Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

murray Creative Commons License 2005.03.10 0 0 615

tehát akkor a négy év után kb 200-220 ezret fizetsz ki plusszban? a 2 milla hitelre?

nem is rossz . THM mennyi?

Előzmény: ZukII (613)
mopy Creative Commons License 2005.03.10 0 0 614

mennyi a mért fogyasztásod városon belül-kivül?

m

Előzmény: ZukII (613)
ZukII Creative Commons License 2005.03.10 0 0 613

A kocsi ára 2,750 eFt volt, befizettem 755 ezret (=régi Swift ára) és 1,995 eFt a hitelösszeg. Erre a majdnem kétmillió forintra fizetek havi 46 ezret négy éven keresztül.

Előzmény: sztap (602)
murray Creative Commons License 2005.03.10 0 0 612

minden rosszindulat nélkül mondom, de érdekes h tudsz rajongani egy mondeó után egy szuziért...

ha nekem kéne választani inkább urasan egy mondeoban mint pörgetni egy szuzit

Előzmény: Swift16V (610)
wisdom Creative Commons License 2005.03.10 0 0 611
Ez érdekes akkor megemelkedett,  én tavaly júliusban vettem kocsit ennyi THM-mel..
Előzmény: Szilard155 (605)
Swift16V Creative Commons License 2005.03.09 0 0 610

Punto-nak is nagyobb volt mint a régi Swiftemnek, de sztem nincs olyan nagy eltérés, mert van ami egyikbe sem fér el normálisan...:)

Az a lényeg, hogy a mélynyomó, + 1-2 apróság belefér (jégkaparó, szélvédőmosó, elakadásj.3szög, mentődob.) nekem pl. több nem kell!

Bevvásárolni meg járunk a Mondeo Turnier-el.... 650/1680L....:-)

Előzmény: petikeke (609)
petikeke Creative Commons License 2005.03.09 0 0 609

remipajtás "a csomagtartó,de egy Corsa-nak vagy egy Clio-nak sincs nagyobb"

De bizony:

Az új swift csomagtere 213 liter felhajtott üléssel.

Lehajtott üléssel 562 liter.

Corsa csomagtere 260 liter felhajtott üléssel.

Lehajtott üléssel 1060 liter.

Gyakorlatban a Corsába 6 megtömött Tesco-s óriás zacskó befér 4 hosszanti pozicióba, 2 pedig vizszintesen.

üdv:

petikeke

Előzmény: remipajtás (587)
Szilard155 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 608
Csak ki tudja mikorra lesz legyártva??:((
Előzmény: PTRgilicz (606)
Swift16V Creative Commons License 2005.03.09 0 0 607

Miért pont ezüst???

Elsősorban praktikussági okokból...

Nagyon tetszik a fekete is, meg a sárga is tetszene, ha nem az a tipikus vajsárga lenne mint ami a Suzukinál van...

Pirosat meg azért nem akarok, mert nehéz eladni...

A jelenlegi Swiftem is ezüst, és egy fekete Punto II után valami szenzációs volt, hogy mennyire igénytelen szin!

Volt olyan, hogy a Puntót egy héten 4x mostam... Azt nem lehet csak "úgy" lemosni...

Wax/vileda meg minden ami szem-szájnak ingere...

Szóval az nagyon igényes, és sajna mostanában nekem erre nincs elélg időm...

És nekem ezüstben is nagyon bejön!

Szóval pusztán praktikussági okokból választom ezt, de egyeltalán nincs vele problémám, mert bejön, tudom beleszürkül a tömegbe, dehát istenem...:)

Nem az a lényeg, hanem ahogy a szürke "kisegérrel" porig alázom a vánszorgó forgalmat!:)))

Előzmény: joe5 (573)
PTRgilicz Creative Commons License 2005.03.09 0 0 606
húú nagyon irigyellek! Én is pont erre vágyom! (szín, motor, meg minden ugyanaz!)
Előzmény: Szilard155 (604)
Szilard155 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 605

Tudomásom szerint a Budapest Bank is 5.5% a THM.

Legalábbis nekem azt mondták és a kinyomtatott papíron is ez áll.

Előzmény: wisdom (598)
Szilard155 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 604

Sziasztok!

Én még leadtam az előrendelésem egy háromajtós 1.5GS-re.

Az enyém középszürke lesz.

Igaz nekem ez lesz a cégautóm,de szerintem nem lesz semmi gond vele.

