World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Miaz hoyg van-e valami lövöldőzös krapek, könyörgöm nem láttad ha már egyszer ott voltál? :-o
Van az addok között 3 fajta ranged (távolsági): priest, mage és riffleman (ő törpe és puskával lő). Ne foglalkozz a mercenary és warrior nevű addokkal az elején, azt nézd meg, hol a priest először azt igyekezz agyonütni, aztán a mage, aztán a riffleman, aztán a maradék. Vigyázat nem mindig jön mindenféle, szóval ésszel keresgélj és mindeközben ne szambázz ki healrangeből és line of sightból (magyarul érjen el és lásson rád a healer :-P):-)
A res az vélhetőleg a resurrectet akarja ott jelenteni, ami annyit tesz, hyog élessze már fel valaki arra képes a halottat. (a res lehet még resilience és resistance rövödítése is.)
Aha, tehát nem feltétlenül én vagyok a béna. Bocs ez a wow szleng még nem igazán megy :-) Tehát menjek rá a ranged dps-re pl van valami lövöldözös krapek :-) ??? Meg valami res-t emlegetnek, fogalmam sincs hogy micsoda :-)
Fokusz a rangedre. Az platest ritkán üt agyon, ha eszénél a healer (és persze a tank leszedi róla a mobokat), addig a tank összevakarhatja a meelet. Pap, mágus, hunter és a meele. Hozzá tartozik egyébként, h Halls of Reflection az az insta, amit nem vagyok hajlandó pugban pl a palámmal healelni, és a pappal is jól megnézem a tankot előtte :-)
Hall of Reflections-ba majdnem mindig meghalok, ugyebár fury warrior vagyok, kb 4-5k Az a gond hogy az első dps-re mennek a genyók vagy csak szar a tank vagy a helaing? Vagy ugyebár kéne valamit csinálnom :-)
Máker, nekem csak a droprate emelés óta esett a partymban ilyen. Azóta láttam mégegyet. Nagyon változó az LFG csati, most jövök olyan hc ANből ahol tankkal damage első lettem, előtte CoT timed volt, az egyik bosson 7K felett tolt a rugó...
Battered Hilt, hogy kell elkezdeni ezt a küldetéssorozatot? Nem azért kérdezek ilyeneket mert gyengeelméjű vagyok :-) Tudjátok az angolt most kezdem tanulni, és szorgalmas vagyok :-) Azt látom hogy hc sorozat
Jah, mondjuk az Ebon blade-t csak addig csináltam míg nem tudtam náluk tabardot venni... majd rászánom magam és befejezem a questeket. Banyya elég jól bírja:-D
Icecrown tele van folytatásos szép hosszú kvesztekkel. Valahol valamelyiknél elveszthetted a fonalat, nem fejezted be, ezért nem ugyanazt látod ott, mint azok akik már megcsinálták.
A raid panelen van vagy /lfr ... de ugye régen egy panelon volt a LF dungeon és raid, így végig tudtad nézni, hol alakulnak csapatok ...most vagy ez egyikbe vagy belépve vagy a másikba ...szóval a Blizz remélem egybevonja a kettőt, mert így a LFR üres, 2-3 ember van benne ...
2 szűz terület volt nekem idáig: Occolus HC és Malygos.
Tegnap napi random HC, hát betett Occulus HC-ba, meg is lett ... azért egy fasza csapattal egy boss 30-40-50 sec, nagyon durva ... végig 5K dps felett toltam.
Mivel nálunk is a heti raid Malygos, akkor keresek rá egy olvasható taktikát és megpróbálkozok vele ...
De úgy értik, hogy menjünk ki az idézőkőhöz, tudom, mert ezt el is magyarázzák. És az insta elején is kérik amikor a teleport into dungeonnal be tudnának jönni.