Gyurcsány nyilatkozta a Times-nak:
"Magyarországon felerősödött az antiszemitizmus és véletlenül a feleségem is éppen zsidó... Az Árpád-sávos zászló alatt magyar zsidók ezreit hurcolták el Auschwitzba....A közelmúltbeli rendőri túlkapásokért csak és kizárólag a rendőri vezetők a felelősek...Minden sztár elbukik egyszer, ez lesz az én sorsom is."
Mindezzel szemben az igazság: A felesége most lett éppen zsidó származású. A németek hurcolták el a zsidókat, legfeljebb nyilas közreműködéssel. A nyilas zászló pedig VÖRÖS alapban (mely a zászló kb. 50 %-a) nyilaskereszt, Árpád-sávhoz hasonlító kiegészítéssel. A rendőri brutalitásra gyurcsány adott utasítást. A legszebb mondat: "Minden sztár elbukik egyszer...", pedig a gyzurcsányi nárcisztikus elmebaj egyik legszebb példája.
Megnéztem, mi az ábra, van egy csodakönyvem öröklési jogról:
A Ptk 1959. az utóöröklés intézményét eltörölte. A Ptk-t hatályba léptető Ptké 93. §-a ugy rend, hogy ha az öröklés a Ptk. hatálybalépése előtt nyilt meg /vagyis az örökhagyó halála 1959. előtt/, a korábbi jogot kell alkalmazni akkor is, ha az utóöröklés a Ptk. hatálybalépése után következett be.
Van azonban a kisajátitási gubanc. Ha az utóöröklési joggal terhelt vagyontárgy kisajátitásra került, eldöntendő, hogy az utóöröklési jog az ezzel terhelt vagyontárgy helyébe lépett kisajátitási kártalanitási összegre is kiterjedt-e.
Itt jön a tetüség, mert az örökhagyó vélelmezhető akaratát veszik alapul, az pedig konkrét vagyontárgyhoz kötött, mert - ez a természetes. Csórikám nem gondolhatta, hogy lesz egy "kisajátitás"...
Vagyis ezért nem kaphatta meg a Hitközség - de erről még beszéljünk, csak most mennem kell... de érdekelne, mit szólsz hozzá... Lécci!
Hogyne értenénk. Az őszödi beszéd jelentése dióhéjban:
T Szoci Szavazók!
Ha eddig még nem vettétek volna észre, átvertelek benneteket, mint xart a palánkon. Aki ezután sem veszi észre, sőt büszke is lesz rá, az megérdemli a bronz Kovács László szobrot, talpán a "merjünk kicsik lenni" felirattal.
flusztráltak ti, ofrbánagyúak vannak, hogy tettetett írástudatlanságotok, hogy nem értitek az őszödi beszédet, sem elég, hogy orbáncotok trónra kerülhessen; nagy lelki defekt, ezért vagytok ilyenek!
A mai öröklési jog valóban expressis verbis kizárja az utóörökös megnevezésének lehetőségét, korábban azonban nem volt egz így: most néztem utána egy kicsit, pontosan nem derült ki, hogy mikortól van érvényben a mai szabályozás.
Olyan törvényeket láttam, amelyek még 1942-ből is számolnak az utóörökös intézményével. S hogy mi van azokkal a végrendeletekkel, amelyek érvényesen írattak utóörökös megnevezése mellett, azonban az utóöröklés beállta előtt megszünt ez a lehetőség...
Na de ezért a kutatásért már a mazsihisz vagy a terrorháza közül valamelyiknek fizetnie kellene... a lényeg csak az, hogy a dolog korántsem egyszerű.
Az apja elsősorban egy alkoholista közveszélyes munkakerülő volt, aki, ha néha kint volt a sittről, agyba-főbe verte a 6 elemis anyját, meg gondolom, őt is!