Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Paullal mi a hétvégén valami 2 napos cseh tájbringa versenyen leszünk. Kedden biztos kocsival megyünk. Ha jó lesz a talaj, megpróbálom a hosszabbat, ezért is nevezek a helyszínen.
Era, végül bevállalod a hosszút ? Én úgy döntöttem a röviden megyek, úgyis fent leszek mindkét nap, vasárnap és hétfőn is a 3H-n, és oda bringával tekerek fel.
Bizony ám :) Egész nap tekertünk, és ezek után egy kissé átizzadva érkeztünk a Rómaira ahol akkor már elég hűvös volt, de a Bíbic kedves házigazdái gondoltak a megfáradt didergő bringásokra és kikészítették a pokrócokat, amikbe aztán betekeredtünk. Pont azon agyaltunk mikor indulni készültünk, hogy hogyan lenne lehetséges pokrócostul felülni a bringákra :) Nagyon nem esett jól kibujni a jó meleg alól.
Rajtam sem volt virágos mez. Én kékben - meg egy piros pokrócban - voltam, mert hideg volt.
Era: mert össztelóssal a sziklás lejtők kisimulnak és élvezni lehet a sebességet! :) Nem fáj már, csak ha odanyúlok. Egyébként azon az árkon igenis át lehet menni, csak nagyon ügyesnek kell lenni. Én meg buta módon vártam, hogy majd kirugózza a teló! Én magam nem sokat tettem érte! :(
Tényleg nagyon klasz volt a tegnapi túra. Gyönyörű idő volt és nagyon jó társaság jött össze. Jó volt, hogy együtt tudtuk befejezni a napot, vagyis, hogy az erősebbeknek is volt kedvük megvárni minket, gyengébbeket.
Élveztem minden percét a túrának.
Nati, remélem hamar elmúlik a fájdalmad.
Egyébként csak megdöbbenéssel tudok nyilatkozni a történtekről. Az én fejemben (és korommal) nem tűnt épp eszű vállalkozásnak. Vagyis számomra biztos esésnek tűnt az a lejtő.
De már tapasztaltam, hogy nem ugyanabban a dimenzióban mozgunk. :)
Nem semmi, mikor mögülem egyszer csak, mint egy kis csikó elém ugratsz, aztán elporolsz lefelé a sziklás, keréknyomos lejtőn, itt ott még szökellve egyet jobbra, balra.
Nekem lett izomlázam. A mai bringával való munkába jövetelemen filóztam, de aztán a tömegközlekedés mégiscsak kellemetlenebb emlékeket idézett, így fájó hátsóval, de betekertem.
Sziasztok! Nekem is nagyon tetszett a túra, nem semmi dolgok voltak. Ági, örülök, hogy sikerült megúsznod a hazamenetelt. Na lett végül izomláz a dologból másnapra?
Itt van néhány fotó: többieket de most sajna nem csináltam sokat. Viszont Era, ti lődöztetek, felraknád majd őket?
Itt van egy link röviddel az esésem utánról: http://heartofwinter.atw.hu/Mtb/ott.jpg