Keresés

Részletes keresés

Buksi Ágo Creative Commons License 2011.04.25 0 0 9033

Sziasztok!!!

Hoztam Pár db képeket Húsvéti ünnepről. Látszik hogy nagyon szereti a gyerekek.

Mindenkinek kellemes HÚSVÉTI ünnepeket kívánunk!

zsuzsu27 Creative Commons License 2011.04.25 0 0 9032

Allegiás kutyának biztos,hogy adhatsz vadhúst és bárányhúst is a halon kívül és azok laktatóbbak.

Előzmény: BaBaGombóc (9031)
BaBaGombóc Creative Commons License 2011.04.25 0 0 9031

A mienk egészen mostanáig sosem evett füvet! Mióta nem kap tápot, hanem csak főtt rizst és halat eléggé fura dolgokat kezdett el csinálni...:( (pl. kakit eszik, átjár a szomszédba és füvet legel...). Ja és állandóan éhes és kaját kunyerál...

A mienk nem hányta ki a füvet! Inkább jól lakott vele! :)

Mi pár alkalommal hallottuk, hogy elég hangosan "morgott" a pocija, de semmi baj nem volt! 

Előzmény: Replay (9030)
Replay Creative Commons License 2011.04.25 0 0 9030

Ha füvet eszik, az jelentheti azt, hogy a gyomrával nincs minden rendben. Az enyémek is szoktak "legelni" és a fűvel hányatják meg magukat, vagyis akkor ilyen sárga habot hánynak ki a fűvel. Utána már jól vannak, szoktak rendesen enni.

Az én kutyáimnak időnként olyan hangosan morajlik a pocija, nem tudom mitől lehet. Látszik, hogy akkor valami nincs rendben, enni akkor nem esznek, viszont hasmenésük nincs ilyenkor. Ez az egész órákig is eltart, van, hogy egész éjjel olyan hangokat ad ki a gyomruk, hogy alig lehet tőlük aludni. Tapasztalt már ilyet valaki?

Előzmény: BaBaGombóc (9029)
BaBaGombóc Creative Commons License 2011.04.24 0 0 9029

Ma megfőztük neki a halat, ízlett neki egyenlőre! :) Füvet is elkezdett enni mostanában! 

Előzmény: Nikol - Zizu (9028)
Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.04.24 0 0 9028

Pont azért eszi meg a kaksiját, mert a szegényes étrend miatt sokmindent igényel a szervezete és abból próbálja pótolni. Kérdezzétek meg az állatorvosotoktól milyen vitamint ajánl! A halat szerintem ne olajban süssétek, inkább főzzétek meg!

Előzmény: BaBaGombóc (9027)
BaBaGombóc Creative Commons License 2011.04.24 0 0 9027

SEGÍTSÉG!!!

Mivel Momonk allergiás lett ezért csak főtt rizst és halat ehet, a halat még nem csináltuk meg neki, mert nem tudjuk, hogy főzni kell-e vagy olajban sütni???!! Ki hogyan csinálja? 

Mióta rizsen él szegény elkezdte a saját megszáradt kakiját is enni...:( Nem tudjuk az okát?! Lehet tőle valami komolyabb baja? 

Ki milyen vitamint ajánl, mivel ebben a szegényes étrendben nincs túl sok...:( 

Amúgy minap voltunk sétálni vele, mindenki megcsodálta, sokan megdícsérték és kivételesen nagyon jól viselkedett! :)

topi mackó Creative Commons License 2011.04.21 0 0 9026

Mi vettünk egy bababoltban olyan kisollót, aminek a vége legömbölyitett, igy ha nagyon belelóg Pamcsinak a szőr a szemébe, óvatosan lenyirjuk.

topi mackó

Előzmény: s.ada- Odin (9024)
Totyizselé Creative Commons License 2011.04.20 0 0 9025

látom Odin is imád a fűben sétálgatni. Cati is egészen megelevenedik, amikor a parkban sétálunk. szaglássza a virágokat és lelkesen hempereg a fűben.

Előzmény: s.ada- Odin (9022)
s.ada- Odin Creative Commons License 2011.04.20 0 0 9024

A fején nő legjobban....de amikor más ilyen nagy a szőre...akkor sajnos sok landol a szőnyegünkön is:D Mi olyan 3 havonta szoktuk vinni...főleg így hogy jön a jó idő...szenved ettől a sok szőrtől....meg beélelóg a szemébe és nekimegy mindennek:)

majd hozok róla képet..pont most adtuk le a kozmetikusnál.

