Nem is értem, nem látják az emberek, hogy kik játszottak? Valahol azt olvastam, hogy Z csapat... Ezt nem Slot taktikázta el, hanem teljes csődöt mondtak a játékosok. Másod liga utolsója ellen nehogy már egy ilyen kezdő eltaktikázás legyen, meg szándékos vereség, jóisten...
Nem akartam írni, de ennyi faszságot elolvasni is fájt. Semmilyen taktika nem volt, semmilyen elengedés nem volt. Legfőképpen nem volt B meg C csapat.
Nunez, Jota, Díaz, Chiesa, Endo, Elliott, Quansah, Kelleher, ez se nem B, se nem C ez az ELSŐ CSAPAT KISPADJA. Még csak nem is rotáció. Ha a most nem játszók megsérülnének, akkor ez a csapat játszana. VILÁGOS????
Higgadtabban nézve elfogadható, hogy játékidőt kell adni a többi játékosnak is.
A "pénz" a tulajdonos témája, a lakosság mindig győzelmet vár, azért vesz jegyet, nem egy taktikus vereséget.
Kicsit eltaktikázta ezt most Slot, úgy gondolta hogy a másodosztály tökutolsója ellen elég lesz a vegyes B-C csapat. Nem jött be, vannak fontosabb sorozataink is.
Abból indulok ki, hogy Szoboszlai végig játszottt a Spurs ellen és kik ültek a padon, holnap szerintem pihenteti majd Slot. Lehet be sem cseréli, ha nem muszály.
Nyilván igazolni kellene valakit a jobbhátvéd posztra. Gomez is meg tudja oldani egyébként. Trent amúgy nyilván jó, és kicsit speciális is, de nagyon úgy néz ki, nem akar maradni.
Oké, de Bradley-t kivel váltod ki, ha nincs Trent (sérülés, forgatás, pihentetés)? Azért nem annyira racionális döntés egy meccs alapján kirakni a keretből egy világklasszist. Ez a meccs nem a Real Madrid vagy Barcelona ellen zajlott.
Emlékszünk, ugye, a Barcelona elleni 4-0 alkalmával Mo a pályán se volt, de feltételezhetjük, hogy a "nem is hiányzott" kitétel alapján azért nem biztos, hogy ennyire szaladna a csapat nélküle. Nem (csak) a góljai okán, hanem a mutatóit tekintve.