Szeretném jelezni, a holnap délutáni Márton (sok boldogságot erőt egészséget kívánok nekik Andronyba) napi sportfoglalkozáson nem tudok résztvenni, édesapám születésnapját ünnepli a család.
- Kapitány úr! Léket kapott a hajó, de az utasok nem akarnak beszállni a mentőcsónakokba! Hogyan vegyem rá őket arra, hogy beszálljanak?
- Az angol utasoknak mondja azt, hogy ez nagyon sportszerű dolog; a franciáknak azt, hogy ez elegáns; a németeknek azt, hogy ez parancs; a magyaroknak meg azt, hogy ez tilos!
Ok, most olvasom a levelet. Akkor 14.-én meccs. Viszont a következő héten megint?!Azért tettem el az időpontot következő 7re, hogy ne ütközzön. Na mindegy.
Mikor lehet megtudni, hogy 14.-én játszunk-e? Kornéllal beszéltük ternap, hogy szeretnénk összehozni egy Csodabogyós-barlang látogatás, de ezen a hétvégén Garda-fesztiválra akarunk menni, utána jó lenne, ha nincs meccs. Mert persze a floorball az első. :-) Sajnos ez a barlangtúra elég drága (5000Ft/fő) azért nem írtam fel eddig, ill. most is csak félve merem, de én mindenképpen meg akarom nézni egyszer, aztán aki akar jönni még az szóljon és úgy választunk időpontot.
Amúgy 21.-én megyünk a szokásos havi túránkra, most a Magas-Bakonyba (Bakonybél). A táv eddig 18km-re tervezett, de ha leesik a hó, akkor lehet hogy rövidítünk rajta. Azt még úgy is kiírom előtte.