Keresés

Részletes keresés

obregon Creative Commons License 2005.02.25 0 0 162
A következő kérdésem volna:

Word 2003-ban hogyan lehetne beszúrni egy adott sorba/bekezdésbe egy hivatkozást, ami egy másik dokumentum adott sorára/bekezdésére mutat.
Vagyis erre klikkelve az egyik dokumentum adott soráról/bekezdéséről egy másik dokumentum adott bekezdésére/sorára lehessen ugorni.

Ha van tipp, előre is kösz:

Obregon
lomposkoma Creative Commons License 2005.02.25 0 0 161
 Sziasztok! Word 2003-al van problémám. Az a gondom, h. nem ment .doc formátumban. Bementem a "beállítás"-okba, ott a mentésbe, és ott az alapértelmezés legördülőjébenben van minden(txt., rich text, meg minden nyavaja), de word.doc nincs. Mi lehet a bibi?
gerpetya Creative Commons License 2005.02.22 0 0 160
Állítsd be azt a fordított P betűt. Nem tudom mi a neve, de jelzi a sortörést space-t tab-ot, meg még egy csomó mindent.

Egyébként szerintem a sor végén van egy kényszerített sortörés. (Shift+Enter)

Töröld ki és tegyél a helyére csak sima Enter-t.
Előzmény: Leadfoot (159)
Leadfoot Creative Commons License 2005.02.20 0 0 159

Sziasztok!

Biztos láma kérdés, de mi okozza azt, hogy word-ben, ha sokrizárt-ra állítok egy szöveget, az utolsó sor 3 (vagy akárhány) szavát széthúzza?

Erre gondolok:

wrd
kicker Creative Commons License 2005.02.10 0 0 158
Hali!

Angol Office 2003-am van és kéne egy nekem egy magyar proofing tool, hogy a magyarul írt szöveg helyesírását átnézze.

Már mondták, hogy elég lenne egy MUI pack-t szereznem, csak az a baj, hogy sehol nem találok google-n.

Tud valaki segíteni?

Thanks!
miki_ng Creative Commons License 2005.02.07 0 0 157

öööö

hogy is kérdezzem meg...

makróval... az nehéz?

Előzmény: gyorgym_ms (156)
gyorgym_ms Creative Commons License 2005.02.07 0 0 156

Ez már normál esetben nem a Word (szövegszerkesztő) feladata, hanem vmely adatbáziskezelőé (Access v. InfoPath). esetleg lehet rá külön programot írni.

A kérdésre válaszolva, makróval meg lehet oldani.

üdv,

g

--

Moldova György, MCSE+I
Microsoft Consumer Support

E-mail: i-gyomol@microsoft.com

Kérdezze szakembereinket!

Kérlek, használjátok a http://www.windowsonline.hu portált is a problémák jelentésére, így hamarabb és hiteles forrásból kaptok választ.

Előzmény: miki_ng (155)
miki_ng Creative Commons License 2005.02.07 0 0 155

Helló!

Sablonban hogyan lehet megcsinálni, hogy mondjuk az elado.nev ha 10 helyen szerepel, oda mint azt írja be, amit egy helyre megadok?

Előzmény: gyorgym_ms (154)
gyorgym_ms Creative Commons License 2005.02.07 0 0 154

Szia!

A legegyszerűbb, legkevesebb nyűglődéssel járó megoldás ha egy sablont csinálsz és abba írogatod be az adatokat.

Ehhez csináld meg az alapdokumentumot, majd a fájl mentés parancsával mentsd el Word Sablon formátumba (.DOT). Erre kattintva megnyílik a Word egy új dokumentummal, a sablonnal betöltve.

üdv

g

--

Moldova György, MCSE+I
Microsoft Consumer Support

E-mail: i-gyomol@microsoft.com

Kérdezze szakembereinket!

Kérlek, használjátok a http://www.windowsonline.hu portált is a problémák jelentésére, így hamarabb és hiteles forrásból kaptok választ.

Előzmény: miki_ng (153)
miki_ng Creative Commons License 2005.02.07 0 0 153

Word kérdésem lenne

Hogyan lehetne egy sablont létrehozni?

Olyanra gondolok, mint egy adás-vételi vagy egy társasági szerződés sablon.

Megnyitnám a DOC-ot, az egyből kérné az eladó nevét, szem.számát, vevő nevét, szem.számát, árat, törzstőkét, stb...

Majd az adatokat magától berakná a megfelelő helyre és már lehetne is nyomtatni, nem kéne szerkeszteni semmit.

