Keresés

Részletes keresés

Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.22 0 0 46621

Végre egyszer az én kérdéseimet is feltették nekik. 

Előzmény: Lord Viktor (46604)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.22 -3 1 46620

Az Ázsia Expresszbe tudnék jobb és érdekesebb párokat mondani. Bálint ott ne legyen.

Előzmény: shu14 (46614)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.21 -1 1 46619

Dorci szerintem kimaxolta az Exatlont, sőt pozitívabb képet festett magáról, mint két éve, nem érzem, hogy kompenzálni vagy tisztára mosni kéne. Izában se volt ennél több, mondjuk őt a Farmban simán el tudom képzelni. 😁 De Dannynek is testhez álló lenne, más exatlonost nehéz lenne elképzelni benne, talán Vestyt. 🤣

Dancingbe Krisz ugyanolyan választás lenne, mint Zozo vagy Dávid, míg Gréti a táncmúlt miatt inkább olyan, mint Timi, szóval simán benne van mindkettő.

Lillát én is megnézném, mondjuk ő ugye kimaradt az AS Exából, sokan nem biztos, hogy emlékeznek rá, szóval a sztár az ő esetében tényleg erős lenne. Bár a legutóbbi Sztárban Sztár mezőnye is tele volt full ismeretlen arcokkal, szóval ennyi erővel simán.

Előzmény: shu14 (46618)
shu14 Creative Commons License 2022.04.21 -2 0 46618

A Farmba inkább olyanok mennek, akiket tisztára kell mosni az Exatlon után / nem kapták meg a "nekik járó" fizetséget, mint ilyen, Danny nem igazán illene a képbe. Akkor már inkább Iza vagy Durci. Dancingbe meg inkább Krisztián. Vagy csajok közül Szendy Lilla.

Előzmény: Lord Viktor (46617)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.21 0 1 46617

Igazából mindhármuk "vágya" tök életszerű és teljesíthető, Danny szerintem teljesen beleillene a Farmba. 😁

Bálint is simán mehetne a csajával Ázsiába, ahogy Gréti is szépen virítana a Dancingben. 😁

Ázsiára mondjuk simán el tudom képzelni a Patrik-Dorci duót is, ha már Árpa Attila Nagy Ő lehet, akkor már nincsenek határok... 😁

Mondjuk mikor Danny is bemondta a Dancinget, ott azért felröhögtem. 🤣

A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.21 0 2 46616

Tragédia lenne, ha kiszorítanák valahonnan Berkit, Baukót vagy Győzikét.

shu14 Creative Commons License 2022.04.21 0 2 46615

Állítólag voltak ilyen érdekességek, hogy voltak ilyen csemegék, hogy nehezebben leeső totem, nehezebben betörő cserép, épp annál a csapatnál, ahonnan távoznia kellett valakinek. Nem beszélve a mocsaras pálya egészségügyi kockázatairól, az is tetézte a helyzetet.

Előzmény: Dave985 (46609)
shu14 Creative Commons License 2022.04.21 -2 2 46614

Bálintkát biztos betolják még valahova, hogy kompenzálják az elveszett 15 milla miatt. A csajával mehetnek az Ázsia Expresszbe.

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (46608)
Djani31 Creative Commons License 2022.04.21 0 1 46613

Danny megosztott egy képet ami az elődöntő napján készült Gabival a nyakában, annyira nem fájhatott a háta vagy dereka :D

Djani31 Creative Commons License 2022.04.21 0 0 46612

Kata meg a legnagyobb nyertese az összes évadnak, másfél hónappal később érkezett és kiesettként visszahozták és ezért kapott 20 millát, aki meg öt hónapig volt versenyben - Gabi, Bálint - "csak" 15-öt. A mexikóiaknál megy fiú lány ellen is, Heliud ment Mati ellen, igaz a legegyszerűbb pályán. Patrik abban a szuperdöntőben nagyon nagyot ment, Kata meg izgult és lassabban teljesítette a pályát magához képest mégis ő nyert a végén...

