Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2012.07.26 0 0 867

Nem tuti siker, én meg nem is ezoterikus szemtréninget űzök és űztem. Egyébként azzal a felfogásssal, hogy csak el kell élesen és tökéletesen képzelni a dolgokat - hogy ettől is megjavul a látás, na ezzel nekem is meggyűlt a bajom a szemtrénerekkel. Erre gondoltad, hogy ezoterikus szemtréning?

Előzmény: emem (860)
ghepard Creative Commons License 2012.07.26 0 0 866

Hát igen, az emberek nagyon ellustultak és nagyon nehezen tudják rászedni testüket a változtatásokra........

Előzmény: Törölt nick (859)
ghepard Creative Commons License 2012.07.26 0 0 865

Igen, ez így van - bizonyos keretek között. De ugyanez vonatkozik a műtétekre is. Bárkit és bármekkora hibával nem fognak megműtteni, mert akkor nem lehet valami jó eredményre számítani. Ha mondjuk egy vakon született ember elkezd 14 éves korában foglalkozni azzal, hogy lásson és 5-6 év múlva olvasni is tud, akkor ez elég nagy keret. Nem?

 

Hát igen, ha beülnék egy gyors autóba - akkor akár 10 perc alatt is letudnám a maratoni távot..... :)

Előzmény: emem (858)
ghepard Creative Commons License 2012.07.26 0 0 864

Hát gondolj bele. Az embernek lefaragják a szaruhártyáját és mondjuk 6 hónapra rá egyszercsak helyreállna a rend a szemben. Hát akkor ugye megint visszakapná azt a rossz látást, mert megintcsak nem a retinán gyűlne össze a fény. Pont azért is csinálják ezeket a korrekciós műtéteket, hogy a dolgok jópár évig nem fognak vátozni, mert akkor nem volna értelme. De a dolgok megváltoznak és aztán jöhet  megint a szemüveg, kontaktlencs, vagy újabb műtét - de ez már bonyolultabb, mert megintcsak faragni kellene a szaruhártyából........

Előzmény: emem (857)
ghepard Creative Commons License 2012.07.26 0 0 863

Azért elolvastalak, mert nem haragszom rád és kedvellek is, meg kitartásod az van. Az meg becsülendő..... Hát valami olyasmi jött le nekem, de nincs semmi problémám Veled. Csak én is válaszolgatok arra amiket írsz.........

Előzmény: emem (856)
ghepard Creative Commons License 2012.07.26 0 0 862

Én nem is bészélek rejtélyes erőkről, ezeket az erőket ismerjük, próbálom használni őket. A mutációkra nem lehet mindent fogni. Nem kell mutálódnod, hogy valamit megtanulj vagy elsajátíts......  :)

Előzmény: emem (855)
ghepard Creative Commons License 2012.07.26 0 0 861

Én is ugyanazt mondom. Úgy kezdtem, az orvosok és gyógyszerek mellett. Tehát eleinte elmentem orvoshoz, felírta a gyógyszert - de egy kicsit másképp álltam hozzá és nem úgy adagoltam és szedtem a gyógyszert, mint mondta. Egyre kevesebbet. Úgyhogy másodszor el se mentem (pár hónap múlva) és a megmaradt gyógyszerből szedtem be egyet vagy kettőt. Majd ha elfogyott, akkor olyant vettem, amit vehettem orvos nélkül is. Majd az se kellett, elég volt  a gyógytea, fokhagyma, méz meg ilyenek. Majd végül ezek nélkül is próbálkoztam végül.

 

Tehát eldöntöttem (33 éve), hogy egy kicsit másképp fogok próbálkozni. És így is írtam le jegyzetemben és itt is megjegyeztem párszor. Fokozatosan jutottam el odáig, hogy most már jó ideje először a magam módján próbálkozom, s ha az nem volna elég - még mindig segítségért folyamodhatok okosabb emberekhez. De az évek során észrevettem egy tévedhetetlen trendet, hogy egyre többet tudtam és egyre jobban bízhattam magamban és mintha a szervezetem is erősebb lett volna. Ami régebben leszedett a lábamról fokozatosan gyerekjátéknak tűnt. De megint írom, én senkinek se mondom, hogy csinálja utánam, csak megosztom tapasztalataimat.........