Lehet ilyet?

És hogyan?

Csak makrókkal?

Vagy csak kattingatással is meg tudom csinálni?

Nagyvad Creative Commons License 2005.02.05 0 0 150
szólj, ha tudod a választ:-)
Előzmény: Törölt nick (149)
Nagyvad Creative Commons License 2005.02.05 0 0 148

sziasztok

a problémám: valahonnan (pl. jogtárból) kopizok be szöveget, és bizonyos bekezdések között nem rendes, hanem duplaanyi távolság van. ha a két bekezdés között nyomok egy delt, és utána entert, akkor megint duplaakora a különbség. mitől van ez, hogy lehet kiküszöbölni? (nagyon idegesít)

feece Creative Commons License 2005.01.14 0 0 145

HELP2

A probléma mint előbb, de most Excel.

A munkalap cellájára lehet hivatkozni a sor-oszloppal. Mind a munkalapon belül, mind a makróból.

De: lehet nevet adni a cellának. Ez annyiból tűnik jobbnak, hogy ha odébbhúzom, akkor a sor-oszlop változik (nyilván), de a "név" marad!

Akkor most a kérdés:

Hogy tudok értéket adni makróból ennek a névnek?

feece Creative Commons License 2005.01.13 0 0 144

HELP!

office2003, word.
A docba szeretnék felvenni mezőket és
ezeket a word visual basic-jéből feltölteni értékekkel.

A szövegértékek makró keresi ki txt-s fájlból.

Hogy kell felvenni a mezőket?
Hogy lehet hivatkozni rájuk a makróból?
(A word doc-hoz ragaszkodnék, mert csicsás és
a makróhoz is, már szépen rátalál a szövegrészekre. :)

Mad árka Creative Commons License 2005.01.03 0 0 143

Klikkelj az Eszközök-re, majd ott keresd meg az Automatikus javítások (vagy valami hasonló) sort. Azon belül törölheted a Word olthatatlan javítási vágyát.

Előzmény: Törölt nick (142)
Mad árka Creative Commons License 2004.12.26 0 0 141
Feltehetően egy számotokra láma kérdésem lesz. Eleddig 2000-es Office-t használtam, most viszont egy új számítógép birtokába kerültem, s voltam oly naiv, hogy feltelepítettem a 2003-ast.

A Wordben meglepve tapasztaltam, hogy a megszokott billentyűparancsok, mint ctrl + f = vastagítás, ctrl + i = keresés, - megszűntek, más funkciót rendeltek hozzá. Igaz, a testreszabásban egyenként át lehet állítani ezeket, de ez elég macerás. Valahogy áttérni sincs kedvem, hogy ezentúl akkor a ctrl + b fogja jelenteni a kövérítést.

A kérdésem az volna, hogy valahol létezik-e egy univerzális parancs, ami visszaállítja a hagyományos Word billentyűparancsokat.

DJG Creative Commons License 2004.11.20 0 0 140
Nem használok Wordöt, csak segítenem kellene valakinek, és egy rejtélyes hibával nem tudtunk megbirkózni. Office XP Wordje, tetszôleges objektumnak (téglalap, ellipszis, akármi) nem lehet színkitöltést adni. Megjegyzi, tehát az Alakzat formázása vagy miféle dialógusba bemenve megváltozik a szín, de nem jeleníti meg a képernyôn, mindig marad fehér. Másik Wordbôl kopipasztázott vagy beolvasott dokumentum esetén ugyanez a helyzet, az objektum a dialógusban hozza a színt, de nem mutatja a képernyôn.

Office leszedése és újbóli feltevése semmit nem változtat a helyzeten.

Üdv,
Gábor
_MrB_ Creative Commons License 2004.11.12 0 0 139
Köszönöm, már megoldottam. Annyira nem bonyolult, csak megkell találni a módját ~ ; )
Előzmény: _MrB_ (138)
_MrB_ Creative Commons License 2004.11.12 0 0 138
Lenne egy apróbb problémám Word-el kapcsolatban.
Olyan személy segítségét kérném, aki csinált már Table of Contents-t Word 2000-ben.

Probléma lényege:
1. nemtudom hogy kell csinálni. (ez alapjában nem lenne gond, de:

2.: csináltak egy német doksit német word-ben. Benne TOC-cal, amit lefordíttatak angolra. Innét kezdve nem műxik a TOC, amit leszűrtem, az új doksiban Heading a stílus neve, a TOC hivatkozásban pedig ez vagyon: Überschrift 2;1;Überschrift 3;2;Überschrift 4;3 Hiába nevezem át a stílust Überscrift 2..x-re nemtudom frissíteni, mivel kiírja, hogy: Error! No table of contents entries found.