Előzmény: Lord Viktor (46607)
Djani31 Creative Commons License 2022.04.21 0 0 46611

A fődíjat nem nyerte meg de pénzt biztos kapott a szereplésért méghozzá nem is keveset.

Előzmény: Elhaym1 (46606)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.21 0 0 46610

https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezilabda-visszavonul-a-ferencvaros-korabbi-balszelsoje-2887875

https://www.youtube.com/watch?v=40HN4MnLD6I

Segítsük a tv2-t, ő jöhetne. 1:25:15-től hallgatja a híres időkérést, hogy mit kell csinálni passzívnál a labdával :)

Gréti ma járt Cser-Palkovicsnál. Ismerik a műsort, simán elengedik.

Dave985 Creative Commons License 2022.04.21 0 0 46609

Rendesen lemaradhattam: miféle bundabotrányról van szó?

Előzmény: shu14 (46600)
A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.21 0 0 46608

Az még kevesebb adás, mint a többi. 70-110 hétköznap nettó 2 óra műsoridejét kellene pótolni Exatlon nélkül. Pár napot segítene csak, a nézettsége rendben volt.

De ezt is el fogják lőni nyártól év végéig valamikor, mint a Farmot, a Séfek séfét, meg az Ázsia Expresst. Bálint és Danny meghívatta magát ezek közül némelyikbe :)

Előzmény: Elhaym1 (46605)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.21 0 5 46607

Patrik szerencsétlen az Exatlon egyik nagy vesztese (mármint játékon belül, mert azért a műsor nélkül nem sokan ismernék a nevét).

Ha lesz 5. évad, és úgy megy majd, mint a mexikói, azaz zömében új játékosok pár visszatérővel, én biztos adnék neki még egy esélyt.

Mondjuk az nyilván nem lenne ugyanaz, mint az All Starban villantani, de akkor is.

Amúgy Zalánra is ezt mondanám, ha kedvem lenne nézni a csávót, de... nincs. 😁

Előzmény: Elhaym1 (46606)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.21 0 3 46606

Kár, hogy az akkori szabályok miatt nem volt két győztes. Így Patrik az egyetlen, aki a legjobb fiú lett, csak kupát és pénzt nem kapott érte.

Előzmény: Peti817172M (46602)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.21 0 0 46605

A nagy Ő-ből is akarnak ősszel új évadot, pedig azt sem nézték többen, mint az Exatlont. Az Exatlonnak meg sok utóélete is van, most is rengeteg gyerektábor lesz rendezve Exatlonisták által.

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (46603)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.21 0 0 46604

Kerültek fel új kérdezz-felelek videók a döntősökkel. Egész érdekesek, Bálintéból például az jön le (3:00), hogy ők tisztában voltak vele, hogy ez egy rövid évad lesz.

A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2022.04.20 0 2 46603

Ha a 2. évad számai a mérce, akkor majdnem minden műsor kudarc a tv2-n, de még a szomszédban is.

Az a bajuk, hogy nincs betonbiztos napi sorozatuk. Pedig próbálkoznak, de nem jön össze. De még ha lenne is mondjuk egy Keresztanyu szint, az Exatlon műsoridejének a felét fednék le. Maradnak kaszatibis-tillás-nórikás celebműsorok és a realityk.

Matekozzunk. Ázsia Express 5 hét, Séfek séfe 5 hét, Farm vip 5 hét. Séfek séfe elviszi az egész estét, a másik kettőben nem vagyok biztos. És ha ellövik ezeket az év elején, mit adnak nyártól decemberig?

Én az 5. évadra fogadok.

Peti817172M Creative Commons License 2022.04.20 0 2 46602

Mondjuk ez sem igaz, mert eddig a pontig Patrik is eljutott az első évadban.

