Komolyan mondom a hackerféléknek van igazuk, meg a csalóknak, hazudozóknak, meg a fájlcserélőknek!!!!!!!! Ezek ellen csak így lehet kűzdeni!!!!! Lehet, hogy feltöröm a kártyámat és beljebb leszek 5000-rel:)))))))) Csak gondoltam hátha!!!!!!!!!!!
A hűség le van szarva!!!!!!!!:(((((((((((((( Most a két hülye már a tányérra is hírdeti a 2650 fornyákos, 100 csatornás opciót miközben én kerek 5000 -et fizetek havonta, persze hűség nyilatkozattal:((((((((((((((((( Szemét kapitalisták!!!!!!!!
No, megérkezett a várva-várt UPC direct! 3 nap után csak pozitívumot tudok mondani, bár igaz, a Philips beltéri butítása nagyon zavaró, a szürke beltéri rendben van. Lcd tv az egyik tv-m ( 82 cm), nem tapasztaltam képromlást, sőt, inkább tisztább lett a kép.
Nyilván, az lcd nem tv nézésre találtatott ki, de arra is tökéletes, direct-tel is. (Persze, itt is vannak adók, amiknek a kép csodásan szép még lcd-n, nem túl messziről is, és van, amiké kevésbé.De semmivel sem rosszabb, mint a kábel tv)
Nagyon jó döntésnak tartom a váltást, árban is - most igencsak kellemes akció volt az újaknak - és minőségben is, nem beszélve arról, hogy miylen fantasztikus dolog a nyelvválasztási lehetőség.
Vihart eddig nem éltünk meg együtt, direct és én, csak nagyobb szelet, de nem volt semmilyen gond. Mivel saját 90 cm-es tükörrel nézem az adásokat, remélem, nem is lesz.
Hívd fel őket, szószerint ezt mondd el, jelezd, hogy felmondod, és hagyd magad meggyőzni, vagy jelezd, hogy ugyanilyen feltételekkel hajlandó vagy hosszabbítani. Bejön.
Szombaton nem értem rá, ezért felvettem DVD-RAM-ra a műsort. A műholdvevő adta a feliratot, azt is szoktam rögzíteni. most először történt olyan, hogy a műsor teljesen fekete, nincs hang, de a feliratok végig tökéletesen jöttek az egész műsor alatt. Olyan képe volt, mint a Szabó családnak :-)))
Mondja meg már valaki, hogy hogy van az, hogy a UPC hirdetésekben 1599 és 2999 Ft/hó díjért hirdetik magukat, amikor én hűségbónusszal együtt is 4999 Ft/hó-t fizetek:(((((((((((((((((((((((((((((( Ki kéne lépnem, mint a biztosítóknál és új szerződést kötni, hogy olcsóbb legyen????????????????? Érthetetlen, hogy a hűség le van szarva:((((((((((((((((((((((((((
Az átugrálás annyira nem zavart régen sem, bár a Columbián volt favourites mappa és oda bele lehetett tenni, ami kellett, így oda ment minden.Itt ez nincs?
Ha nincs, marad a memória és meg kell jegyezni, mi hol van...
Nem tudom. Talán így szeretnék megkönnyíteni az 1.0 user feladatát. Nem kell beállítani semmi, mindent automatikusan megcsinál.
Engem nagyon zavart, hogy csatornaváltáskor mindig át kellett lépkednem az elő nem fizetett csatornákat, legalább tennék a végére, vagy lehetne "leárnyékolni", hogy átugorja csatornaváltáskor. Aztán a program csere-berék. Mire végre megjegyeztem, hogy mondjuk 75 a Sky News elcserélték valahova...
A timer programozhatósága egyszerűen szánalmasan vacak. Hetente nézem a Fifth Gear és Top Gear adásait, de akkor rendszerint nem vagyok otthon, tehát felveszem DVD-RAM-ra. Hetente ismétlődő programokat szeretnék tehát, meg olyat, hogy akár december 15-én este 7-kor kapcsolja be a Discovery csatornát, függetlenül attól, mi lesz akkor és attól, hogy az EPG-ben még nincs benne.
