Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.16 0 0 223

...tessek ! meregtelenites helyett.....

 

 Ismerjük meg a citromot!

Bemutatja: Sziszi

Citrom
(Citrus lemon)


A citrom az egyetlen gyümölcs, amely egész évben megtalálható a zöldségüzletekben. S ha igazán szeretjük a kertészkedést és lehetõségünk is van, hogy télire fagymentes helyre tegyük, nevelhetünk magunknak citromfát. Ha gondját viseljük, egész évben ellát citrommal. Legjobb a Mayer fajta, többször virágzik egy évben, a termésellátás folyamatos.

Tápértéke:
A citromot leginkább ízesítésre használjuk, aránylag kevés mennyiségben. Ha valamilyen betegségbõl való gyógyulásra fogyasztjuk, nagyobb mennyiségre van szükség. A téli megfázásokat legjobb megelõzni, megéri, ha naponta fogyasztunk citromos vizet. Ha pedig megérezzük a nátha elõszelét, a citromos vízbe tegyünk egy fél kiskanál darált szegfuszeget. Erõs, de biztos hatása van.
A citrom fogyasztásra azért van szükség, mert az emberi test nem állítja elõ a C vitamint, és nem is tárolja. A sejtek számára azonban elengedhetetlen alkotóelem. Ezért ha folyamatosan ellátjuk szervezetünket C vitaminnal, számos betegséget elozünk meg, vagy segítjük a gyógyulást. De nem szabad túlzásba vinni, mert hasmenést okozhat, különösen kisgyereknél.

Gyógyhatása:
A citrom egyik leghatásosabb vírusöl, kitûnõ szer a megfázás ellen. Bioflavon tartalma lehetõvé teszi, hogy vértisztító hatása van, valamint véredény regeneráló tevékenységre is képes. Germánium tartalma rákellenes hatást gyakorol.

Hormonelégtelenség:
Hormonelégtelenség gyakori jelenség az idõsödõ korban. Leggyakrabban a változó korral jár együtt illetve úgy negyven év körül kezd csökkenni a hormontermelõdés a szervezetben, ami kihat az egész szervezetre. Számos betegséget próbálnak hormon terápiával gyógyítani, de nagyon sok nõnél súlyosbodik a helyzet a mellékhatások következtében, ami lehet csuklófájás, hajhullás, súlygyarapodás, emésztési problémák, memória zavar, trombózis, depresszió stb. Ezért ha csak lehet természetes úton próbálunk hozzájutni az ösztrogénhez, amelyeket a növények termelnek, így citrom is. Ezek a hormonok segítenek helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát.

Torokfájás, láz, tüdõgyulladás, fejfájás:
A megfázásos betegségek egyik leghatékonyabb gyógyszere a citrom. A fejfájás, torokfájás és tüdõgyulladás gyógyításában az A vitamin segédkezik, ugyanakkor a citromnak hatalmas baktérium- és vírusölõ képessége van, de csak abban az esetben, ha nem cukorral fogyasztjuk. A cukor ugyanis részben gyengíti az immunrendszer munkáját, részben jó táptalajt nyújt a vírusok szaporodásához. A citromlében természetes anyag van a láz csökkentésére.

Szinusz:
A szinusz problémák általában allergiás megnyilvánulások, amelyeket többféle anyag válthat ki. Gyökerei mélyebbre hatolnak, a táplálékon kellene változtatni, mint a tejtermék kizárása, illetve a vértisztítás is segíthet stb. A citrom segít az ok elhárításában. A C vitamin és a citromban található más anyag lehetõvé teszi az immunrendszernek, hogy interferont termeljen, amely fehérje-összetételû, enzimszerû anyag, és gátolja a vírusok szaporodását.

Vízhajtó:
A citrom, ha kúraszerûen használjuk, vértisztító munkát is végez. A benne levõ rutén továbbá regenerálja a kapilláris erecskéket a vesékben. Ennek köszönhetõleg a vese nagyobb lendülettel kapcsolódhat be a test víztelenítésébe.

Cisztiszek, kóros daganatok
A test különbözo részein kóros daganatok jöhetnek létre. A képzõdésnek több oka lehet. A citrom C vitamin és germánium tartalma segít felszámolni ezeket a daganatokat.
Kísérletek, és tapasztalatok is bebizonyították, hogy a C-vitamin nem csak a rákos és daganatos betegségek elleni harcban kitûnõ fegyver, de ajánlatos fogyasztani szinte bármely gyógyszer társaságában a természetes C vitamint.

