Keresés

Részletes keresés

Iceapo Creative Commons License 2005.02.11 0 0 21
Igen, Zsiráf ezzel nincs is gond, de más ám az hogy mi már tök fa..án értjük egymást és amikor valaki elkezdi olvasgatni a fórumunkat az megtorpan egy pillantra hogy egyáltalán beleszóljon-e a mi kocsmázásunkba, és az lehet hogy őt ebben a formában nem is érdekli az egész, azaz nem lenne baj egy komolyabb fórum is meg egy kocsmai, ezeket amiket most leírtam, mindent magamból kiindulva írom, én is annak idején a KTM fórumba írogattam , de aztán rájöttem hogy az nem az én világom, most megpróbáltam újra kezdeni náluk, de semmi reagálás nem volt, sajnos le kell szögeznem ők úgy ahogy vannak bunkók /kivéve Danit, akit azért ahogy elfigyelem néha rendesen kóstolgatnak, ez pl. nekem abszolút nem szimpi, és nem is szólok bele, Dani ismeri őket én csak olvasok, úgy hogy ebben a témában a pofám inkább befogom/, ill. a mai világ elvárásainak megfelenek azaz lese szarják a másfajtát, na ebbe most jól belekavarodtam! Ez itt most hülyeség volt, mert mi pont hogy másmilyenek vagyunk, mint azt írtad is, most nem idézgetlek!


A lényeg, nem minden BIGesnek tetszik az hogy mi mindig kocsmázunk, és én ezt átgondoltam, és van benne igazság, nem lenne baj egy komolyabb oldal is, semmibe nem kerül, csak mint mindig ugyanaz a fentartásom, mégpedig hogy mi egy páran nem tudunk eltartani 2 fórumot, de ne legyen igazam, majd az idő eldönti!
Előzmény: DRZsiraf (12)
DRZsiraf Creative Commons License 2005.02.11 0 0 20
Mert vannak emberek akinek nyomta a bögyét akorlátlan cseverészésünk.
Előzmény: Peti00077 (18)
Peti00077 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 19

Csak annyi hogy megyek világot látni.

Hátha van valakinek kedve eljönni világot látni.

Van még egy hely a kocsimba.

 

Előzmény: DRZsiraf (17)
Peti00077 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 18

Látom megnyitottátok az kocsmát.

Meglehet kérdezni miért tettétek?

 

DRZsiraf Creative Commons License 2005.02.11 0 0 17
Mondca mit szeretnél?
Előzmény: Peti00077 (16)
Peti00077 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 16

Hétfőn és kedden valaki rendelkezik szabadsággal?

 

Előzmény: Peti00077 (15)
Peti00077 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 15

Szia Ice!

 

Ha lett volna lehetőségem lemásolni akkor tuti nekifogtam volna

Szeretek barkácsolni.

Csináltam magamnak egy kis házi műhelyt.

Megvan szinte minden szerszámom.

 

Csak lenne már jóidő.

Mert szeretnék már motorozni.

 

Előzmény: Iceapo (14)
Iceapo Creative Commons License 2005.02.11 0 0 14
Ja olvastam nálatok, de annyira bennem van most ez a másik fórum téma, hogy elfelejtettem gratulálni, jól tetted hogy megvetted, én az enyémet magam csináltam de mégegyszer nem fognék neki, inkább kifizetném!;))))))
Előzmény: Peti00077 (13)
Peti00077 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 13

Sziasztok

 

Hát itt a kocsma.

 

Ez a jó.

 

Megvan a bukócsövem a gépemre.

Nagyon király.

Árban is jól vettem.