Kétfajta szokott lenni: egy fekete és egy ezüst színű Philips. A szerkezet sokkal töbet tudna, de az UPC által mesterségesen van visszabutítva tudásának legalább felére. Így bolondbiztos a kivitel, nem kell hozzá ész. (Vélhetőleg amerikai piac volt a referencia :-)
Nekem fent üdül a padláson a gyári dobozában és egy rendes műholdvevőt használok inkább helyette. Ég és föld... (Golden Interstar DSR 7800)
Na így értettem a sorost.... Akkor mégsem vagyok olyan elveszett..:)) Már csak egy hét, és jönnek!
(érdekes volt a szerelő, mondtam, nem kell a tükör, van egy 90es Astrara (és egy 120as is, csak az Intelsatra), csak a fejet kell cserélni - bár jó lenne az is, csak ugye, az nem twin-fej. Közölte, hogy a tükröt akkoris megkapom, csináljak vele, amit akarok, mert az is a "csomag" része. Hát jó... Mindenesetre fura, adhattak volna némi kedvezményt inkább.)
Ha már belejöttem a kérdezgetésbe. Milyen betérit adnak?( és társbeltéri milyen?)
Régebben volt csak egy Scart-os TV-m, de anno úgy emlékszem a UPC beltéri átengedte a jelet magán (a Scart-ok között), ha nem volt bekapcsolva. (Sajnos nem merem 100%-ra állítani, hogy jól emlékszem...)
Most hibába nézem már meg, mert a TV, meg a DVD-RAM és a műholdvevő is mind 2 Scart-os, majdnem a zuhanyt is be tudom kötni... :-)
Illetve bocs, mégiscsak hadd kérdezzek még egyet. Az ok, hogy a set top boxon van két scart, de a tv-n egy van. És elviekben oda kellene mennie a dvd lejátszónak és a set top boxnak is. Vagy sorosan megoldható a dolog? (ne tessék nevetni, nem értek én ehhez, azért kérdezek...)
A Set Top Boxokon (és az UPC beltérin is) két Scart csatlakozó (TV, Video)szokott lenni. Még arra is ügyelnek, hogy a menü+mindenféle visszajelzések csak a TV-re menjenek, a video/DVD pedig ne rögzítse.
Még lenne egy kérédsem, remélem, tudtok segíteni egy nagyon amatőrnek.
A kábelezésről lenne szó.
1. Van egy 55-ös crt tv, egy scart csatlakozóval és egy dvd lejátszó, szintén egy scrat csatlakozóval, ők most így csatlakoznak egymáshoz. Ha jön ebbe a párosba a set top box, akkor nem kellene a tv-hez egy scart elosztó? vagy hogy fog összeállni a dolog úgy, hogy a tv a set top box és a dvd lejátszó jelét is tudja fogadni?
2.Van egy 82es Lcd tv és hozzá egy házimozi szett. A tv-n két scart, a házimozin 1. (sajnos, komponenssel nem sikerült összekötni őket, hiába van mindkét készüléken csatlakozó, nem jött össze a dolog). Itt elég a két scart a tv-n gondolom, tehát nem jön szóba, hogy esetleg kellene elosztó, ugye?
Uraim, segítenétek egy a témában eléggé elveszett hölgynek? :)
Köszönöm, megnyugattál! Én is úgy emlékeztem még anno műholdazós korszakomból, hogy a 90es tükörrel nem lehet gond, legyen akármilyen vihar. (Igaz, volt gondom 120assal is, de az olyan múholdra nézett, aminek a sugázási területének a szélén voltunk - Intelsat-)
Nem szokatm 4:3as kéept zoomolni, mert a sima csillagponttal is vacak akkor a kép, legalábbis pixeles nagyon.
Igen, természetesen nekem sem a minőség volt a fő érv, hanem a választák és a nylevválasztás lehetősége.
a hozzaadott asszem 60as, tartsd meg a regit, es viharban sem lesz gondod. Ha az lcd n nagyitas nelkul nezed a 4:3at, akkor jol fog kinezni, ha nagyitod v torzitod, szarul. :) Egyebkent szerintem megeri, de nem a minoseg, hanem a csatornavalasztek es a szolgatatas miatt.