Izomgörcs, izomfájás:
Izomgörcsöt és izomfájást akkor érezünk, amikor nagyfokú ásványhiányban szenvedünk. Az izmoknak szükségük van kalciumra, magnéziumra és még számos más elemre. Ha pótoljuk a hiányt, elmúlik az izomgörcs. A citrom fogyasztásával ennek a hiánynak is eleget tehetünk.

Gyomorégés:
Gyomorégést akkor érzünk, ha nehezen emészthetõ ételt fogyasztottunk és a gyomor nem képes gyorsan lebonyolítani az emésztést. Ilyenkor egy fél pohár citromos víz segíthet a rossz érzés leküzdésében. Evés után egy-két órával fogyaszthatunk még citromos vizet, cukor nélkül, hogy segítsünk kitisztítani a gyomrot és beleket.

Gyomorfájásra baktériumölõ:
Gyomorfájás akkor adódik elõ, amikor nem friss ételt fogyasztottunk, hanem a hutõszekrénybõl, amelyen már elszaporodtak a baktériumok. Legtöbb esetben a maradék csirke az, amely az elfogyasztás után rosszullétet okoz. A citrom baktériumölõ tulajdonsága átsegíthet ezen a rosszulléten. Egy kevés vízzel cukor nélkül fogyasszuk.

Reuma:
A reuma a többi érrendszeri betegséggel együtt szinte minden esetben a helytelen táplálkozás következménye. A túlsúlyban fogyasztott keményítõ és fehérje okozza a lerakódást az erekben és a csuklókban. Idõvel kialakulhat az allergia a különféle ételekre, amelyek fogyasztása után fellángol a fájdalom. Mindez diétával helyrehozható, az érrendszeri betegségek vértisztítással legyozhetõk. Ehhez segít hozzá a citromlé.

Koleszterin csökkentõ:
Az erek zsír és más anyag lerakodása lassan, észrevétlenül történik. Ha nem figyelünk oda, a vérnyomást is emelheti. Idõvel a lerakódás nagyon megviseli az artériákat. Legnagyobb rombolás a koronaérben képzõdik. Segíthetünk az állapoton, ha gyakran fogyasztunk citromot. Természetesen az étrenden kell elsosorban változtatni.

Elkészítési mód:
A citromot eddig általában étel ízesítésére használtuk, csak kevés mennyiségben. Üdítõnek a levét csavartuk ki, természetesen. A legjobban tesszük, ha szakítunk a hagyományokkal, mert mindenre a leghatásosabb úgy a citrom, ha édesítés nélkül használjuk. Hígíthatjuk vízzel vagy keverhetjük más gyümölcslével.

tigristomi Creative Commons License 2006.11.25 0 0 222

Birom az ilyeneket, beirnak valamit, hogy talaltak valamit, ami nagyon jo, de azt nem kepesek megmondani, hogy mi is az.

 

 Az ilyen emberek altalaban mind ezeket a termekeket aruljak, aztan varjak, hogy majd innen is kapnak vevoket.

 

 Ez nem reklam felulet, ha reklamozni akar valaki vmit, akkor csinaljon maganak egy weboldalt.

 

 

 Az, hogy te eszetlenul csinaltal valamit, az meg nem jelenti azt, hogy mas is igy csinalja.

Előzmény: Törölt nick (218)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.11.25 0 0 221

Szia!

 

Én nem voltam, de tapasztaltam a niacin hatását, működik a dolog, noha ők biztosan profibban csinálják, mint jómagam.

Ez a pénz nagyon sok, szerintem nem is elég a 2 hét.

Előzmény: WebMester (207)
mediaboss Creative Commons License 2006.11.24 0 0 220
Próbáld ki a biolaboros kúrát, nekem bejött. Nem volt borzasztó étrend stb, ugyanazt ettem-ittam és mégis rendbejött a máj leletem és a pattanások meg a vörös foltok is eltüntek.
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.23 0 0 219
A nevét elárulod? :)
Előzmény: Törölt nick (218)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.20 0 0 218

Kedves méregtelenítők

 

Szeretnék megosztani veletek egy történet

 

Kipróbáltam már egy-néhány méregtelenítő kúrát de nem mindig volt jó a szervezetemnek.