Előzmény: Nikol - Zizu (9023)
Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.04.20 0 0 9023

Zizu is kis Moncsicsi már, pedig 2 hónapja voltunk kozminál.:)) Húsvét után elviszem megint. Gondolom nálatok is a fejecskéjén nől ezerrel a szőr, mert ahogy nézem Odin testén még jó a bundi. Nálunk elég lenne kb. 4 havonta elvinni trimmelésre, de a feje miatt 2 és fél-3 havonta el kell vinni.

Mi így nézünk most ki.:)

Előzmény: s.ada- Odin (9022)
s.ada- Odin Creative Commons License 2011.04.19 0 0 9022

Sziasztok!

Már nagyon nagy Odin bundája...holnap megyünk kozmetikushoz. Ma még szaladgált az erdőben...nagy lobonccal:DD

BaBaGombóc Creative Commons License 2011.04.16 0 0 9021

Kép a kis csupaszkáról! :) (Nem megijedni...) Sajnos még mindig rohangál össze-vissza és folyton hirtelen a fenekére ül, pedig már néztük és már szépen nő rajta a szőr! 

BaBaGombóc Creative Commons License 2011.04.15 0 0 9020

Szia!

Nálunk most más miatt vakarózik...:( Most lett lenyírva és fura még neki és a hasán túl rövid lett a szőr és zavarja és a cicijeit már vér vörösre vakarta...:( Sajnos várni kell míg elkezd nőni neki a szőr és akkor már jobb lesz!

A sebei szépen gyógyulnak, azokat most nem vakarja! Szerencsére!

Előzmény: Buksi Ágo (9017)
Anita-Trixy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 9019

Trixy is sok mindent tud már. Mostanában igaz nincs időm új dolgokat tanitani neki. Tud ülni, feküdni, pacsit adni. Ha lelövöm az ujjammal meghal és utána újra feléled, és mindig elköszön tőlem mikor megyek dolgozni, integet a mancsával :) Nagyon cuki olyankor!

Anita-Trixy Creative Commons License 2011.04.14 0 0 9018

Sziasztok!

Anita vagyok és van egy 1 éves és 7 hónapos westiem. Még soha nem irtam egyetlen fórumon sem semmit, de most megteszem.

Érdeklődve olvastam, amit irtatok, és örülök neki, hogy a ti kutyusaitok is olyan, mint az enyém. Azt hittem csak az én kutyám ilyen makacs, önfejű, de most már megnyugodtam, hogy máséi is ilyen. Trixy is sokat vakarózott kisebb korában, de kapott inyekciót, kenőcsöt és allergia elleni gyógyszert. Azt mondta az állatorvos, hogy mivel fehérszőrű allergiás fajta. Nekem azt javasolta, hogy ne adjak neki olyan ételt, amibe van csirkehús. Igy nem adok sem csirkét, sem tejet, tojást, vagy bármit amibe ezek vannak. Hála istennek azóta sebet nem vakart magára! Ha pedig nagyon-nagyon vakarózik kap allergiagyógyszert.

Azért arra büszke vagyok, hogy nem kell elaltatni a kutyát nyírás közben. Az első két alkalommal ő sem állta a gépet, kb. 3 órahosszát nyírta a kozmetikus. De ma már bírja a gépet is, szépen megáll vagy fekszik, mikor mihez van kedve. Bár azt nem szereti, ha a fejéről vágják. Én jutalomfalattal értem el ezt az eredményt. Ajánlom mindenkinek, nálunk bevált.

Buksi Ágo Creative Commons License 2011.04.14 0 0 9017

Sziasztok!

Nálunk már  nem vakarozik a Buksi, szépen megis gyogyult egy kettőre.

Előtte nagyon sokat vakarozott  és szinte véresre vakarta magát és neki is apro pontoskák jelentek   a hasán.

EZT lehet kezelni fenitstil krémmel  de előtte szagolgatsa meg a  kutyával és mondj meg  neki hogy nem szabad.

IGY tanulja  meg a kutya hogy nem szabadna lenyalnia.

DE ettol még  nem javull meg A vakarozást.

Előzmény: BaBaGombóc (9005)
Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.04.14 0 0 9016

Nagyon helyes!