DRZsiraf Creative Commons License 2005.02.11 0 0 12

Asszem én is valami ilyesmire gondoltam, de már kifejtettem a véleményem, de Oktának is van igazsága, pont azok miatt akik véletlen idetévednek, mit olvasnak, hogy egy már bejáratott csapat írogat egymásnak és ez valóban visszatartó erő is lehet akár az új Bigeseknél, úgyhogy nálam ez most döntetlenre áll, mindenki érve tökéletes!
Egyedül mondom, ill. írom, attól félek hogy az egyik oldal feleslegessé válik! :((

 

 

Erre azért rácáfolok mert ahányan vagyunk annyian ajáljuk fel a barátságunkat és segítségünket mindenkinek aki idelátogat legyen az BIGes vagy nem BIGes.

Előzmény: Iceapo (11)
Iceapo Creative Commons License 2005.02.11 0 0 11
Asszem én is valami ilyesmire gondoltam, de már kifejtettem a véleményem, de Oktának is van igazsága, pont azok miatt akik véletlen idetévednek, mit olvasnak, hogy egy már bejáratott csapat írogat egymásnak és ez valóban visszatartó erő is lehet akár az új Bigeseknél, úgyhogy nálam ez most döntetlenre áll, mindenki érve tökéletes!
Egyedül mondom, ill. írom, attól félek hogy az egyik oldal feleslegessé válik! :((
Előzmény: hardraider (10)
hardraider Creative Commons License 2005.02.11 0 0 10
egyetértek
DRZsiraf Creative Commons License 2005.02.11 0 0 9
Sziasztok. Szerintem tök fölösleges két fórumon beszélgetni mert ha valaki kiváncsi a fórumra akkor megnézi majdha kiváncsi a kocsmára akkor azt is megnézi.Mivel igen sűrűn váltakozik a téma pl:motorok,nők,motorosruhák,motoros túrák,kisseb élménybeszámolók a mindennapokról szerintem ez tök jó volt egy helyen legalább nem kellett ide oda lapozgatni.Néha így is igen halottnak tünik a fórum mikor egy este alatt csak 5 hozzászólás jelenik meg.Anno leírtam egyszer,hogy tök mindegy hogy egy 50 soros hozzászólást vagy 50 egysorost olvasol.Mind ezektől függetlenü jó ötlet ez a kocsmaoldal csak fölöslegesen megnehezíti a társalgást.
hardraider Creative Commons License 2005.02.11 0 0 8
-Nekem teljesen jó volt az "1-es" forum jókat derültem a változatos beszélgetéseken.Terméstetesen ezt is megprobálom követni,egyet könnyebb volt.Szerintem a BIG forumba minden belefér amit a kllub és nem klub tagok meg akarnak beszélni.De végül is ti vagytok a forum vezérek.
T.Jozsi Creative Commons License 2005.02.11 0 0 7

Munkából hazafelé menet pont én is ezen gondolkoztam . Igazad van Ice!!!!!!!!!!!!

 

 

Okta !!! Változatssunk nevet, vagy csukjuk be ezt a kocsmát, mielőtt megnyílik és nyissunk egy új magunkfajat túraendurós kocsmát.

Előzmény: Iceapo (6)
Iceapo Creative Commons License 2005.02.11 0 0 6
Igen, igazad van, ezt a szempontot el is felejtettem, jogos a kocsma oldal!
Van itt azért valami ami nyomja a szívem, csak egy kérdés lesz, szerintem valami közös címet kellett volna adni neki a Yamahás tesókkal karöltve, hiszen ők is itt vannak és a kocsma rész már nem annyira belügy, hanem inkább külügy is!;)))))) A fórum nevén nem lehet változtatni utólag?, ez csak egy szimpla kérdés semmi több! Szerintetek ?!Mondjuk ha nem lehet akkor ez van és kész, megkellett volna ezt beszélni egy kicsit jobban, de nem baj nem azért írom ezt!
lehetne ez is cím: pl.
DR BIG - TÉNÉRÉ klub - élet ,vagy valami ilyesmi, vagy ez hülyeség?
Előzmény: oktaclio (2)
T.Jozsi Creative Commons License 2005.02.11 0 0 5

Én is így gondolom!!!

Ami eddig volt,annak többnyire itt a helye.