Konkrétabban: legyengült a szervezetem és mérhetetlen módón felborult a hormonháztartásom.  Kb. 1 éve szépen visszaállt minden a rendes kerékvágásba.

Kérek mindenkit,  hogy nem kell mindent elhinni amit mondanak az emberek.

Mindíg nézzétek meg mi van ráírva és kérdezzetek meg szakembereket mert nagyon veszélyes is lehet.

 

A méregtelenítést nem hagytam abba de tudatosan és szakemberek véleménye szerint csinálom ezeket a kúrákat.

 

Találtam egy jó terméket amit a neten is lehet rendelni. 100% an magyartermék és tudmom, hogy mi van benne amit nagyon fontosnak tartok.

 

"A méregtelenítés nem azt jelenit, hogy nem kell enni semmit , hanem a szervezetet kiürítjük."  Prof. Dr Dinnya Zoltán.

 

 

 

Metal213 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 217
szomszedom dolgozik ott, es megkert hogy pakoljak fel neki egy hirdetest.
de azert nem nagyon bizom az ilyenekben ezert kernek egy kis infot azoktol akik mar probaltak, akarmit csak nem kapkod be az ember...

vagy megis ?
Előzmény: tigristomi (216)
tigristomi Creative Commons License 2006.11.01 0 0 216
Neztem, hogy a drnatura kft-nel dolgozol.
Most akkor ki ajanlotta neked? Te ajanlottad sajat magadnak???

Visszatetszo ez az onreklamozas, plane ilyen sunyi pimasz modon.
Előzmény: Metal213 (215)
Metal213 Creative Commons License 2006.11.01 0 0 215
Engem is erdekelne egy méregtelenítő kúra!
Nemrég ajánlották a DrNatura termekcsaládot. Hallott valaki róla, ill. próbálta-e már?
Azt mondják hatásos!
Info után érdeklődnék!!!
Köszönettel.
tigristomi Creative Commons License 2006.10.22 0 0 214
Ha valakit jobban erdekel a Scientologia melyebbrol, ami esetleg nem eszlelheto az elso kurzusoknal, akkor csak szet kell nezni kicsit a neten .....
Itt van nehany video:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3118298141993401809&q
Előzmény: tigristomi (211)
mary62 Creative Commons License 2006.10.22 0 0 213

 

Éppen pár hete hallgattam meg ismét Dr.Hummel Zoltán előadását az általa kifejlesztett biogélről, (DVD-je is van),és amit én vásárolok,fogyasztok,az 100%,

hogy az ő eredeti terméke.

Nagyon hatásos készítmény emésztésre,méregtelenítésre...

Előzmény: Törölt nick (212)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.21 0 0 212

http://drhummel.freeblog.hu 

 

VIGYÁZAT! HAMISÍTJÁK!

 

Több régi biogélfogyasztó panaszkodott, hogy a mostanában vásárolt biogél nem adja ugyanazt a hatást, mint a régebbiek. Kérdezték, hogy miért maradt le a HUMMEL név a cimkéről.

 

2006. decemberig a VITÁL-LEVEL Kft forgalmazta a gélt, de tőlük megvontam a forgalmazási jogot. Ennek ellenére tovább folytatták egy ismeretlen eredetű folyadék forgalmazását Dr. Mikrorostos BIOGÉL, és teljesen hasonló cimkével.

 

 

Eddig tartott az idézet, én pár hónapja találtam a neten (még nem rendeltem belőle), valamint annyit tudok még róla, hogy a blog írója, vagyis a szer feltalálója Dr. Hummel Zoltán professzor (biofizikus, Pécsi Orvostudományi Egyetem).

 

http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=125273 
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=131483 

 

Tehát aki rendelni szeretne, keresővel Hummel biogél néven keresse, több online helyen is előfordul.

 

Legutóbb a Nők Lapja fórumon olvastam, hogy valakinek nagyon bejött:

 

http://www.nlcafe.hu/index.php?id=57 

 

(A Nők Lapjára szintén keresővel tévedtem, jó EÜ és egyéb topikok vannak ott.)

Előzmény: mary62 (199)
tigristomi Creative Commons License 2006.10.20 0 0 211

Hubbard, Dianetika ......

 

 Ha jol tudom, a dianetika az alapja a scientologianak.