Előzmény: mogyilala (9015)
mogyilala Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9015

Na vegre . Sikerult le farasztani .

Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9014

Zizunak itt már kezdett állni a fülecskéje.:) De rég volt.

A németjuhászunkkal is úgy volt, hogy egyik nap a bal füle konyult, a jobb állt, mint a cövek, másnap meg fordítva.:)) Aztán pár nap alatt állt mindkét füle. Szóval csak azért írtam, hogy ne lepődj meg, ha holnapra esetleg megint lekonyulna az a fülecske.:)

Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9013

Holnapra megint lekonyulhat.:)) Nem kell ám aggódni, meg siettetni, meg ragasztgatni, jó minőségű táp mellett rendben lesz a füle. Fotó van a kis fülesről?

Előzmény: mogyilala (9012)
mogyilala Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9012

Erdekes . Tegnap meg kajla volt ma meg all mint covek :)

74007 Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9011

Hogy csináltátok? :-)

Előzmény: mogyilala (9010)
mogyilala Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9010

NEKUNK MEG ALL A FULUNK !!!!  :) ES NAGGYON BUSZKEK VAGYUNK AM RA  . KOSZI :)

Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9009

Konkrét márkát nem tudom melyik jó, mi nem használunk, mert a tápunkban minden megvan, amire szüksége van a kutyának. Állatorvost meg kellene kérdezni, hogy mit gondol róla, mert a csak hal meg rizsben nincs meg minden ásványi anyag, vitamin.

Előzmény: BaBaGombóc (9008)
BaBaGombóc Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9008

Már írtam, hogy őt mindig altatva nyiratjuk, mert nagyon izgága és nem bírja a nyírógép hangját és lehetetlen lenne lenyírni! Amúgy egyre több kutyát nyírnak már altatva! De csak kábítva lett, mocorgott is miközben nyírták és elég hamar fel is ébredt!

Multivitamin alatt milyenre gondolsz?

Előzmény: Nikol - Zizu (9006)
Totyizselé Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9007

örülj neki, hogy még ilyen szaladgálós. Cati is a lassú séta híve. Az az igazi, ha egy helyben állunk, ő szaglászhat amennyit akar. Aztán arréb megyünk két métert és megint szaglászhat.

most teljes lelki válságban van. fürdőszoba felújítás miatt elköltözött velem a nagyimhoz. elég nehezen viseli, hogy anyu nélkül kell lenni. teljesen kétségbe volt esve tegnap, amikor anyu elment, és minket otthagyott. ma aztán nagy volt az öröm, amikor eljött meglátogatni. ráugrált, futkosott, a hátán pörgött. persze anyu megint elment, és most visszazuhatunk a depibe :)

Előzmény: Nikol - Zizu (9003)
Nikol - Zizu Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9006

Miért kellett szegényt altatásban nyírni?:(

Azért arra figyeljetek, hogy a rizs meg a hal mellé kapjon valami multivitamint, hogy ne legyen hiánya semmiben. 

Előzmény: BaBaGombóc (9004)
BaBaGombóc Creative Commons License 2011.04.13 0 0 9005

Olyan kérdésünk lenne, hogy nincs valami jó (nem allergiát okozó) szer, ami jó a viszketésre ilyenkor amikor lenyírják? Egyfolytában vakarja magát és már tiszta piros a hasánál meg apró pöttyös...:(

BaBaGombóc Creative Commons License 2011.04.12 0 0 9004

Ma túléltünk egy altatásos nyírást! Tiszta csupasz lett, muszáj volt a sebek miatt meg össze volt csomósodva már a szőre és ezért inkább teljesen rövid lett mindenhol! Pár hét múlva úgyis szépen elkezd majd nőni neki a szőr és nem lesz ilyen ijesztően csupasz! :o)

Mióta kezd magához térni egyfolytában rohangál és fura neki, hogy nincs hatalmas bunda rajta! A fenekén eléggé zavarja, mindig rohanás közben egyszercsak gyorsan leül! :)

A sebei már szépen gyógyulnak, most hogy rövid lett reméljük gyorsabban fog majd gyógyulni!

A főtt rizs és halfilé marad nála ételnek, inkább nem kockáztatunk egy táppal sem...

Elfelejtettünk rákérdezni az Ezüst oldatra, de majd legközelebb!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!