Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

proRED Creative Commons License 2002.04.08 0 0 966
MANTONAAAAAAAAA!!!
Gond van pajtás.Bázeli nagy!!
mindenre gondoltam,még arra is ,hogy hogyan megyek majd fel a cuccokért de közben nem gondoltam arra,hogy nekem most járt le egy negyed év.21 000 pénzt be kell fizetnem és unána meg nem marad lém.Érted az összefüggést?Sajnos nem tudok menni a hátsó spoilerért:((((De a jövő hónapban már nem kell ennyit kifizetnem:)))Ha addig áll az üzlet akkor BULI.Na mitszólsz?
Meg tudod tartani addig a cuccokat?

U.I.:Remélem.................
Blacky

Veisace Creative Commons License 2002.04.08 0 0 965
dRm

Majd elmeséled miylen új hülyeséget találtak ki? Most már kiváncsi vagyok. Ha nem irogatnak hülye betüket az alvázszám széleire akkor az csak jobb.

Előzmény: dRm (964)
dRm Creative Commons License 2002.04.08 0 0 964
eisace-nak igaza van, nekem is azt mondták, hogy nincs már AF, csak valami KPM-es faszság van helyette... De senki nem tudja, hogy pontosan mi. Ez a legkirályabb...szóval én még nem tudom, hogy mivel állok szemben :-((

dRm

Előzmény: Veisace (950)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.04.08 0 0 963
Köszi. Jött 3 részben :)

Egyébként, tig_ris a hajógyárira jött ki kb. 2 körül és utána velünk jött át mátyásföldre.

Tom

Előzmény: Törölt nick (962)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.08 0 0 962
TOM!

Mail megy 2 részben.

Tigris!

Itt folytatom nem akarok a másik fórumban OFF lenni.

A szigetröl sajnos 11.30-kor elkellett jönnöm. Mátyásföldön voltál kinn vagy már a műjégpályánál is. Mert és csak aműjégre tudtam menni.

by blaupunkt

Előzmény: MagyarOpelMantaClub (961)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.04.08 0 0 961
Szia!

Legalább kialudtad magad :) Lesz még alkalmad sok Opelt látni egy helyen.

Előzmény: tig_ris (960)
tig_ris Creative Commons License 2002.04.08 0 0 960
Hello Tom! Sziasztok!

Én tényleg elértettem a tali időpontját:) Nem szoktam késni egyébiránt:)
A végére sikerült beesni.:)

Előzmény: MagyarOpelMantaClub (957)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.04.08 0 0 959
Jöhet, jöhet, jöhet :)))))

Tom

U.i. az astrás emberről semmi hír?

Előzmény: Törölt nick (958)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.08 0 0 958
TOM!

Mail-on mehet kb 3MB kép?

by blaupunkt

Előzmény: MagyarOpelMantaClub (957)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.04.08 0 0 957
Köszi a képet, nagyon jó lett!

Tom

Előzmény: Törölt nick (956)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.08 0 0 956
Hlai!

Örültem, hogy a hajógyári szigeten ilyen szép talalkozó volt.

Egy panorama kép letölthető a következő cimen (1,3 MB ezért nem linkeltem be).

Szépek ezek a Manták.

http://www.axico.hu/kep/panorama.jpg

klikk ide!

by blaupunkt

irba Creative Commons License 2002.04.07 0 0 955
Néztem 110e-ért garnitúrát, 215/45 gumival.

De nagy lesz az a 17-es, úgy érzem. Jó lesz a 16-os is, legalább olcsóbb ;)

Előzmény: Veisace (954)
Veisace Creative Commons License 2002.04.07 0 0 954
Szerintem egy erősebb motorhoz jó volna, de nagyon drága dolog lenne. 205/40/17 Marshall gumi 29500/db. Ennek az átmérője gumival 51,38 cm ha jól számoltam. A gyárié pedig 47,26. 4 cm különbség. ÉS gondolom még szélesebbeket szeretnél :))
Előzmény: irba (951)
irba Creative Commons License 2002.04.07 0 0 953
Nem vészes ET -20 :))))))))

Azt nem tudom, szvsz 30-40 körül lehet. Az elég beesett, de kapna pogácsákat.

