A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Ez itten csak 17 ezer, de nem Pentacon, hanem a jobbik fajta, Pancolar. Erre gondoltam, de láttam én ezt már ugyanitt, vagy máshol 20 ezerért is. Ha jobban nekidurálom magam, még megtalálom.
Sajna, sze la ví -ahogyan a panyol mondja - mosoly.
Már a Ricoh márkát nem kéne annyira lebecsülni. Talán kevesen tudják, de a cég létrehozott egy, a kor színvonalához méltó TLR-t is. Volt alkalmam kézben tartani.
Ha jól emlékszem, a Ricohnak ez a váza egy jobban sikerült darab volt. A 20 ezret szerintem is megéri, főleg annak fényében, hogy egy Prakticához használatos 1,8/50-es obiért, aminek a rekeszmozgató automatikája két év múltán beadja a kulcsot, és csak 11-ig ugrasztja be a rekeszt (hiába Zeiss), is pont ennyibe kerül...
Nehez beloni az arat, mert Leica-bol keves mozog, azok is tularazottak. Talan a becsi Leica Shop arai lehetnek iranymutatok, beleszamitva, hogy az az egyik legdragabb bolt a kornyeken, es naluk sem porog az aru. Ok szervizelve kinaljak a jo allapotu portekat.
A Ricoh szett lehet kb. 20 ezer forint. A vakut ajandekba adhatod, ha talasz vevot a gepekre.
Biztos. :) Mindenesetre a hazai, de a német piacon is van már van érdeklődő, kicsit többért. A topik kötelezett egy irányárra, odatettem, de annyit is ért, mint általában a kötelezően előírt dolgok. :)
Nem publikus az emilcímed. Segítenék neked beárazni, mert nekem is van Leicám, bár, én sem tudom eladni, meg más sem itt a topikban. De próba, szerencse.
Küldj egy mobilszámot az emilemre, vagy egy elérhetőséget.
...szvsz jó ár az egészért a húszas; úgy számolok, hogy a Leica a szép bőr tokkal megér vagy harmincat, aki meg a többi használhatatlan(?) kacatot is eltakarítja, az kap egy tízes kedvezményt :P :)
(amúgy meg dehogy is köll nékem filmes gép; így is azzal van tele a padlás:)