Nekem nagyon tetszik az egész...főleg, hogy olyan szép színes. Talán egy pici zavaró tényező van nálam, az pedig, hogy nagyon egybefolyik az egész. pl., ha kicsit erősebben lennének az ablakok vagy lent a fa megfestve jobb lenne. Nekem tetszik , ahogy a színekkel bánsz és a portré is jó, de a mosolya direkt ennyire mosolyra álló ?:D
A "dadaista" korszakot jutatta eszembe (kb.1920) mikor bizonyos csoportok a hagyomanyos , konzervativ szemléletek ellen lázadtak a képzömuveszetben de irodalmi sikon is volt dada megnyilvanulas, lényege az volt hogy tagadott minden olyan erteket ami "státuszbol" el volt fogadva... naszal ezt mos,itt élöben láthattuk ..DDDDD
- Laiba !! aza zöldkardigános csoport kép nagyon tetszik , le a kalappal, micsa hangulattya van neki, a monotipiat nem csipom talan mert annyi linometszettet lattam mar meg ilyesmiket.
Nos az ilyen képeknél lajbánál nekem az tetszik, hogy vázlatos, nem kidolgozott de mégis összhangban van a kép, van témája és a színek, árnyékolások is tökéletesek sztem. Pl.: nekem nagyon tetszik a bor az asztalon, vagy a pincér beállása....tipikus pincér beállás :) sztem.
Egyik szénrajzom , "elszámítógépesítve " . Nekem így tetszene igazán , kicsit plakátszerűen , mintha valami nyomat lenne . Na szóval ilyet szeretnék csinálni , persze nem virtualisan hanem , pl. monotípia , vagy tussal festve , vagy valami ilyesmi .. csak még nem tudom , hogy hogyan .
Csináltatok már ilyesmit , nyomatot vagy hasonlót ..?
Tényleg elég már ebből a témából, de szerintem senkinek nem volt baja pharinnal rajtad kivól. A te tegnapi "ámokfutásodat2 pedig betudoma napfolttevékenységnek. :-)
Na, inkább tegyél fel rajzot, vagy gondolkodjunk el együtt lajabá rajzán...hogy lehet tkp. "firkálásból" klassz képet alkotni. Jó kompozíció, harmonikus színek és jó téma.
Itt engem ismernek és tudják, hogy soha nem bántanék meg senkit nem is szokásom ...csak ez a ki vagyok mi vagyok stílusod hozta ki belőlem ennyi! Mert eddig is néztem a rajzaidat nem mondom még az ufos jópofa is volt de ezek hogy sz*rba harapott meg bef*s*tt ...már én kérek elnézést, hogy sérti az ízlésemet és már nem hagytam szó nélkül és ráadásul még sztároltad is magad! Épp itt volt az ideje, hogy vki megmondja neked!