Én már olvasásban is alig tudtam követni a "régi" fórumot, meg sokszor annyira napi együttlét, hogy visszaolvasva már nem azt jelenti, mint amikor benne vagyok/vagytok.

Te meg Robi gyere haza, ne a földi paradiscsomból panaszkodj!!!  OK??

Előzmény: DRBIG (4)
DRBIG Creative Commons License 2005.02.11 0 0 4

Na,azért néha Oktának is vannak okosabb gondolatmenetei,mint pl ez most...teljes mértékben egyet értek ;-))) !

Bár abban Icenak igaza van,és köszi az aggódást,hogy igy tényleg többet költök majd netre,de azzal mindenki tisztában van úgyis,hogy mennyit jelent nekem a klub,ezen belül a tagjai ugye...

Előzmény: oktaclio (2)
MakLeod Creative Commons License 2005.02.11 0 0 3

Enyém a 3-as! Enyém a 3-as!!

Erre gondoltál?  ;-)))))

 

Miki

oktaclio Creative Commons License 2005.02.11 0 0 2
Csa Attis!
Hát igen, én is gondolkoztam ezen a dolgon, de létrehozni semmibe sem kerül, ha müxik, akkor OK, ha meg nem ki nem xarja le?
Igazándiból ruha meg motorozáshoz kapcsolódó dolgok szerintem a fő-oldalra kell, hogy menjen, ide csak a már nagyon OFF-os dolgokat gondoltam. A határ, ami elválasztja ezeket a dolgokat nem éles, hanem inkább jó széles, ráadásul mindenkinél személyenként változik. Azért gondoltam egyébként erre, mert gondolj bele, valaki vesz egy BIGet, rákeres a neten, hogy mit tudhat meg róla, megtalálja a fórumunkat és lehet, hogy nem mer beleírni, mert azt látja, hogy tökre nem a motorozáshoz kapcsolódó dolgok mennek... Érted, ugye?
Előzmény: Iceapo (1)
Iceapo Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1
Öcsi pöcse versike nagy király!:)))))

Ööööö, most akkor a másik oldal bezár?! Szerintem 3-4 aktív fórumozó nem fog eltartani 2 fórumot, de majd meglátjuk. A KTM-eseknél érthető, vannak vagy min. mittudom én mennyien, de sokkal többen mint mi! Egyébként ha pl. valami ruháról vagy vásárlásról, vagy túráról van szó azt hova írjam, jó lenne az ilyeneket tisztába tenni, a tudatlanok végett, mint pl. én!;))))
Én is gondolkodtam ezen a csevegő fórumon, de a tavasz megjöttével nem sok lételeme lesz, legalábbis kettőnek tuti nem, szerintem. Ezért sem hoztam fel egyszer sem, pedig gondoltam rá én is, csak hogy ismételgessem magam.
Na mindegy ez mostmár megvan és pont. Valahol megértem de nem értek egyet, Robinak is mostmár 2 oldalt kell átnyálazni, nagy lesz a kavar, ráadásul ott vannak a Ténérés tesók is, akikhez néha már alig tudok szólni, mert leköt a kocsma hangulat, úgyhogy 1 oldal bőven elég volt, szerintem! Többet ígérem nem írom le!;)))
Ciao! Atti
Előzmény: oktaclio (-)
Tombolda Creative Commons License 2005.02.11 0 0 0
Pard0n.
Előzmény: oktaclio (-)
oktaclio Creative Commons License 2005.02.11 0 0 topiknyitó
Nolám, itt a dumcsi-oldalunk!!! Ide jöhet bármi, lehet kocsmázni meg minden. Jöjjön egy:

Öcsi fogta Csöcsi csöcsét,
Csöcsi fogta Öcsi pöcsét.
Kemény volt a Csöcsi csöcse,
Felállt tőle Öcsi pöcse...

Mivel egy társaság, azaz közösség vagyunk, ezért a közösség érdekeit szem előtt tartva az egyéni igyényeket kicsit háttérbe szorítva használjuk ezt a fórumot az esti dumcsi-partira...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!