Azért reklámozod ezen a nick-en is azt az elcseszett konkurens hírportált, mert egy nyüves bér-spammer vagy, aki pár naponta csinál magának egy új nicket, és azon megereszt öt-hat ilyen kommentet a fórum különféle topicjaiban, ezzel a reklám-klippel.
De azért ne szívd mellre, a bér-spammer is ember... valahol. Állítólag... Mondják...
Hiszen ez teljesen rendben van, és jó ötlet volt. A versnek van dallama, ritmusa... mindegyik ének is egyben. Ami zeneileg is leírható, megszólaltatható. A dalszövegek szerintem versnek tekinthetőek...
Ágnes Vanilla a legnagyobb költők verseiből sok gyöngyszemet megénekel. Talán így azokhoz is eljut akik egyébként nem olvasnák el.
Kellemes, és most egyébként is Valentin nap van...
"Hogyha haragszom rád Neked mondom el Hogyha haragszol rám Nem kell elhallgatnod És egy rossz nap végén Nem kell hazudnod, hogy jó volt Ugye milyen egyszerű ez Ugye jó, hogy egyszerűen így van..."
Egyszer betettem ezt a videót egy "What are you listening to right now?" topicba, gondoltam, először is szokják a magyar nyelvet :) , másodszor meg néhol kicsit úgyis olyan Latinovits versmondása, mintha énekelne... És bár a szöveget nem értik, de az arca azért hat valamennyire így is.
Gondoltam én.
De nem nagyon reagált rá senki, sem így, sem úgy. :)
Nem modor teszi az embert, de a szeretet Nem bűvészkedés, az igaz győz le szíveket De mire jut ezzel? Amikor a világ másfajta dalt énekel S nincs, aki érti a szót Így hát csendben énekelsz tovább És csendesen sajogsz.
Vena cava, fő gyűjtőér, ugyanolyanok vagyunk végül is Csupán érzés, csupán érzés, az ereinkben az folyik És ez gyönyörű, ez gyönyörű Minden, ami rossz, helyes lesz újra nemsoká
Ha nem tudod elmondani az átélteket Érezni mindezt túl sok neked? Semmi értelme az érzékeknek? Hiszen ezek a birodalmak nagyszerűek De minden dolog darabokra hull És én még egyszer előhúzok egy csodát Leheletet, amitől a szív megbénul.
Vena cava, fő gyűjtőér, ugyanolyanok vagyunk végül is Csupán érzés, csupán érzés, az ereinkben az folyik És ez gyönyörű, ez gyönyörű Minden, ami rossz, helyes lesz újra nemsoká
Vena cava, vena cava Ontsd a vért, és sirasd aztán Az idő gyógyít, a nevetés is használ De az élet különös
Vena cava, fő gyűjtőér, ugyanolyanok vagyunk végül is Csupán érzés, csupán érzés, az ereinkben az folyik És ez gyönyörű, ez gyönyörű, ez gyönyörű
Az élet gyönyörű, amikor a legkevésbé várod Az élet gyönyörű, amikor azt gondolod, nem az Az élet gyönyörű, amikor sírni szeretnél Az élet gyönyörű, amikor nem engeded el Ez gyönyörű, Minden, ami rossz, helyes lesz újra nemsoká.