Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

forzaitalia Creative Commons License 2016.06.02 0 0 1532

Az elég rossz biznisz lesz, ha ott akarsz cserélni. Amire számíthatsz. Hosszú várakozási idő, pofátlan eladó, komoly alku a saját kocsid árából.

Ha ott akarsz venni, amit amúgy meg is értek, mivel sok autó van, állandóan nyitva vannak, stb.  lehet, érdemes vasárnap délután menni, amikor kevés a vevő.

Másik tippem is van, reméljük az értékesítők nem olvassák a fórumot :-) Próbáld meg úgy, hogy nem csere miatt mentél, csak eladásra. Ha úgy megvan az ár, ugyebár onnan a csere miatt felfelé kell lépniük, hiszen ezt ígérik. Talán ez kicsit feljebb tornázhatja a saját autód árát.

Másik tippem : meghirdeted az autód. Kinézed a másikat, amit vennél. Ha eladtad, bérelsz két napra max.10 ezerért egy kocsit és áthidaltad a kocsimentes időt. Érdemes vidéken is körülnézni, ott is vannak jó autók és kevésbé pofátlan nepperek. Pécs környékén nem jársz ?

Előzmény: kisapa63 (1528)
HG 24-64 Creative Commons License 2016.06.01 0 0 1531

Ha hülyének néz otthagyom,tőlem ugyan nem veszi el a forgalmit órákra!A kocsi nélkülem sehova nem megy amíg ki nincs fizetve.Nem várakozom órák hosszat,arra képtelen vagyok.Többször kerestek,megvennék a hirdetett autómat de az itt olvasottak miatt még nem kerestem fel őket.Ha marad a kocsi az sem baj.Ha lesz annyi időm azért felkeresem a közelben lévő telephelyüket kíváncsiságból mennyire valós a rossz hírük!

Előzmény: kisapa63 (1528)
StakkaBoo Creative Commons License 2016.06.01 0 0 1530

Ebben az esetben olcsón fogsz eladni és drágán veszel.

Előzmény: kisapa63 (1527)
StakkaBoo Creative Commons License 2016.06.01 0 0 1529

A forgalmiból meg tudod nézni hogy mióta van a nevén az autó.

Előzmény: ss1978 (1525)
kisapa63 Creative Commons License 2016.06.01 0 1 1528

Sajnos én nem igazán értek hozzá,hogy mit kellene átnézni. Egyébként pedig ahogy itt olvastam nem feltétlen az eladott autók minőségével van probléma. Sokkal inkább a felvásárlással és azzal ahogy az ügyféllel bánnak.

Előzmény: forzaitalia (1526)
kisapa63 Creative Commons License 2016.06.01 0 0 1527

A magánszemélytől vásárlással csak az a baj,hogy nekem elsősorban munkaeszköz az autó. Az eladás után rövid időn belül (lehetőleg néhány nap) kell a másik autó. Ezért lenne jó olyan helyen venni ahol beszámítják a régit és már hozhatom is a másikat.

Előzmény: StakkaBoo (1524)
forzaitalia Creative Commons License 2016.05.31 0 0 1526

nem kell betegesen felni a nepperektol. Jol at kell nézni a kocsit.

Előzmény: kisapa63 (1523)
ss1978 Creative Commons License 2016.05.31 0 0 1525

A magánszemélyekkel is csak óvatosan !!

Rengeteg a zugnepper aki magánszemélynek adja ki magát és némelyik egy színten van az aaa autósokkal !

StakkaBoo Creative Commons License 2016.05.31 0 1 1524

Add el magánszemelynek és vegyél maganszemelytől.

A neppereket pedig felejtsd el.

Előzmény: kisapa63 (1523)
kisapa63 Creative Commons License 2016.05.31 0 0 1523

Köszönöm a javaslatokat.Szerencsére még nem sürgős a csere. Jelenleg ott tartok,hogy lehet márkakereskedések kínálatát fogom választani.

Előzmény: pirosalmabumm (1522)
pirosalmabumm Creative Commons License 2016.05.30 0 0 1522

az aaa-nál sincs kizárva hogy korrekt, jó autót adnak el.

igen, voltam nála személyesen. A stílusa olyan, amilyen, én spec sarkon fordultam három mondat után... Bár igazából már a telefonbeszélgetés után se kellett volna odamennem. Nem is értem hogy ilyen hozzáállással hogyan képes kereskedelemben megélni...

a többit pedig, maradjunk annyiban, hogy nem kívánom nagy nyilvánosság előtt leírni, hiszen bizonyítani nem tudnám, ígyaztán nem szeretnék "alaptalanul" rágalmazni senkitsem...

