az nem az, az valami the cure együttes vagy mi? ilyen fészekfejű vén fazon flegmán áll a mikrofon előtt egy gitárral azt' vinnyog valami sátánista vámpír zenét, és biztos buzi, mert ki van rúzsozva a szája. hát küld, van itt hely a gépen, ilyen szutyok zenének :)))) küldjek cserébe shakirát?-vagy az a Peti kedvence?
Hát van az a kócos csávó a gitárjával,pengeti, meg aszem énekelget is , szóval volt vmi koncertjük nem rég. Na, az, ha kell átküldöm, hallgasd meg ha érdekel.
nem tudom-nem hallottam, mert nem tudok bereggelni, mert sok a user, de a Peti azt mondta.....és ha Őazt mondta akkor az úgy is lesz, de akkor majd visszatérünk rá és válaszolok. egyébként meg nyugodtan mond meg, h miamiban voltatok, felesleges ez a síelős kamu duma. tudjuk mi, hogy mi is az igazság-mert nem lehet véletlen az egybeesés. ;-)
el van nézelődve :-)) legalább most azzal játszhatsz ami veled egyidős. ha nem hiányzom hát jó, legyen úgy. magamnak sem hiányzom tudd meg. szerintem te a pezsgő miatt hülyeségeket beszélsz. én nem innék a medve bőrére előre, mert Kandur B. azalatt az idő alatt tökélyre fejlesztheti a kiadott és kiadatlan cure mix számokkal kapcsolatos tudását, és biztos vagyok benne, hogy megosztja majd velünk. de lehet hogy nem a gépével van a baj ......
nem tűnt el csak a háttérből figyel a hó alól, te kis cicaeledel (egértappancs) ;-) csütörtökre leadom az egyik konzulensemnek a diplomamunkám, aztán előkerülök. Sárlotti 74-szer nem hiányzik, vagy Ferkó barátunk? és a többiek??????
mivel Kabdúr Bandi barátunk legalább egy hétig techninkai okok miatt nem tud velünk lenni így kérem mindenki szomorkodjon addig. Én személy szerint remélem, hogy nem herdál el sok pénzt a gépére, mert jobb lenne, ha az erkély bőviésre gyűjtene.