Nagyot tévedtem Fábiánnal, mert egy éve kinevettem volna azt az embert, aki azt mondja, itt fog tartani Fábián. Csak azért sajnálom Fábiánt, ha nem Magyarországra születik sokkal jobb játékos lett volna belőle. Erőnléttel van itt a gond. Ő mindent megtett, csak kókler utánpótlás edzői voltak. Fucsora is igaz ez sajnos.
Legjobb helyezése 76. volt. Amikor Balázs Attila a Dél amerikai 500 tornán elődöntős volt, és talán a 3. Szettben tie brekben bukta el, az 500 döntőt. Utána megsérült a101. Helyen levédette a ranglistáját. Tavaly is kirándult volna, csak nem fért fel a főtáblára. Idén sok a sérült, is így felfért a főtáblára. Elment egy kis pénzt keresni. Szerintem Bécsben a qualiban elmegy a selejtezőre, mertkis pénz is jól jön munka nélkül.
Ezúton gratulálnák Balázs Attila-nak, hogy sikerült 2 gémet nyernie Medvegyeff ellen.
Csak azt nem értem mit keresett a főtáblán selejtező nélkül.
Valami rémlik, hogy védett ranglistája volt vagy mi, de ezt se értem miért, mert nem rémlik, hogy valaha olyan jól állt volna a világranglistán, ami erre jogosítaná vagy nagy sikert ért volna el valahol valamikor.
Úgyhogy égesse magát inkább a kerti grillen a mákerja a jövőben, ne a tv-ben világversenyeken.
Egy esélye van. Ha Eubanks taktikával játszik. Mivel Mannarino az ellenfél erejéből játszik, és a tenyerese gyenge, lassúakat kell ütni és ami betámadható szét kell vágni.
Gratulálok Marozsánnak, hisz mégiscsak ő volt az esélytelenebb, ráadásul GS-en nyerni meccset az már valami! Kiváncsian várom, ki lesz a következő ellenfele, s mire jut vele!