Előzmény: emem (854)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 860

bezzeg az ezoterikus szemtréning, az aztán tuti siker!

Előzmény: Törölt nick (859)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.25 0 0 859

Mert tudják hogy nagyon lusták az emberek.:-)

A szemüveg egyébként szerintem egy bizonyos dioptria eléréséig bizti nem gond de szerintem a lézeres mütét eredménye egy idő után biztos múlandó a szarúhártya továbbfaragásának lehetőségével együtt.

Előzmény: emem (857)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 858

így van, a példád nagyon jó. sosem állítottam, hogy a szemgyakorlatok nem segíthetnek egy bizonyos fokig, viszont nem érhetőek el velük olyan eredmények, mint a szemüveggel/műtéttel. hogy a te példádnál (persze sántít) maradjunk, sima gyakorlás helyett kapnál egy exoskeletont, amellyel 200 m-re tudnál dobni.

Előzmény: ghepard (853)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 857

félreértettél. azt kérdeztem, hogy miből gondolod azt, hogy mások, más eszközzel elért eredmény hatására nem változnak meg?

 

az emberiségnek többezer év állt rendelkezésére ahhoz, hogy kifejlessze a látást tökéletesen és véglegesen meggyógyító módszert.

ehelyett a hülyék feltalálták a szemüveget és a lézeres műtétet. vajon miért?

Előzmény: ghepard (849)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 856

felületesen olvastad őket, és általában nem a mondanivalómra reagáltál, hanem arra, amit hittél, hogy mondok.

Előzmény: ghepard (851)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 855

igen, ők tudják, ogy az evolúciót a mutációk, illetve az általuk létrejött változatok elterjedésének sikeressége hajtja előre.

szó sincs rejtélyes erőkről.

 

Előzmény: ghepard (850)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 854

én végig nyugodt vagyok, és ugyanazt mondom.

te az eredeti idézetben viszont (amely tőled  származik), a tudományos orvoslás helyett alkalmazandó módszereket propagálod.

természetesen egészen más az olvasata annak, ha a mellett kifejezést használod az támogatható.

ezek szerint beláttad az álláspontod veszélyeit, és változtattál a véleményeden.

látod, már volt értelme a beszélgetésnek.

Előzmény: ghepard (848)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 853

Látom, kitartó vagy, pontosan ezt vártam. Nem is én találtam ezt az oldalt, hanem küldték nekem. Én még csak a főoldalt láttam. Én sem hiszek el akármit Emem, de annak hiszek, amit csinálok, hisz sokat gyakorolok, sokat gondolkodok, hogy mit lehetne tenni - és aztán ki is próbálom. Egyszer, kétszer, többször - aztán elhiszem, hogy ez vagy az jó lesz ilyenkor vagy olyankor.......  A gerelyt például már kb 2200-szor elhajítottam az egyik kézzel és kb ugyanannyiszor a másik kézzel. Ez az ún tapasztalat Emem. Ez azt eredményezte, hogy jobb lettem gerelyhajításban. Egy bizonyos ideig lehet növelni a métert, majd ez a javulás lelassul és aztán már csak komótosabban fog menni a javulás, már ha egyáltalán. Pontosan ez a helyzet a szemeknél is, vagy egyéb dolgoknál is. A sok gyakorlattal és tapasztalattal javulhat az emebr ebben vagy abban a tevékenységben.......

Előzmény: emem (847)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 852

Tudtam, hogy egész biztos több lesz, de hogy ennyivel, az valahogy nem ment elhinni. De most már nem csak Te mondod, hanem egy volt világcsúcstartó is ezt mondta nekem.

 

Igen a mozgás, rezgés minden irányban elmozdítatja a lerakódásokat. Most én is sokat használom ki a gravitáció hatását. Már az év elejétől hallgathatok én is, mert változtatom az irányokat. 2004-ben kb 20 óra hallgatás majdnem kinyírt, most már 400 óra felett lehetek és még mindig minden OK. Ezt alig tudom elhinni. Most megint sokat fogok TV-ni, mert jön az olimpia és én nézegetem. Amúgy is eleget hallgatok zenét is.

Előzmény: Semmisem (846)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 851

Hát pedig nekem ez jön le a hsz-saidból. De ez a hsz-od egy jobb kategória, ez szép Tőled........

