Nekem a 30+ évemre és a 10+ éves jogsimra 6200 Ft-ot hozott ki az Union, úgy hogy a kötelezôt is náluk kötöttem. Amúgy 10% önrész, max 50k Ft-al. Esteleg érdemes még a Posta biztosítót is megkérdezni, állítólag ôk is nagyon olcsók!
Az alvázszámot tudom, ezt pechjére kikotyogta a szerződéskötő hölgy, tehát össze tudom majd hasonlítani az új autó alvázszámával. Remélem nem akarnak megvezetni, mert akkor az ég óvja őket Köny és jogi kompániája haragjától...
Már 3 hete várok egy fekete 1.5 Gs-re. Tegnap közölte a kereskedő, hogy most! tudta meg, hogy májusig nem lesz gyártásban ez a szín. Nagyon lelombozott.
De úgy néz ki sikerült az ott kiállított darabot megszerezni. Ezzel kapcsolatban csak az zavar picit, hogy abban már több százan voltak. (nem tesztautó volt). De persze ez csak egy érzés, amit valszeg gyorsan feledtetni fog az új kocsi.
Csak nem értem mit szeretnél? Tapasztalatokat, infókat? Na azokat megtalálod itt ha visszaolvasol..(majd' 600 hsz. között csak találsz 1-2 érdekeset) Döntened meg neked kell, de előtte mindenképp menjél el egy Suzuki kereskedésbe, hogy élőben is megfogdossad :P
Wagon R+ is szuper autó, nekem nagyon bejön a formája :P
Volt ez már téma korábban sok helyen. A forgalmazók álláspontja szerint a gyári anyagokkal és eszközökkel (ergo szakszerviz) átadás előtt javított autó újnak és hibátlannak minősül - csak ne kerülj vele biztosítóhoz, mert ők persze azt hisznek el, amit akarnak...aztán rászámolják az értékcsökkenést... no comment
Azért Köny helyében én odafigyelnék az alvázszámra - ha már megmondták, hogy festéshibás. Bár szóban ez sem ér semmit szvsz, ha nincs róla papír, hogy ezért cserélik a kocsit, kijavíthatják és mondhatják, hogy hibátlan, ha nem veszed át, szerződést szegsz...
...adja Isten, hogy ne legyen igazam, csakhát annyi rosszat hall az ember. Viszont azt hozzá kell tenni, hogy ha valami zökkenőmentesen megy, az általában nem hírértékű.
Amúgy meg lassan én is rászánom magam és megrendelem a kis drágát.
Most kaptam a hírt, hogy az autóm festéshibás, így vissza kell küldeni a gyárba és egy másikat kapok majd helyette. Remélem emiatt nem tolódik majd nagyon az átadás...
Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd a Swift az 1,5dCi Clio után.
A Mondeo a szüleimé, én nem sokat hajtom! De hozzám közelebb áll a jelenlegi Swiftem is, mert:
- Nem szeretem a nagykocsikat, sztem a kicsik sokkal jobban szerethetők!:-)
- A Mondeo 1,8-as 2000-es évjárat (farkaslámpás) és bizony a 115LE-el igazi Vastehén... Kényelmesnek kényelmes, de nekem a dinamika nagyon fontos tényező... Abből meg nagyon hiányzik...:)
A kocsi ára 2,750 eFt volt, befizettem 755 ezret (=régi Swift ára) és 1,995 eFt a hitelösszeg. Erre a majdnem kétmillió forintra fizetek havi 46 ezret négy éven keresztül.