Előzmény: MagyarOpelMantaClub (952)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.04.07 0 0 952
Ez azzól is függ, hogy milyen ET-jü a felni. Van olyan ami jó rá.
Előzmény: irba (951)
irba Creative Commons License 2002.04.07 0 0 951
Tom és a többiek !

17-es kerék már túl nagy mantára, nem ? Nagyon elemeli az autót. De lehet hogy normálisan alá sem lehet szedni a kormányt , nem ?

Veisace Creative Commons License 2002.04.07 0 0 950
Én is úgy hallottam, kérdeztem is egy eredetiségvizsgálót de nem tudták megmondani az új jogszabályt.
Előzmény: irba (949)
irba Creative Commons License 2002.04.07 0 0 949
Én felújítás alatt azt értettem hogy beütöm újra. Röhej hogy a frissen bekalapált alvázszám is alig látszott. Akkor mire fizettem az illetéket?

Van még egyáltalán AF ? Hallottam olyat is, hogy már nem ütögetnek .

Előzmény: Veisace (948)
Veisace Creative Commons License 2002.04.07 0 0 948
irba

Az Alvázszám Af-es?
A számsorfelújítást is a KPM végzi Te magad nem is teheted?

Jaj a frissen fényezett autónál mindíg vigyázni kell. :(((

Előzmény: irba (946)
irba Creative Commons License 2002.04.07 0 0 947
tragédia történt ma: a friss dukkós gépemre rácsokódott a kovácsoltvas kapu :(((((((( Behorpadt a hátulja, visszakalapáltam, így most alig látszik, de a gitt megrepedt. Wazz...

Mindig csak a szívás.

irba Creative Commons License 2002.04.07 0 0 946
PL. a Citroen AX-en nincsen motorszám, ezért AF-es van rajta: egy alu táblába beütve a szám és rácsavarozva a mocira. Ez bezzeg legális.

Nem is beszélve arról, hogy 2 éve ütötték be nekem az AF-et a mantába, fényezés után már nem is látszik :( Lehet hogy kicsit felújítom a számsort, az legalább biztos látható lesz ;) Ha elviszem megint a KPM-hez, akkor lehúzzák rólam a pénz, és megint pinaveregető kalapáccsal belesimogatják a számot. Dilettáns seggfejek....

Előzmény: Veisace (945)
Veisace Creative Commons License 2002.04.07 0 0 945
Ezt én nem értem. A jobb láthatóság kedvéért meg szokták köszörülni sőt az alvázszámoz is pl ha festették a járgányt hogy lehessen látni megint rendesen. Azt nem értem hogy ez mitől bűncselekmény mikor nem ütötted át vagyis nem hamisítottál semmit, épp csak láthatóvá akartad tenni. Nincs igazam?
A másik meg, ha jól tudom most már nem is tartják nyílván a motorszámot.
Előzmény: BanditV8 (944)
BanditV8 Creative Commons License 2002.04.07 0 0 944
Részvétem! Tudom milyen, most nem írom le mert a Capri topic-ban már elmeséltem a story-t. Hasonló eset volt, megköszörült motorszám. 2 hónap után mostanság fogják újra kiengedni a verdát.
Előzmény: dRm (938)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.04.07 0 0 943
Küldj egy mailt. Melyik eredetvizsgálóban történt? hányadik kerületi kapitányságon voltál bennt? Hányadik kerületben laksz?

Tom

Előzmény: dRm (942)
dRm Creative Commons License 2002.04.07 0 0 942
irba

Hát ez az...úgy csinálnak, mintha egy 6 millió ft-os autóról lenne szó... Na meg azt sem értem igazán, hogy ha tanúként hallgatnak meg, akkor miért voltam a fogdában...Na jó, én is megyek, mert megint elkezdek szídkozódni én is :-)))

Majd azért megoldom valahogy...

dRm

ui.: Azért ha van valakinek magas beosztású rendőr ismerőse, akkor szívesen várom a segítségét :-)

Előzmény: irba (941)
irba Creative Commons License 2002.04.07 0 0 941
Wazzeg nagyon sajnállak !!!!!!!!! A kurva anyját az összes fasszopó köcsög állat .... @ˇ&#ß$ deszkán baszott piton picsájú vérvörös faszú pöcsnek !!!!!!!!!!!!!!! Nagyon fel vagyok háborodva, ezeken a 100e ft-os autókon szívóznak ? Hát basszák meg !!!!!!! Inkább az erre fordított kiadásokat a komoly autótolvajok elleni küzdelemre fordítanák !