Előzmény: forzaitalia (1521)
forzaitalia Creative Commons License 2016.05.30 0 0 1521

Sziasztok !

Én tegnap este (is) benéztem az AAA-ba. A vélemények velük kapcsolatban nagyon egybe csengenek. Nem olvastam nagyon messze vissza, de mintha az lenne a helyzet, hogy nem az autókkal trükköznek (nem forgatnak km-t, stb.) hanem pofátlanok. Vagyis ha kb. ugyanakkor eséllyel találsz ott jó autót, mint bárhol máshol, csak győzd kivárni ! Gondolom főleg az autó felvásárlásnál szarakodnak, ha odamész kp-vel , akkor kicsit más a helyzet. Tévedek ?

pirosalmabumm : van valami személyes rossz tapasztalaod ? Érdekelne, mert eléggé hypolt az ember.

nekem egy tapasztalatom évekkel ezelőttről volt vele, akkor korrekt, jó autót adott el. A stílusa más kérdés.  

pirosalmabumm Creative Commons License 2016.05.29 0 0 1520

az is csak a nevében "becsületes"....

Előzmény: StakkaBoo (1518)
ss1978 Creative Commons License 2016.05.29 0 0 1519

Szia

Keorcar.hu

Dunakeszin találhatóak egy családi válalkozás .

Elég korrekt autóik vannak , nem összetört összetákolt roncsok !!

A km óra állás mindeggyiknél lekérdezve .

Hogy mennyiért számolják be a használt autókat azt nem tudom .

Üdv

Előzmény: kisapa63 (1517)
StakkaBoo Creative Commons License 2016.05.29 0 0 1518

Becsületes nepper gödöllőn?

Előzmény: kisapa63 (1517)
kisapa63 Creative Commons License 2016.05.27 0 0 1517

Üdv Mindenkinek! A fórumot olvasva még épp időben találtam ide. Éppen most akartam autót cserélni az AAA autónál. Ezek után már nem is csodálkozom ,hogy az első telefonos beszélgetésünk alkalmával már rám akarta erőltetni,hogy még aznap menjek be hozzájuk és megoldják a problémámat. Az biztos, hogyha jövő héten visszahív simán elutasítom. Ezek után már csak az érdekelne tudtok-e ajánlani valaki mást aki megbízható.

ss1978 Creative Commons License 2016.05.23 0 0 1516

Gratulálok !!

Akkor még is van élet az aaa autó szuper ajanlatán ( -45000 ft ) kivűl is ??!!

Azért milyen érdekes hogy a többi kereskedés is pénzből él és azok se élnek rosszúl de mégis tudtak adni a kocsidért egy normálisnak mondható összeget .

Remélem egy életre való tanulság volt hogy ezzel a mocsok bandával nem szabad szóbaállni és az ismerőseidnek is elmeséled a történetedet hogy tanuljanak belőle és hogy jó messzire kerüljék el Közép Európa legnagyobb autókereskedését !!

Előzmény: Blac12 (1515)
Blac12 Creative Commons License 2016.05.22 0 0 1515

Egy másik kereskedés 400 ezerért számólta be a Matizt. Azt már reálisnak gondolom.

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.12 0 0 1514

Mit az AAA el akart sikkasztani tőlem, pont abból vettem egy másik autót. :-P

Előzmény: Törölt nick (1508)
StakkaBoo Creative Commons License 2016.05.11 0 0 1513

Ezek már tényleg nem ismernek határt a pofátlanságban.

Kár hogy nem verted szájon az illetőt.

Előzmény: Blac12 (1505)
Blac12 Creative Commons License 2016.05.11 0 1 1512

Még mindig fel megy a pumpa bennem ha eszembe jutnak.

Előzmény: ss1978 (1511)
ss1978 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 1511

Bocsi rosszul írtam 35000 helyett 45000 ft-ot akartam írni .

Előzmény: Blac12 (1509)
ss1978 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 1510

Ezek tényleg nem normálisak !!!

Ekkora egy mocsok bandát .

Magyarul adtak volna 5000 ft-ot a kocsidért de mivel be kellett volna vizsgálniuk az autódat a megvétel előtt ami a leírtak szerint 50000 ft, akkor még Te fizettél volna 35000 ft-ot .

Az üzlet végén pedig se autó se pénz ??!!

Hát a pofámról leszakad a bőr !!

Nem is tudom hogy hogyan utasíthattál vissza egy ekkora üzletett ??!!  😂😃😄😅😀😁😆

Előzmény: Blac12 (1509)
Blac12 Creative Commons License 2016.05.10 0 0 1509

Egy Daewoo Matiz 1.0 SE. Klimával elektromos ablakkal. Friss vizsgával. 82ezer kilométerrel. Első tulajdonostol.