Előzmény: Elhaym1 (46598)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.20 0 0 46601

Nem tudjuk mekkora nézettség mellett éri meg még csinálni a műsort, attól függ az Acun mennyit kér, veszteségesen nyilván nincs értelme. Elvégre sok TV2-s embert nem igényel, cserébe lefedi a teljes főműsoridőt hónapokig, és azért most is hozott egy minimum szintet, amit más műsorok alapból nem feltétlenül tudnak megugrani. A Ninja és a Totem is bukó volt ehhez képest ősszel.

Az Arena4 ugye elköpte már a startnál, hogy Monoki alapból csak áprilisig lett kölcsönadva, ez alapján alapból nem terveztek hosszú évaddal.

Nem tudom, hogy ez a mexi bundás sztori mennyire igaz, nálunk nem látom értelmét elcsalni a versenyeket valamelyik csapatnak (játékosnak meg főleg), a kiegyenlített verseny sokkal érdekesebb, függetlenül attól, hogy a nézők mekkora része kék drukker.

Kiderül, a mexikói AS május elsején döntőzik, Estados Unidos 6. évad is elkezdte heti hármasával kiszórni a játékosokat, abból sincs sok hátra.

Ha ősszel nem indul sehol új évad, akkor el lehet kezdeni temetni, vagy legalábbis gyanakodni, hogy szünetel a buli egy ideig.

Mondjuk én azon se botránkoznék meg, ha nálunk is őszi évad jönne (idén vagy jövőre) egy szlovénnel párhuzamosan. Mindkettő mögött a TV2 áll és ugye akkor éri meg csinálni, ha minél több ország használja parallel a pályákat.

Előzmény: shu14 (46600)
shu14 Creative Commons License 2022.04.20 -3 2 46600

Továbbra is azt gondolom, hogy nem a nézettség, hanem a mexikói botrány miatt törölték az utolsó 30 adást. Ha a nézettség számítana (a Tv2-nek aligha számít), akkor már tavaly kihúzzák a dugót, amikor az évad közepén látványosan zuhanni kezdett a műsor népszerűsége. Emellett gondolom pár játékos finoman jelezte, hogy nem akar megint itt lenni 5 hónapot, de ez azért kevésbé izgatja a csatornát, látva miket megtettek.

A mexikói bundabotrány viszont akár az egész formátumot megbuktathatja, gondolom az Acun most próbálja rendezni a sorokat, és pár balek országot még bevonni az egészbe. Nem tudom, hogy a szlovéneknél mennyire futott, az biztos, hogy nem volt túl hosszú, nekik is max 3 hónap volt. Szerbeknél, cseheknél, szlovákoknál, románoknál a Survivor fut, úgy tűnik az a népszerűbb.

Előzmény: Lord Viktor (46599)
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.20 0 2 46599

Kis érdekesség a "Lesz-e 5. évad?" kérdéskörhöz:

A tavalyi uborkaszezonban hatalmas sikernek elkönyvelt Szerencsekerék reboot a múlt héten az Exatlon utolsó heteihez hasonló, de összességében annál rosszabb nézettséggel startolt (pénteken ment csak jól), az utána jövő Doktor Balaton pedig sokkal gyengébb számokat hozott. (Az Exa hossza ugye lefedte mindkettőt) Külön furcsaság, hogy a Keresztanyu is vesztett a nézettségéből az előző hetekhez képest, de így is legyűrte Kasza Tibiéket.

A döntő második része által reklám nélkül felszopott Pepe pedig 30%-ot vesztett a starthoz képest, gyakorlatilag annak ellenére, hogy vasárnapi műsor, kevesebben nézték, mint egy átlag Exatlon-részt.

Nyilván ez csak egy hét, de elgondolkodtató számok.

Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.19 0 2 46598
Lord Viktor Creative Commons License 2022.04.15 -4 3 46597

A futamszám egy olyan dolog, amelyről a játékos legtöbb esetben nem igazán tehet. Gabinak azért lett több, mint a kék lányoknak, mert egyrészt elkerülték a betegségek és komolyabb sérülések, illetve ami a legfontosabb: azonos létszámnál a kékek voltak erősebbek, mindig a pirosaktól esett ki először lány, így Gabi sokszor futott emberhátrányban, a kék lányokat így tudták rotálni, ez pedig egyértelmű előny ebben a mezőnyben.