Nem térek magamhoz ! Még fogda is ? Hmmmmmmmmm...

Na jó megyek mert nem tudom abbahagyni a szitkozódást ! Bocsi ha valakit bántana a stílus...

Veisace Creative Commons License 2002.04.06 0 0 940
Hidegre lettél téve egy szaros motorszám miatt?? Ugye csak tréfálsz? Vagy valaki nagyon meg akart fingatni.
Veisace Creative Commons License 2002.04.06 0 0 939
Jó lett volna ott lenni. Remélem hamarosan én is villoghatok valami vassal. :)
Előzmény: MagyarOpelMantaClub (937)
dRm Creative Commons License 2002.04.06 0 0 938
Hello mindenki!

Ott voltam ma, de mire odaértem, már mindenki focizott nagyban :-( Vittem cuccot is, de annyian voltatok, hogy már nem akartam 100.-nak beállni. Mantonával beszéltem kb. 2 mondatot, aztán rohant vissza focizni. És különben is nagyon rossz kedvem volt, ugyanis csütörtökön lefoglalta a rendőrség a Mantámat :-((((((((((((

Ismerőstől vettem, neki átment az eredetvizsgán, nekem nem, mert bele van köszörülve picit a motorszámba...Pedig gyári, mert végig látszik a gyári maró, egyformán mélyek a számok, csak kicsit bele van köszörülve felül (De hát könyörgöm: ez egy 22 éves autó!). 4,5 órát ültem a fogdán étlen-szomjan, hogy aztán kihallgassanak tanúként(!), a kocsit pedig lefoglalták :-( Pedig már úgy megszerettem........ :-((

Előző nap azt mondta az eredetvizsgáló ember, hogy nem tudja megmondani, hogy eredeti-e, vagy nem, ezért másnap menjek vissza, mert akkor bent lesz valami szakértő, és majd ő megmondja. Másnap visszamentem 1/2 órával azelőtt, ahogy megbeszéltük, és ugyanaz a 3 ember volt bent, semmi szakértő...azt mondták, hogy nem ment át, várjam meg a rendőröket. A nyomozó szerint is C-t kellett volna kapnia (kis hibával olvasható), és akkor nem foglalják le, de mégis benne van, hogy nem 100%-os. Csak a kis faszorrú (bocs, de nagyon ideges vagyok rá) úgy döntött, hogy legyen "b", és csinálok, amit akarok...A rendőrségen kiderült, hogy a ovolt egy bejegyzett motorcsere 1994-ben, azóta vlt 4 tulajdonosa az autónak, és átment egy eredetvizsgán.

Ha van valaki itt a THG-től, akkor ezúton szeretném neki üzenni, hogy ha kiderül, hogy eredeti a szám, akkor kösse föl a gatyáját, mert nagyon megfingatom. Beperelem erkölcsi kár okozásáért, fizetés kiesésért (a kocsi munkaeszköz), és mindenért, amiért csak lehet. És garantálni tudom, hogy elveszíti...

Na jó. Mindenkitől bocsi, akit zavart ez a hosszú hozzászólás, csak kicsit ideges vagyok, és muszály volt kiadni...

na hali,
dRm

ui.: Leszek én még Mantás! :-))

Előzmény: Veisace (936)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.04.06 0 0 937
Elég sokan össze jöttek és nagyon sok volt a új arc, aki a netről értesült. 9-től kb.11-ig nézegettük egymás autóit, dumáltunk. Utána elindult a meghírdetett focimeccs, aki akart jött, de a legtöbben ekkor elmentek. Amikor végeztünk kb. 2-kor, akkor jöttek még csomóan és csodálkoztak, hogy már vége a talinak. Utána átmentünk mi is a mátyásföldi repülőtérre, jópáran ott is voltunk, (kicsit forogtunk a Mantával :) , aztán 5-re onnan is elfogyott a nép.

Ha jobb lett volna az idő, akkor azért jobb lett volna :(, de így sem volt rossz.

Nyugodtan hívjál, azért adtam meg a számom.

Tom

Előzmény: Veisace (936)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!