Tekintve, hogy ~ 30dokisban kellene megcsinálnom, kézzel nincs kedvem átmásolgatni. Viszont nem találtam semmi normális lehetőséget a Word-ben, hogy a TOC-mezőit változtassam.
Segítséget előre is Thx. ~ : (
taz009 Creative Commons License 2004.11.06 0 0 137
Köszi. Most már valóban sikerült!
Előzmény: fekete macska (136)
fekete macska Creative Commons License 2004.11.05 0 0 136
Vagy esetleg próbáld meg elölről, de úgy, hogy a tartalomjegyzék lapon Formátum - Sablon - módosítás, majd a stílus lapon újra a módosítás gomb, formátum és itt válaszd a tabulátorokat.
Nekem így is megcsinálja:)
Előzmény: fekete macska (135)
fekete macska Creative Commons License 2004.11.05 0 0 135
Már miért néznélek hülyének :)) a word-nél bármi előfordulhat :D
Nem tudom milyen wördöd van - nekem az ezeréves 97-es és ezzel műxik.
(Kijelölöd a teljes tartalomjegyzéket először?)

Előzmény: taz009 (134)
taz009 Creative Commons License 2004.11.05 0 0 134
Hülyének fogtok nézni, de megcsinálom ezt, és a nincs van kijelölve, leokézom és SEMMI
Előzmény: fekete macska (133)
fekete macska Creative Commons License 2004.11.05 0 0 133
Jelöld ki az egészet, majd Formátum - Tabulátorok, és ott állítsd át a kitöltést nincs-re.

Előzmény: taz009 (132)
taz009 Creative Commons License 2004.11.05 0 0 132

Hali!

Miért van az, hogy csinálok egy tartalomjegyzéket, a Beszúrás/Hivatkozás/Tárgymutató és tartalomjegyzék... menüpont segítségével, és a Kitöltő karakter -t hiába állítom akár nincs -re, akár vonalasra, mindenképpen pöttyös lesz a végeredménye. Én ugyanis olyan tartalomjegyzéket szeretnék, ahol a témakörök és az oldalszámok között nincs semmilyen kitöltőkarakter. Help me please, szakdolgozathoz kellene és sürgős!!!

BeePee_3 Creative Commons License 2004.11.04 0 0 131

Na, akkor ennyit a kép csatolásáról.

Szóval ha létrehozok egy új docot és el akarom menteni, akkor kiírja, hogy érvénytelen fájlnév.

Menteni nem hajlandó. Mi lehet a gond ?

Előzmény: BeePee_3 (130)
BeePee_3 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 130
Oké, nem csatolta a képet az előbb
Előzmény: BeePee_3 (129)
BeePee_3 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 129

Sziasztok!

Miért van ez a hibaüzenet? Office XP-t használok, cégnél. Ha létrehozok egy új dokumentumot és el akarom menteni, akkor írja ki. Akármilyen filenevet is adok meg, akkor is ez a hibaüzenet van.

Ha meglévő dokumentumhoz esetleg hozzáírok és azt mentem el, akkor gond nélkül működik...

fekete macska Creative Commons License 2004.10.26 0 0 128
Hali! Körlevelet szeretnék elküldeni e-mail-ben. Sajnos valami okból kifolyólag csak csatolmányként müxik a dolog, HTML formátumban viszont nem hajlandó semmit sem csinálni.
Próbáltam az Outlook-ban átállítani a levélformátumot, de így sem reagál :((
Nagggggyon örülnék valami ötletnek :)
búvárszivattyú Creative Commons License 2004.10.15 0 0 127

Biztonsági módban sem lehet elindítani (bootolás alatt F8)?

Nem installáltál valamit közvetlenül a probléma előtt? Esetleg meg lehetne próbálkozni egy rendszervisszaállítással biztonsági módban.

Még esetleg hardware hiba is lehet.

Velem egyszer megesett, hogy feltettem egy hardware-figyelő-fejlesztő programot, és attól úgy megzakkant az egész gép, hogy csak biztonsági módban lehetett használni, és még a rendszervisszaállítás sem segített. Szóval ha a biztonsági mód nem működik, akkor sztem a leggyorsabb megoldás az, hogy kiszeded a vincseszter, és egy másik gépen fejezed be a munkát. Utána aztán meg lehet próbálkozni egy újrainstallálással.

Előzmény: Ravenloft (126)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!