(Bálint is a kék fiúk sérüléshulláma miatt jutott el ilyen sok futamig.)

Aki még Gabival hasonlóan sokat futott a kieséséig, az Kata, de ennek az oka sem nagy talány: vagy nagyon ment neki egy ügyességi és akkor a kékek küldték, hogy menjen minden körben, vagy nagyon nem és akkor a pirosak vitték.

Gabi egyértelműen a 4 évad legjobb bajnoklánya, de pont emiatt a sok futás és a csapaton belüli rivális hiánya azért segítette a játékát. Gréti mindkét évadot 3 hónapnyi játék után nyerte meg, kevesebb futási lehetőséggel a háta mögött, szerintem egy 5 hónapnyi játék után már kevésbé lenne meglepő a győzelme.

Képességek tekintetében szerintem Gabi valóban tehetségesebb ebben a játékban, de Gréti rengeteget gyakorolt és edzett, emellett sokkal nagyobb akarat volt benne a végén, szerintem ez jelentette a különbséget. (Meg hogy Gabi rosszul választott ügyességit. 😁)

Előzmény: Törölt nick (46594)
Pacemaker Creative Commons License 2022.04.14 -1 1 46596
Lehet csak nem hitte el, hogy legyozheti Gretit, és eleve úgy ment oda hogy a döntőbe jutás már szép teljesitmeny volt.
Előzmény: Törölt nick (46594)
shu14 Creative Commons License 2022.04.14 -5 0 46595

Szerintem ezzel a névvel itt nem tudják elindítani, mivel van egy RTL-es formátum. Az a kérdés, hogy az Acun tervez-e valami mást a jövőben, így, hogy Mexikó is befejezte jó eséllyel.

Előzmény: Elhaym1 (46592)
Törölt nick Creative Commons License 2022.04.14 -4 1 46594

Nem tudom eldönteni, hogy Gabi idén jobb volt-e mint 2 éve vagy sem. 2 évvel ezelőtt azok az emberek akik körülvették őt (pl. Dorci, vagy a fiúk közül Zozo, Dávid) mind jobban teljesítettek. Lehet azért tűnt idén jobbnak, mert a többi 2. évados versenyző teljesítménye látványosan romlott az övéhez képest (Bogi kivételével). Az 1. és 3. évados versenyzőket bonyolultabb lenne hozzá viszonyítani, a 2. évadosokkal, akikkel együtt versenyzett könnyebb összehasonlítani.

Ha jobban belegondolok, a 2. évadban az egyik legjobban teljesítő női versenyző volt, csapaton belül a legjobb. Bogi és Dorci volt még hasonló szinten mint ő, de akkor is ő rendelkezett a legtöbb futammal - és a legtöbb nyertes futammal is.

Az All Star-ban csapaton belül a legjobb volt és az egész mezőnyben is a legjobbnak mondanám, a számok is ezt mutatják, akárcsak a 2. évadban. A legvégén szétesett fejben, de ezt hagyjuk. Gréti volt hasonló szinten mint ő, de Gabinak több futama - és több nyertes futama volt mint neki.

Mindkét évadban bebizonyította, hogy a legjobb. Viszont Gréti az AllStar végén összeszedettebb volt, Gabi pedig valami oknál fogva a végére esett szét teljesen.

Előzmény: Djani31 (46587)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.14 0 0 46593

Itt a teljes lakosságot is nézni kellene, mert ahogy megfigyeltem a 18 év alattiak  között a legnépszerűbb a műsor. De sok 50+os is nézi. 18 és 49 év közötti ismerőseim közül viszont alig.

Előzmény: A közvetítés hamarosan... (46585)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.14 0 0 46592

Vagy jövőre kipróbálják az ugyanott forgatott Survivort, az Exatlont meg kicsit szüneteltetik.

Előzmény: Lord Viktor (46578)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!