az ülést áthuzattam feketére, a telóvédő gumiharmónikát szintén feketére cseréltem. Egy motorépítő ismerősöm végezte el a henger+ dugó cserét, valamint ő csinálta meg a kiemelést a hátsó villában. Meg voltam elégedve az eredménnyel. Úgy 5 cm-rel magasabb lett a moci, a segge meg vagy 8-10 cm-rel. Kicsit szokatlan volt az elején. Elmotoroztam vele 3 tank benyót a bejáratás alatt. K.b 600 km-t és alul érezhetően nyomatékosabb volt, mint előtte. 600 km-ig nem pörgettem 4000 fölé. Utána viszont amikor már lehetett neki húzni, akkor jött a hidegzuhany: NEM MEGY 90-ET!!! Az össz eredmény, hogy 6.-ban 50-ről már tud gyorsítani, de a vége ugyanúgy 80-85 km/h. Meg kellet barátkoznom azzal a ténnyel, hogy a 100 ccm-es henger önmagában tényleg nem képes csodákra.
Nem akarom nagyon rabolni az időtöket, még egy dolgot írnék le gyorsan:
A hengercserekor- nagy valószínűséggel -a szerelő elkúrta a "hőgombámat", amikor áttette az új hengerfejbe. A bejáratás alatt ugye nem húzhattam neki, így a víz sem melegedhetett fel annyira. Egy-két nap után már furcsállottam a dolgot hogy nem mutat semmit a hőfokjelző.Elkezdtem a "gombával" játszani(kicsit kijjebb csavartam, majd ismét becsavartam) és hoppá, megugrott a mutató. Valószínüleg a hőelem szakadhatott ki a forrasztásból és azért van az hogy hol érintkezik, hol nem. Nincs mese, ki kellett csavarnom a hengerfejből a "gombát". Sikerült is, de csak a felét tudtam kiszedni, mert a kis pálcika a menetes résznél eltörött és az alja bennemaradt a furatban. Qrva nehéz volt kiszedni.
Egyből teló fölkap, Dt- bontót fölhív. 2 ilyen bontós faszi is van a környékünkön, de egyiknek sem szokott lenni "gombája". 1 hét utánajárás, de semmi.Melóban egy karbantartó haverom mondta, hogy próbáljam meg v.milyen autó "gombájával". És képzeljétek az OPEL KADETT hőgombája majdnem ugyan akkora. Nagyon pici különbség van az átmérők között, de a menet sűrűsége u.az. Majdnem tökig be lehet csavarni és mivel kúpos, nem folyhat(ik) ki a víz.Az OPELES Ugyazt az értéket mutatja (1.400 FT-ért), mint a Yamahás (11.000 FT-ért). Tehát ha valakinek elszáll a hőfokjelzője, nehogy gyárit vegyen 11-ért, vagy valami használt, ki tudja mijen szart, hanem OPELESET, mert ugyanazt tudja 10-edannyiért.

Ennyit akartam írni. Csákány: Biggeorge

Tom85 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 67
Hali!
Semmi gond.
Szopások? Hát én is szívtam sokat a DTvel, ha érdekel leírhatom majd.
Majd megkeresem a hőfokmérő kábelét (ha megtalálom).
na csáó
Előzmény: bandi2 (66)
bandi2 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 66
bocs, most nezem, hogy az a fele neked is megvan, elozo hozzaszolas torolve...

A

Előzmény: bandi2 (65)
bandi2 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 65
Tom: en is mult heten vettem eszre, hogy ugyanugy log az a kabel mint neked, de szerencsere volt valami fem ami kijon a blokkbol es szerintem arra volt rakotve eredetileg ezert oda visszakotottem. En ennyit csinaltam:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Andras

Előzmény: Tom85 (63)
-Dabre- Creative Commons License 2003.02.25 0 0 64
Keressél a közelébe egy ugyanoolyan szinű vezetéket, és annak a vége valószínűleg szabad lesz! Abba dugd bele a végét. Ha eddig mutatott a műszerfalon, akkor kell lenni a közelébe egy olyan kábelnak.

bandi:
Kezdheted írni a honlapba a legnagyobb szopásokat. Most van a motoromba kb 600km felújítás óta és rohadtul kezdett zörögni. Leszedtem a hengerfejet, és kb 0,5 mm-t kotyog a dugó fel-le. új csapszeg, alig használt tűgörgő, felújított főtengely, új főtengelycsapágyak. Kiváncsi vagyok mi baszódott el. Holnap szedem le a hengert is. Nagyon remélem, hogy a dugónál van probléma, mert nagyon nincs kedvem széthúzni a blokkot. Azt se tudom, hogy 0,5 mm-es kotyogásnál mennyire tud zörögni. Az enyém már nagyon hangos volt. Szinte elnyomta a motorhangot alapjáraton. Ha van valami tippetek, vagy fordult elő veletek hasonló írjátok meg! Köszi.
(Még mindíg dadog és szaggat, amióta lemostam)

üdv: Dabre

Tom85 Creative Commons License 2003.02.25 0 0 63
Hali!
Tudom mi az a hőfokmérő de a drót nem ér el a műszerfalig!
Le tudnád írni részletesen hogy mit csináljak vele?
Köszi,
hello
Előzmény: -Dabre- (61)
bandi2 Creative Commons License 2003.02.25 0 0 62
nincs kedved errol irni egy par sort, esetleg keppekel, hogyan honnan hova kell bekotni... akkor felrakhatjuk azt is

Andras

Előzmény: -Dabre- (61)
-Dabre- Creative Commons License 2003.02.24 0 0 61
Tom85
A hőfokméző az fönt van a műszerfalon a fordulatszámmérő bal fölső sarkába! Az az, amelyiken hosszú zöld skála van a végén egy kis pirossal. Na oda kell bekötni.

Az oldal tényleg nagyon frankó!

Hali

Tom85 Creative Commons License 2003.02.24 0 0 60
Hali!
Igen biztos de hova kell bekötni? Senki se mondja meg :)

Jól alakul a honlap.
És a lényeg, egyre szebb az idő!
na hello

Előzmény: bandi2 (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!