A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
Elegem van a macskaimbol!!! Azt mondtak, munkaido lejarta utan nem hajlandok egereszni!!! Akkor sem, ha tulorat fizetek nekik - 150%! Azt mondtak, egesz ejjel egeresztek - sikertelenul. Ma reggel ahogy nyolcat utott az ora - mind a harom elvonult aludni. . .a munka meg nincs befejezve!!!
Hát ez az! Inkább nem is nézem a madarakat, töri az ülepem a sok bölcsesség. Meg nem is elég magas, hogy élerjem a polcon az összes viráégot, mindig csak ugyanazt az egyet tudom így lerángatni.
De ma csoda történt - elfelejtette és odarakni, és láss csodát, sikerült felmásznom. Így már minden virágot elérek, sőt át is tudok mászni egy polcra, ahol szintén rengeteg leverhető dolog akad.
Az égre kiált, ami itt velünk történik. A gazda elvállalt mindenféle munkákat azzal a felkiáltással, hogy meg kell keresnie a betevő ropinkat. Erre tessék, már napok óta ott áll az asztalon egy döglött gép, amit ha nem szerelek meg, sose hagyja abba zúgást. Alig tudtam az a tetves windózt lelőlni.
Aztán meg mehettem mosogatni és főzni, mert ha enni akarunk, nincs más út, tőle akárt fel is kophat az állunk.
Naná, hogy a takarírás és pókházózás is rám maradt.
Nekem kellett álomba ringatnom Bonifác bácsit is, úgy kidöglött a robotban. Hát szabad ilyet egy nyugdíjassal tenni!
Tisztelt Tagtársak! Sajnos táppénzen voltam, ezért nem jelentkeztem. Úgy tűnt, hogy egy kicsit - a Szakszervezet eredményes harcának következtében - javul a helyzetem. Pl. véres verejtékkel megszolgált ennivalómat nem a földön kellett elfogyasztanom, hanem az asztalon tálalták...bár egy nyomorult tányért azért nem voltak képesek adni hozzá... Aztán persze aztán kezdődött újra a robotolás.... Ki kellett pucolnom a porszívót. Ellenőriznem kellett a felmosó víz hőmérsékletét... És persze szórakoztatnom kellett a papagájt.... És mit csinált eközben a lakótársam????? Aerobicozott...
Nem eleg, hogy kizartak minket a hidegbe, es hiaba kopogtattunk, meg az ablakkilincset is leszereltek kivulrol!!!!!!! Botrany!!!!! Azonnali intezkedest kerunk, T. Szakszervezet!!!!!