Semmi titok nincs benne: rühellem azokat, akik 200-zal száguldoznak, és ezzel veszélyeztetik a többi közlekedő életét. Az ilyeneknek semmi keresnivalójuk az utakon, legfeljebb kecskét kéne vezetniük, azt is csak felügyelettel.
Aki meg büszkén ki is írja, az kisebbrendűségi komplexusban is szenved.
Az ember csak kapkodja a fejét a "folyamatos" árcsökkenések láttán, asse tudom mi hol mennyi?:)
Persze voltam tankolni a múlt héten is, a héten is kénytelen leszek mert lehet, hogy "benzinkutas trükk " esete áll fennt, és emiatt a szokásos helyett más kútnál is csurigtankolok mert szeretném kideríteni azt ami szerintem nem stimmel.
Én sem vagyok könyvelő,de nekem is megvan 1994-től napjainkig Excel-ben minden tankolás! Sőt 1989. január 1-től megvan szintén Excel-ben a víz,gáz,villany,szemét fogyasztásunk havi+éves bontásban, naprakész árakkal együtt!!
De beletetted a bogarat a fülembe. :) 2006 nyara óta tankoltam 37552 litert. Ha akkor vettem volna egy negyvenköbös tartállyal még lenne egy kicsi belőle. :)
A táblázatot úgy csináltam meg, hogy automatikusan számolja az utolsó átlagot, illetve külön külön a nyári és a téli félév átlagát.
Arra jó, hogy a trendeket megmutassa, és észrevegyem ha valami változás van -> tehát valami nem stimmel a keverékképzéssel, utána kell mennem mi a baj, de amúgy nem nagyon érdekel. Eszik amennyit eszik.