Olvastam a konyvet, ennel unalmasabb konyvet nem tudom, olvastam-e.

A 200-ik oldalon meg mindig csak azt taglalta, hogy mit kell kielegiteni egy olyan tudomanynak, ami az elme tudomanya.

 

 Voltam auditalason is, nem gyozott. Igazabol maga az engramos elmelet se tul meggyozo, hogy mindenre azt mondjak, hogy a szuleteskor keletkezett stressz.

 

 Az auditalas meg abszolut nem olyan, se hatasaban, se elmeleteben, nekem biztos nem, ami meggyozne.

 

 Meg ugye vannak a T1, T2-es szintek, vagy valami ilyesmik, ha vki csinalja a scientologiat. Hat, amig valaki oda eler, addig sok penzt kifizet .....

 

 Biztos ilyen vitamin kurakra is, meg mas hasonlo, arban felvert dolgokra .....

Előzmény: WebMester (207)
tigristomi Creative Commons License 2006.10.20 0 0 210

Szia! Nem csinaltam, csak talalkoztam az ajanlattal.

Szaunabol, es emelt vitamin fogyasztasrol szol.

 

 Ha 10-20 ezer korul lenne az ara, akkor talan erdemes lenne szerinte csinalni. Biztos jo, de szerintem sokkal tobbet nem er.

 

 Vitamint, amiben olyan szintu vitamin mennyiseg van, ami a Lenkei konyvben van, tehat ez azt jelenti, hogy 20-30-50-100-szor annyi vitamin mennyiseg, mint amennyi a gyogyszertarakban talalhato vitamin keszitmenyekben van, per ho kaphatsz 4-6-8 ezer forint koruli aron.

 Itten:

http://www.drlenkei.hu/index.php?site=produkt

 

 Ha szaunazni is akarsz, hogy izzadj, akkor mennyi? Napi 600ft, ket heten keresztul, 7200 ft.

 

 Ez 15, ennyinel tobbet szerintem nem er.

 

 

 Amik fontosak, hogy ki legyen pucolva a testben, az az emesztorendszer, a maj es az epevezetekek, es, hogy a verrendszer, es a ver jo allapotban legyen. Ez szerintem logikus. Ezek nelkul a sejtekre fokuszalas nem tudom mennyi eredmenyt hoz.

 Ugye en nem vagyok orvos, de en jozanul gondolkozva, ezekkel kezdenem, legeloszor az emesztorendszerrel, es csak azutan ternek ra a sejttisztitasra, de mindenesetre, csak a sejttisztitastol, ugy, hogy a tobbi teruletet nem veszem figyelembe, nem sokat varnek.

 

 

 Nincs semmi bajom a Scientologiaval, de ha Tom Cruise is perelte oket, akkor lehetnek huzos tanfolyamaik. Ez a vitamin kura szerintem kicsiben ezt tukrozi.

 

 Szerintem messze nem er annyit, amennyibe kerul.

 

 Szauna helyett egyebkent szerintem hasonloan jo, ha futsz, es akozben kiizzadsz.

 

 Lehet, hogy en is a meregtelenites miatt is erzem olyan jol magam, amikor leteritek egy torolkozot a foldre, elkezdem nyomni a fekvotamaszokat, 15-20 percig. Valoszinu hasonlo tisztulas is megy vegbe kozbe, mint ha szaunaban lennek.

 9-10 percnel kezdek izzadni, a vegere a labszaromon is izzadok. Ez nekem tokeletes, a szaunat ugysem szeretem. A vegere mindig ugy nezek ki, mint aki a zuhanyzobol jott ki.

 

 Akinek ugye ez nem megy, az siman csinalhatja szerintem, hogy magara vesz egy csomo meleg holmit, ugral, fut, szobabicilkizik, ami jol esik, ugyanigy leizzad, eszi a lenkei fele vitamin bombakat, egy honapra 8 ezerbol megvan.

 

 Ha nagyon izgatna  ez a sejttisztitas, akkor megneznem, pontosan milyen vitamin is az, amivel olyan nagyra vannak, 20 ezerbol biztos, hogy akarmi is az, meg lehet rendelni az internetrol. Csak szet kell nezni.

 

 Beszeltem olyannal, aki csinalta mar ezt a Scientologia kurat, koze nem volt mas tisztito kurakhoz. Ha eleteben semmilyen kurat nem csinalt vki, lehet, hogy persze, jobban erzi magat, es azt hiszi, hogy huuu, mit tett.