Tudom már hogy az 570000 kicsit sok volt érte de akkor is az 5000 nonszensz.

Előzmény: ss1978 (1506)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.09 0 0 1508

Úgy látszik, a legutóbbi összeg megakadt a torkukon, amit mondtam telefonban, leszálltak rólam AAA-ék.

Az autót egyébként megvette valaki, 30 %-kal drágábban, mint amit ők elsőnek felajánlottak. És helybe jöttek.

Előzmény: Törölt nick (1503)
B.GY Creative Commons License 2016.05.09 0 0 1507

Én is néha benézek hozzájuk,ha arra van dolgom.Nem sok vevőjelölt bóklászik benn.

Előzmény: ss1978 (1506)
ss1978 Creative Commons License 2016.05.09 0 0 1506

Szia Blac 12

Ez hatalmas story !

Megkérdezhetem hogy ez milyen autó amiért ekkora hatalmas összeget akartak adni ?

Előszőr azt hittem hogy rosszúl írtad le az összeget de amikor tovább olvastam akkor tényleg ledöbbentem .

Ezeknek a szarháziaknak tényleg vastag bőr van a pofájukon !!

Én kivancsiságból benéztem hozzájuk múlthéten de örömmel láttam hogy nem voltak érdeklődök a telephelyen.

A sok hiéna ( eladók ) meg ott tébláboltak egyhelyben és várakoztak az áldozataikra .

Az egyik egy pattanásos képű gyerek aki régen egy budapesti citroen szalonban volt értékesitő .

A srác ott sem volt a helyzet magaslatán a citroenekkel kapcsolatban, szinte nem tudott semmit az adott típusról .

Nem csodálom hogy ebben az autó bontóban kötött ki !

Ide bőven eleg a tudása 😆

Itt úgyis csak annyit tudnak kérdezni perszeköszönés és bemutattkozás nélkül hogy mikor akkarod megvenni a kinézett csodás , újszerű , sérülésmentes autójukat és hogy mi a telefonszamod hogy utána zargassanak a hazugságaikkal .

Előzmény: Blac12 (1505)
Blac12 Creative Commons License 2016.05.09 0 2 1505

Sziasztok!

Mi tegnap jártunk a Fóti telephelyen. Feleségem kocsiját akartuk eladni. Felraktuk a használtautó.hu-ra 570000 forintért. Ők pedig megkerestek telefonon. Azt mondták hogy a hirdetés leírása alapján 520ezret tudnak adni érte.  13 órára egyeztetünk időpontot.

Míg úton voltunk kétszer is felhívtak hogy odaérünk-e időben. Egyszer pedig akkor amikor már ott voltunk és elvették a forgalmit. Mondták hogy nézünk körül, mert ha találnánk egy számunkra megfelelő autót akkor a beszámítási ár magasabb lenne mint a készpénzes felvásárlási ár. Találunk is egy megfelelő autót.

Ekkor elkezdődött a várakozás. Két és fél órát vártunk mire hajlandók voltak átvizsgálni az általunk be vitt autót. Ekkor közölte a srác hogy még le kell fényképeznie. 20 perc alatt sikerült találnia egy fényképező gépet. Ekkor közölte hogy már csak pár perc míg felviszi a számítógépre az adatokat.

Félóra múlva került elő és behívott a tárgyalóba bennünket. Felsorolta azokat a hibákat a kocsin amiket mi a hirdetésbe is beleírtunk és telefonon is elmondtunk. És felajánlott 5000 forintot. Nem elírás ötezer forintot. Azt hittem hogy neki megyek. Még jött utánunk hogy mondjak valamit ő szívesen segít. Mondtam neki hogy még egy lépést tesz utánam és én megverem.

Berontottam az irodába és közöltem hogy azonnal adják vissza a forgalmimat. Nem merték mondani hogy várjak.

Tanultam belőle. Ma két autó kereskedés is küldött sms-t hogy megvennék az autót. Nekem ingyen van az sms ezért visszaírtam hogy tanulva más kereskedő szemétségéből, hívjanak fel és időpont egyeztetés után eljöhetnek megnézni az autót.

Egyik sem hívott fel.

Csak azt tudom mondani és tanácsolni hogy mindenki óvakodjon a AAA Autó cégtől.

fvcc Creative Commons License 2016.05.07 0 0 1504

el kell öket küldeni a pi..ába, gyorsan leszoknak a hivogatásokról.

Előzmény: Törölt nick (1503)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.07 0 0 1503

Még hívogatnak. Ha elunom, majd bejelentem hogy közben a kocsi összetört, de nekik nem adom.

Előzmény: Törölt nick (1500)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!