Tetszik az autó úgy ahogy van:))

Köny Creative Commons License 2005.03.09 0 0 603

Nekem Cliom van (még pár hétig), de azért annak legalább másfélszer nagyobb a csomagtartója, mint az új Swiftnek.

Az enyém egy 1,5-ös GS lesz, feketében.

Üdv.

Köny

Előzmény: remipajtás (587)
sztap Creative Commons License 2005.03.09 0 0 602

ZukII

HA nem vagyok indiszkré, te milyen kezdőrészlettel vetted?

Mert ez a 46elég jónak tűnik 48hónapos futamidőre!

De a 3.3thm az nagyon csúcs, elmegyek megnézni, mert már sztem sokáig nem lesz ilyen kedvező a kamat!

A sok pozitív vélemény után már nekem is felcsillanta szemem, bár én félek belevágni egy teljesen új modell vételébe!

iwamusr Creative Commons License 2005.03.09 0 0 601
Ma megnéztem a gépet magamnak alaposan. Első blikkre nagyon rendben van, jobban néz ki mint a képeken. A minőségérzetet nagyban növeli, ahogy az ajtók nagyautósan puhán záródnak. A belső szintén korrekt, talán annyi bibi, hogy az ötajtóson pont a könyököm előtt van a vége az ajtókönyöklőnek (várom a háromajtóst), ill. szerintem csak laposan lehet belőle kilátni - a piroslámpától távolabb kell megállni. A műanyagok kemények, de a mostani autóm puha műszerfalát sem tapogatom. Minek? A hátsó merev (torziós?) tengelyes futómű elég filigránnak néz ki. Vezetni még nem vezettem, megvárom a tiszta időt. Engem is érdekelne, hogy pl 5-ösben 140-nél mennyit forog a motor?
dussy Creative Commons License 2005.03.09 0 0 600

Hello!!!

Most voltam tesztvezetni...

Az 51-es úton jártam,mikor Majosházánál megpillantottam a Suzuki kereskedést!!!

Első benyomásra nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a hölgyek...

Addig nézegettem az autót,hogy végül elmentünk egy kis próbaútra.

Nagyon jó élmény volt.Főleg amilyen úton mentünk...Iszonyat kátyuk,semmi zaj,semmi huppanás-nagyon jól hangolt futómű.

Nem hajtottam a 150km-es autót,de érezhető volt az 1.3-as aggregát ereje.GLX-eshez volt szerencsém AC/CD-vel.Roppantmód kiváncsi voltam a gyári hifi hangjára a rengeteg dicséret után.Kicsit félve,de bekapcsoltam a rádiót és tényleg nagyon kellemeset csalódtam!Nem ütött mellbe a mély,viszont nagyon tisztán szólt,és az a lényeg.És ez még csak a rádió volt,a cd még "csengőbb" lett volna.Szerintem széoen szól...

A szervó nagyon fincsi volt,kis mozdulatra és szépen reagált az autó.A 2-3km-es úton sokat nem tudtam tapasztalni,de az összvélemény nagyon pozitív volt!!!

Alapjáraton észrevehetetlen az autó járása,hátul 2 átlagos felnött (170-175cm) is elfér,a csomagtartó valóban nem nagy,de szerintem jól variálható-akinek sok cumója van úgysem a Swiftet választja!

Aki még kételkedik,annak ajánlom:menjen és próbálja ki!Az autó majd meggyőzi!!!

Sziasztok!

ZukII Creative Commons License 2005.03.09 0 0 599

Én a Suzuki Centernél vettem a kocsit, Erste Leasing finanszírozással.

48 hónapra havi 46200 forint a törlesztés, THM 5.08%.

Ez a 3.3-as ajánlat viszont igen jól hangzik...

wisdom Creative Commons License 2005.03.09 0 0 598

Budapest Bank THM 3,3%?

Lásd Suzuki Gusztáv

Előzmény: snapshot (597)
snapshot Creative Commons License 2005.03.09 0 0 597

Merkantil Bank:  1. Hitel Típusa: VIP25

CHF alapú 8% egészen pontosan 7.74

2. Hitel Típusa: MOBIL5

Forint alapú 18,2%

Én CHF alapút választottam, az árfolyamingadozás vagy a forint gyengülése,erősödése nem olyan mértékű, hogy nagyon rá lehessen fizetni.