Előzmény: emem (845)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 850

:), na látod már azok is tudják. Itt csak egy nagy probléma van, hogyan lehet hasznosítani ezeket az erőket. És egyáltalán lehet e? Na ezt próbálgatom Emem, a magam ostoba és hülye módján kikisérletezni......... Valami bent azt súgja, hogy lehet, csak meg kell tanulni, az meg nem olyan egyszerű.........

Előzmény: emem (844)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 849

3 és fél éves tapasztalataim alapján. Mert ha képes vagyok megváltoztatni szokásaimat, akkor a szemem is javulni fog és javult is tetemesen. Ha képes vagyok kikisérletezni, hogy tulajdonképpen miért romlott a szemem és a még fontosabb, hogy aztán ezek alapján változtatni is tudok nézési szokásaimom, akkor lehet elérni egész jó eredmény még 60 éves fejjel is. Nekem nem kell (már) olvasószemüveg Emem, annak ellenére, hogy 9 évig hordtam szemüveget és akkor már a 2.5D kevés volt. MInt összefoglalómban írtam, a véletelen besegített, hogy nagyon kezdtem foglalkozni a szemekkel. Sok mindent áttanulmányoztam és rengeteget kisérletezgettem és gyakoroltam. Nem pottyant az égből az eredmény......

 

Már írtam, a lézerműtétes korrigálás is csak egy szemüveg a szaruhártyán. Eljön bizonyos év (45 körül) és attól függetlenül, hogy voltál e műtve vagy nem a szemlencse elkezd vastagodni a szélén és így egyre rosszabbul kezd látni az ember közelre. Tehát csak egy bizonyos ideig fog jól látni, de ez kerül is valamibe. Pénzbe is meg egy kis szaruhártyarétegbe is, ami miatt aztán már hiába is lenne tökéletes alakja a szemnek, vagy asemlencs szabadul meg a lerakódásoktól - már nem lesz jó a látás és akkor megint korrigálni kell(lene) - csakhogy közben már vékonyabb lett a szaruhártya. Ez még csak most fog várni a műtöttekre, ebben még nemigen van tapasztalat, hogy mi is lesz. Lehet idős korban nem lez hátrány a volt műtét, de az is lehet hogy azért visszaüthet egy kicsit.......

Előzmény: emem (843)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 848

Ez már egy nyugodtabb válasz. Minden OK, csak a helyett szócska helyett a helyes szó a mellett. Emem, én senkinek se mondom, hogy ne menjen orvoshoz és ne szedjen gyógyszert, sőt még azt se, hogy azokkal a dolgokkal próbálkozzon, amikkel én. Jómagam is tudományos beállítottságú vagyok, de az nem jelenti azt, hogy ne próbálkozhatnék olyan dolgokkal, amilyenekkel még nem próbálkoztam.......

Előzmény: emem (842)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 847

túl sokat foglalkozol azzal, hogy szerinted én mit gondolok, fókuszálj a tényleges mondandómra.

 

Tomatis valóban sokat tett a gyógyításért, de ő maga is elismerte, hogy a publikációit nem támasztotta alá kellőképpen.

a ténylegesen elismert állítása azonban csak annyi, hogy a fül által nem hallott frekvenciákat nem tudjuk hanggal reprodukálni. az idézet itt óriásit csúsztat, ugyanis Tomatis módszerét semmilyen akadémiai nem ismerte el, sőt, illegális orvoslásért büntetést kapott, később pedig bevonták az orvosi engedélyét.

Előzmény: ghepard (841)
Semmisem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 846

Hát persz h jelent annyit a enkifutás. Azt is irtam, h ha a szokásos kísérletező hozzállásoddal rámennél a megállítás fejlesztásáre, akkor mégtöbbet jelentene. Ugyanis ezek szerint jol gyorsítod, erősen ishajítod, és a technikád is csiszolt lehet. Tehát egy minimális lassabb nekifutás és egy bombasztikus lecövekelés olyan gyorsítást adna az egész rendzsernek, h 45 m fölé mennél.

A térd, boka és csípő viszonlyatait és részmozdulatokat erősiteném meg, azaz tenném képessé a hirtelen nagyon erős megállitásra. Figyelgettem az elite gerelyhajítókat is, sok potenciál van még a megállítás evolúciójában.

