Köszönöm a válaszokat, szépen megkaptam a magamét a km-ek miatt. Ebből azt szűrtem le, hogy normális használat melett nem számít soknak, mert ezek a motorok bőven többet bírnak? A többi kérdésemre viszont nem reagáltatok. Hibák? 1,6 v. 2,0 ?
Az enyém 2007-es és 166e km van benne 1.6 hdi - 109Le. Ez sok? Hát a 0-hoz képest az... de ismerek többet amibe valós 3-400E van és semmi bajuk nem volt, de volt, hogy 80e-nél turbócsere megvolt már. Ez felhasználófüggő... Amúgy 1.55mill-ért az enyém eladó :) ELIT felszeretséggel
Segítséget szeretnék kérni. Szeretnék vásárolni 2004-2005-ös évjáratú 1,6 vagy 2,0 dizel járgányt. A kérdésem az lenne, hogy melyik motor jobb, és mire kell figyelni a vásárlásnál, esetleg vannak-e tipushibák stb. Mennyi km-rel szabad ilyet venni, mert amiket idáig találtam az mind 160 és 190000 km körül vannak. Nem sok egy picit? Mennyit bírnak ezek a motorok?
Nem olyan régen vásároltunk egy 2006-os 1.6 benzines Picassot 45000km-rel. Olyan problémánk van,hogy menet közben 4. és 5. sebességfokozat között (üresben) leáll a motor (kivillannak a visszajelző lámpák,mint indításkor).Azonnal újra indul,amint lelépek a kuplungról.Ritkán csinálja,de azért szeretném tudni az okát.A szervizben motortisztítót javasoltak...kipróbáltuk,de a gondot nem oldotta meg.
Szerintetek miért csinálhatja ezt???Előre is köszi!