Pont ez az! Mivel midnen taska tele lesz, marhara figyelni kell hogy nehogy tul nagy taskat vegyunk. Mert az is tele lesz, es akkor cipelni kell!
Nem osszepakolom a cuccot amit vinni akarok, es utanna veszek agy taskat amibe belefer. Hanem megnezem normalis emberek mekkora taskakkal mennek, veszek egy akkorat, es utanna addig valogatok, amig belefer a cuccom. Eddig bejott!
A részegségtől messze álltam, de a lehelletemen érezhető volt valószínűleg a sörszag. Egyébként nem büszkeségből írtam le, hanem azon csodálkoztam, hogy vannak ilyen rendőrök is. Ez a mentalitás nem jellemző a környékbeli rendőrökre. Itt amikor bevezették a kerékpárosok büntethetőségét, este 10-kor beálltak a zsaruk a kocsmákhoz legközelebb eső sarokra és minden bringást megszondáztattak aki kijött a kocsmából és meló után megivott egy sört azt meg is büntették 2-5000Ft körüli összegre.
Ha sok cuccod van, szvsz. túrán érdemes inkább első csomagtartóban is gondolkodni.
Egyenletesebb a bicaj terhelése, nem terheled túl a hátsó kereket, és stabilabb is a kormány, mert van tapadása a kormányzott keréknek. Ráadásul nem akar a bringa minden elinduláskor hanyatt esni. :o))
Csak a 32 kevésnek tűnt az 50-hez képest. Igazából nehezen tudom ráképzelni a bicajra a méreteket :-) FGHLstb-nek lehet, hogy a kétoldalt független az érdekes, nekem ez a rész mindegy :-) A két oldal jöhet egyben is, az viszont praktikus, ha a fölső leszedhető, és hátizsákként is üzemel, illetve akár önmagában is jól rögzíthető a csomagtartóra.
Megint művelődtem :D De a corabike-okat kéretik nem bántani, volt olyanom, és nagyon jó volt :-) Sajnos megtetszett valaki olyannak is, aki sajnálta rá a pénzt... Nevezzük inkább tescobike-nak. Kísérletezni viszont elég volt az első, ide vonatkozó hozzászólásomban említett B+ (de jól illik a helyzetre ez a rövidítés :P) táska 8000-ért...
Köszi, ez az A-N209 egész szimpatikus. Csak kérdés, mire elég a 32 liter. Nagy túrákat nem akarok, városi közlekedésben elégnek tűnik még viszonylag nagyobb bevásárlásokhoz is, viszont ha tényleg rászánom magam, hogy lemenjek a Balatonig, akkor jó volna egyheti cuccot betenni. Igaz, ez nyáron nem jelent nagyon sokat :-)
A BLT a biciklinek látszó tárgy, alias corabike. A többit a fantáziádra bízom. :-) Másrészt viszont annyival olcsóbb ez a táska egy hasonló kategóriás másiknál, hogy talán kísérletezni is megéri vele ennyi pénzért.
Én még nem vetemedtem a láncmosásra, de már vettem egy Brigéciolt, és ott figyelget. Azautószerrelőm meg is lepődött, hogy miért van nekem efféle cuccom.
Mivel eddig kutyaütőként versenyeztem, most Überprofesszionális hegyikerékpár versenyzőként készülök a Szilva marcira:
- Szörnyű, de életemben 1* mostam még le láncot, most ez is megtörtént.
- Vettem a teckóban ocsóért kinai műhelypumpát, egy álom vele a gumicsere.:)
- Az imádott Nanoraptor helyett egy régi viszont nehéz drótos IRC Mythos XC került fel. A tegnap esti tesztek alapján egyenlőre nem tudok kerékpározni vele. Viszont Janimaci jól szórakozott.
Aha. Tegnap ez volt a kedvenc szakaszom, lefele. Ennyit rég káromkodtam. Ha nektek élvezet itt tekerni akkor csak rajta! :)
Egyébként pár hete is szembejött velem egy ilyen köves (mint a kagylók a tengeri homokban) rész a Bükkben a Hór völgyében de az legalább szinte sík volt :)