 

Sokat szökdelek egyébként, de ezt irtam neekd télen is, nagyon jóféle rezgés, pl ha csak pattog az ember. felrázok minden szövetet mechanikailag a vérkeringés is serken, majd egy fejen állás, ahogy mondnai szoktad az is felkavarj a leüllepedett gravitácio által lehuzott részecskéket. utána jöhet a mozgás, és a vérkeringés már pucol is. A szökdeléseknek meg egész széles skáláju frekvenciája lehet.

 

Igen be van épitve szinte az összes praktika amit itt megosztottál(unk). Ha tömött zsufotl helyre megyek vagy tudom h sokáig leszek zárt térben, meg is könnyeztetem magam, állkopácsolás, és eleve frissebben tele nyákkal megyek be. Próbálok figyelni a szem dolgára is, sokat vagyok azér tgép előtt, vagy szobában, ugyh ha kiszabadulok már tornáztatom is. könnyeztetm.

Előzmény: ghepard (840)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 845

ghepard, ne állíts valótlanságot.

nem támadtam rád, azért meg pláne nem, mert más módszerekkel próbálkozol.

Előzmény: ghepard (834)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 844

ezt most nem komolyan kérdezed, ugye? általános iskolai tananyag.

Előzmény: ghepard (833)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 843

"más nem nagyon változik meg. Tehát a szokásaid, a szemgolyód alakja stb ......."

 

és ezt mi alapján mondod? az már önmagában nagyon nagy eredmény, hogy a páciens jól fog látni a műtét után, és ez számos változást indukálhat az életében.

Előzmény: ghepard (831)
emem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 842

semmi ilyesmit nem kértem, csupán annyit, hogy vedd észre: veszélyes, amit művelsz.

azzal, hogy szerinted mindig van mit tenni a tudományos orvoslás helyett, bajba sodorhatsz másokat.

Előzmény: ghepard (830)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 841

 

Itt van egy link, ami az emberi hangról is szól....... Egy mondat onnan:

 

A tréning egy francia orvosprofesszor, Dr. Alfred A. Tomatis (1920-2001), majd fél évszázadon át gyűjtött tudományos felismerésein alapszik, és az általa megtervezett, kifejlesztett készülékekkel végezzük. Módszerét évtizedek óta sikeresen alkalmazzák világszerte, felfedezését, megfigyeléseit pedig elismerte, bizonyítottnak tekinti a párizsi Természet- és Orvostudományi Akadémia.

 

De lehet hogy Emem szerint ez is egy ostoba, hülye, (sőt a szokásosan) őrült ember....

 

http://www.trening-fejlesztes.hu/

ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 840

Nagyszerű. Ez az idő tényleg nagyszerű eredmény. Gratulálok. Na én ezt nevezem evolúciónak. De ebben az esetben tudjuk is hogy mi hajtotta. Te is tudod, hogy sokat gondoltál minden apróságra, rengeteg gondolatod eredménye, nagy adag akarat stb. Én jó nagy javulást értem el a gerlynél röpke 2 és fél hónap alatt. A kezdet 29.80 méterről felkapaszkodtam egész 35.70-ig - mindezt helyb139l dobással értem el. Az a 35.70 nemis olyan rossz eredmény. Megszólítottam egy volt világcsúcstartót, válaszolt is. Kíváncsi voltam egy szakembertől ebben az ügyben, hogy mekkora lehet a különbség nekifutás és anélküli dobás között. Aszonta, hog a legjobbak akár 25-30 méterrel is többet tudnak dobni nekifutással, mint helyből. Nálam azt mondta, hogy simán 10-15 métert hozzáadhatok ahhoz a 35.70-hez. Na ha 15 métert hozzáadok  - az már több mint a magyar csúcs és a szlovától jóval több. Na ebben azt hiszem igazad volt, mikor az elején azt mondtad, hogy 11 métert simán hozzátehetek. Most mnár el is hiszem. Persze nekifutással még nem próbálkoztam, mert nincs hol nálunk......

Előzmény: Semmisem (824)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 839

A fejlődést nem lehet megkérdőjelezni. De valami biztos hajtja az élőlényeket, hogy jobbak legyenek......

Előzmény: emem (823)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 838

Nekem elég nagy problémám volt a szemeimmel már 2009-ben. Majd szólok......

Előzmény: emem (822)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!