 Csak esetleg amit kapott, abszolut nincs aranyban azzal, amennyit fizetett erte.

 

 Ha megis ennyi penzt ra akarsz kolteni, en 250 ezerbol inkabb elutaznek vmi szep helyre, vinnem magammal a vitamin dobozom, amit 8 ezert vettem, futnek a tengerparton reggelente, szerintem kellemesebb, mint a szaunaban izzadni 350-ert .....

 

 

Előzmény: WebMester (207)
WebMester Creative Commons License 2006.10.19 0 0 209
És más módszerek alkalmasak sejtszintű méregtelenítésre? Azaz arra, hogy a sejtekben megragadt mérgeket eltávolítsák. A tiszta test méregtelenítés ezt ígéri.

Az hogy jó üzletember volt Ron Hubbard, annak semmi köze ahhoz, hogy ez a módszer eredményes-e vagy sem.
Előzmény: A skót (208)
A skót Creative Commons License 2006.10.18 0 0 208
Szerintem tiszta testhez sokkal olcsóbban is hozzájuthatsz: a böjt, a beöntés, a testmozgás nem kerül szinte semmibe...és csak a három leghatásosabbat említettem. LRH egy nagyon jó üzletember, még akkor is, ha talált ki jó dolgokat (is).
Előzmény: WebMester (207)
WebMester Creative Commons License 2006.10.18 0 0 207
Sziasztok!

http://www.tisztatest.hu/
Ezen volt már valaki?
350 000 Ft körül van az ára. L. Ron Hubbard fejlesztette ki, de ennek semmi köze nincs a valláshoz, külön is van választva a Szcientológiától.

Ha lesz rá pénzem nagyon megcsinálnám. Csak előtte beszélnék több emberrel aki már előttem elvégezte.
tigristomi Creative Commons License 2006.10.18 0 0 206
Inkabb 2-3 -szor.
Előzmény: tigristomi (205)
tigristomi Creative Commons License 2006.10.18 0 0 205
Valtozo, kinel hogy hat, nem egesz napra, 1-2 -szer mesz, de ez is valtozo lehet, de ha menned kell, akkor menned kell. Kicsit gorcsolhet a hasad.
Előzmény: Törölt nick (204)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.18 0 0 204
Szóval lehet, hogy egy bizonyos helyiségbe száműz egy egész napra? :)
Előzmény: tigristomi (203)
tigristomi Creative Commons License 2006.10.17 0 0 203
Akkor probald ki, amikor masnap nincs semmi kulonos programod, csak, hogy lasd eloszor a hatasat.
Előzmény: Törölt nick (200)
tigristomi Creative Commons License 2006.10.17 0 0 202
A 22-ik napon elkezdtem enni. De, orok elmeny (pozitiv) marad szamomra ez a probalkozas.
Előzmény: ancsi+geri (201)
ancsi+geri Creative Commons License 2006.10.17 0 0 201

Mi lett a prana-ra való átállásoddal?

 

Még anno, amikor bejött ez a dolog Magyaro.ra akkor olvastam annak a nőnek a könyvét aki már x éve így él! Nagyon megfogott, de aztán úgy gondoltam, ha Isten adott nekünk ételt és ízeket és szerveket amivel ezt még élvezni is tudjuk, akkor inkább ezzel a lehetőséggel élnék.

 

Képtelen lennék erről az örömről teljesen lemondani...

Előzmény: tigristomi (198)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.16 0 0 200

Igen, nem csak szimplán sovány vagyok, mert mindig is vékony voltam, hanem lesoványodtam, egy autóbaleset miatt. Szóval biztos ezért ellenjavalta. Szerintem december körül kipróbálok valamit, addigra csak összeszedem magam. Szóval mályvatea?

 

Előzmény: tigristomi (197)
mary62 Creative Commons License 2006.10.14 0 0 199

Oké,én is utánanéztem a Google-n,mit írnak róla.

Nem titok,amit említettem,az a Mikrorostos Biogél.

 

Ez is,-mint minden más-van,akinek szuper jól bevált és van,aki nem vett észre

semmi különöset a szedése közben.Sok emberrel beszéltem már,akiknek vannak tapasztalatai,ezért mertem ajánlani.Van,akinek csak ez segített,semmi más

a gyomorpoblémáján.

