EA Sports NHL, a sorozat - a kezdeti ronda játszhatótól az idegesítö polipujjú változatig egy helyen minden. Rosterek, editorok, importerek; defik, ziccerek, onetimerek, wristshotok; ligák, bizottság, és anyázás, anyázás, anyázás rendületlenül.
A legnagyobb hibákat általában senki sem ismeri el... csak szép csendben foltozgat... az egy másik dolog, hogy lehet ebben az esetben semmi ilyesmi nem történt. :)
Próbáltam én is és ugyanezzel szembesültem. Lerakom tálcára, akkor még 5-10másodpercig jó, de amint elhallgat a zene bontja a kapcsolatokat és be se enged senkit.
ideje vóna de valami badarság van a szerverrel haver csak akkor tudott bejönni a szerveremre ha nekem full screenben ment a játék, ha letettem tálcára, nem találta a hostot vicc... más próbálta már?
Elkezdtem egy új szezont az új roster-rel, ha a valóságban megismétlődne a nyitómeccs ma este azt hiszem egy hétig tartó dorbézolásba kezdenének a Leafs fanok. A szenátoroknak meg le kéne nyelnie, hogy 19-3-al mennek haza :PPP
velük még gépirányítással nem játszottam :) De ott nem is lesz becsítelt Kariya meg Foote :P
Érdes meccset nyomtunk, nem volt szaggatás nálam, csak ritkán (pl. egyik gólnál a passzot mondta be a kommentátor, aztán már csak a gólörömöt mutatta), de nálam egyszerűen alig reagált a gombokra, pedig én hostoltam. Hiába nyomogattam a passzokat, nem passzolta el, csak vitte tovább, aminek szép hittelés lett a vége... De azért játszható volt, majd még fejlődök :))
na jó, ilyen is van, de ezt nálam általában ilyen 15 passzból csinálják, amikor azt se látom, hogy ki van a jégen, nem hogy hol a korong. Bár van a kettő kombinációja is, amikor sok passz után veri be a kipattanót. Mondjuk ilyenkor meg bebosszulom egy onetimerrel, jobb oldalon megyek, közben kurzorral jobbra balra ütemesen, hardon egy büdös ember se ér hozzám az esetek 90%-ban, majd átpassz a tuloldalon érkezőnek, aki olyan 85%-osan benyomja simán, hihetetlen élvezet :/
hat en meg csak olyat kapok, hogy kekre behozza valaki, a masik mint a szel elmegy a kapuhoz, ez utobbit se blake, se boughner, se foote nem tudja lecsapni, aztan a kekrol bepassz es gol. meg akkoris, ha a bekozelito ember ket percet all ott a korongot varva.
egész jól alázom a gépet már hardon is, ha PP-be kerül, akkor vége van, meccsenként 2-3 SH-t lövök simán :D Előbb pl. Datsyuk lőtt SH hattricket. A gép viszont továbbra is csak és kizárólag olyan golt lő, hogy rálövi valaki és a mellette érkező vagy épp saját maga fej magasságból bebassza. Ezek a köcsög EA-s gyerkőcök nem láttak még hokimeccset?
akkor már megadtad a választ a 2004-es felvetésedre gyakkoljál, kaptafára lehet lőni az 1timereket, nekem sikerült úgy is belőni hogy a lagg miatt az utolsó kockát a középső harmadban láttam, aztán csak pislogtam mikor szólt a goal horn na igy