Ugyanannyit fizetek minden hónapban, és ha változás van, akkor a bank küldi a papírt, hogy több vagy kevesebb lesz-e a törlesztőrészlet. Ez lehet, hogy nem olyan biztos mint a forint alapú, de havi 11200.-Ft-al olcsóbb is, és a végén sem az autó árának felét teszi ki a kamat. 

Üdv

Előzmény: mgm1234 (593)
Camenzind Creative Commons License 2005.03.09 0 0 596
egyes helyeken ignis-re van kedvezményes hitel, ami swiftre nincsen jelenleg...
Előzmény: A_I_R (594)
A_I_R Creative Commons License 2005.03.09 0 0 595
De voltak 7,7 es 8,3%-os ajanlataim is. Ezek azt hiszem Erste-sek voltak.
A_I_R Creative Commons License 2005.03.09 0 0 594
En most ugyan Ignist keszulok venni de a Merkantilnal 6% koruli a THM.
mgm1234 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 593
Akitud pontosszémot írja meg,hogy mennyi a THM a Merkantilnál.CIB-nél,és az Ernténél.
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.09 0 0 592

A kereskedőtől függ melyik bankkal szerződött..

Előzmény: mgm1234 (589)
kyklops Creative Commons License 2005.03.09 0 0 591

Azért, mert ez a kereskedés ezzel a bankkal van szerződésben. (CIB)

Üdv:kyklops

Előzmény: mgm1234 (589)
kyklops Creative Commons License 2005.03.09 0 0 590

Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, "csak" 1 hete várom azt a bizonyos papirt.

Üdv:kyklops

Előzmény: snapshot (588)
mgm1234 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 589

Aki már megvette az autóját és nemcsak csöpögteti a nyálát utána mint én az íeja már meg,hogy melyik banktól,és miért attól?!

Mivel jobb az egyik a másiknál,és mennyi a banki átfutási idő?

a Polókról mi a véleményetek?Az is kategóriatárs,és hasonló az ára is.

Ráadásul más autóknál van akciós finanszírozás,ami haviban jóval kisebb mint swift.

A magyaroknak nem az lenne az érdekük,hogy több magyar autó fogyjon,többet kelljen gyártani,több melós kelljen,kevesebb embernek kelljen munkanélkülit fizetni?

Az apró kacatokat simán le lehetne nálunk is gyártani,nem amerikában,lásd pl. biztosíték doboztető,lámpabúra stb.

snapshot Creative Commons License 2005.03.09 0 0 588

Tőlem sem kértek semmit, jóhogy nem, hiszen az autó a fedezet.

A nagyobbik probléma, hogy lassan két hete ott áll a kereskedőnél az autóm, a bank már megküldte a papírokat a lakásomra, mennyit kell fizetnem...stb

csak a suzuki nem küld valami papírokat a banknak, így nem tudják odaadni az autót. négy nap alatt leszállították, és KÉT HETE OTT ÁLL A KERESKEDÉSBEN!

Egy papír miatt.

Hihetetlen!!!!!!

remipajtás Creative Commons License 2005.03.09 0 0 587

Sziasztok!

Megoszlanak a vélemények a Swift II-ről.Párom már majdnem 1 hónapja kapta tesztelésre és  elmondhatom,hogy bárki bármennyire is lenézi a Suzukit,jó autó a "mi autónk",pláne ez az új gyönyörűség.Ha itthon gyártanának a kategóriájának megfelelő más márkát,akkor azt ugyanúgy lefikáznák,mert hogy magyar rakja össze.

Az autóval semmi probléma,több mint 1000 km-t raktunk már bele,stabil,jól fekszi az utat,jó dolgok vannak benne,csak ugye egy a baj mindenkinek:a csomagtartó,de egy Corsa-nak vagy egy Clio-nak sincs nagyobb.

Ez már minőségi autó,tele extrákkal (persze az a GS-es modell),de az alap is megfizethető áron,aki új autót akar.

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.09 0 0 586

Mi a Merkantil Banknál kötöttünk, és a személyin kívűl összesen 1 közüzemi számlát (mi egy Vodás szlát vittünk) kértek, semmi egyebet... Nem nézték hogy kapunk-e bért a bankszámlára vagy valami, munkáltatói igazolás sem kellett...

Úgy látszik ők is a "ha nem fizetsz vissza a kocsit" politikát követik :P

Előzmény: cryon (585)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!