 

Én is szedem egy ideje,igaz,más szerekkel együtt,így azt érzem,hogy erős vagyok,

jó a fizikai állapotom,nem igazán betegszem meg mostanában,természetesen jó az emésztésem is,tiszta a bőröm,nem ég a gyomrom és a súlyom se változik,pedig eszem rendesen.

 

Igen,valóban MLM-ben jutok hozzá,de ha ez valakit zavar,nézzen utána,nem biztos,hogy csak így lehet megkapni!

Üdv.:Mary62

Előzmény: tigristomi (198)
tigristomi Creative Commons License 2006.10.14 0 0 198
Hat akkor emlitsd. Azert nem emlited, mert MLM rendszerben megy?

Rakerestem a neten, ugy latom ez az:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=3977686&PHPSESSID=eb1616cb8f6e61649b942ae7cc450028

A reklamszovegen kivul mit tudsz rola mondani?
Előzmény: mary62 (184)
tigristomi Creative Commons License 2006.10.14 0 0 197
A csontkovacsod milyen tisztito kurat csinalt mar??

Amugy lehet, hogy esetleg azert mondta, mert faradtnak tuntel neki?
Mindenkepp akkor jo, vagyis kell csinalni a tisztito kurat, amikor kipihent vagy, energiadus, eleteros. A tisztito kura alatt pedig erdemes odafigyelni, hogy rendesen kipihend magad.

Ha vki erotlennek erzi magat, stresszes, igy nem erdemes elkezdeni a tisztito kurat, pihenje elobb ki magat az illeto, es utana alljon neki.

A colonix elott egy 10-20 napig innam a malyva teat. Ez jol elokesziti a colonixet, ami igy hatekonyabban fog mukodni, mint elokeszites nelkul. Ha a colonix arat nezem, ez mindenkeppen megfontolando tanacs. De amugy is.
Előzmény: Törölt nick (195)
tigristomi Creative Commons License 2006.10.14 0 0 196
Ha kitisztitod magad, akkor utana jobban mukodik az emesztesed, tehat inkabb meg fogsz erosodni.
Lehet, hogy a tisztito kura alatt 1-2 kiloval kevesebb leszel, de utana ez visszajon.

En is karcsu alkatu vagyok. A legnehezebb eletemben masfel honappal azutan voltam, hogy 23 napig nem ettem semmit, csak vizet ittam, amikor a pranara valo atalassal probalkoztam.

A tisztito kurak altalaban normalizaljak a test sulyt.
Ez a koverek szamara testsulycsokkenest jelent.

Volt, hogy 70-80 napig ittam a malyva teat, ezt fogyaszto teakent lehet kapni. Amugy nagyon jo meregtelenito. A gyogyszertarban az elado, akinek igazabol dupla szek kellett volna, hogy kenyelmesen elferjen rajta, kerdezte, hogy ez nekem lesz? Mondtam, hogy igen.

A malyva teatol se fogytam le tartosan, par kilo lement, de ez visszajon, amikor abbahagyom a kurat.
Előzmény: Törölt nick (191)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.09 0 0 195
Én is böjtölgettem régebben, de most egy baleset kapcsán még annál is soványabb vagyok, mint voltam, szóval most igazán nem merek...a csontkovácsom se javasolta a jelen állapotomban. Asszem összespórolok erre a Colonix cuccra...amelyről szívesen fogadok további véleményeket. Nem attól félek, hogy megárthat, de ennyi pénzért már csak akkor kezdek bele, ha tényleg használ.
Előzmény: A skót (194)
A skót Creative Commons License 2006.10.09 0 0 194
Hát én időnként szoktam egy napos böjtöket csinálni, és még az is betesz (pedig ivólékúrát csinálok, általában céklalével, teával, még a szőlőlékúra volt a legjobb!). Általában nem is bírom ki a teljes napi nemevést...előző esti könnyű vacsora után egész nap csak folyadékot iszok, de vacsorára megint muszáj valamit ennem mert úgy érzem elfogyok (amúgy szoktam is fogyni egy-egy ilyen böjt által, pedig csak egy nap!)
Igaz, nekem nincs semmilyen problémám... Ezért nem is böjtöltem már fél éve.:-P
Előzmény: Törölt nick (193)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!