Bontott MAF-ra cserelve, elotte hiba uzenet a computerben csere utan eltunt a hibauzenet.
Nezd meg a videot.
Üzaszűrő frissen cserélve, nyomás terhelés alatt is 35 felett.
A Ford márkaszervíz megbontás nélkül nem tudta/akarta megmondani a hiba okát. De közölték, hogy a
levegőbeömlő gyűjtőcső (intake manifold), hibás azt úgy is cserélni kéne, ez náluk kb. 325000 Ft. plusz ideje lenne cserélni a vezérmű láncot, az meg kb. 170000 Ft. (sugva: inkább cseréljen motort, ne keresgélje a hibát).
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Golf 4 1.9 TDI ALH motorkód, 90ló, úgy tudom ezt a motort gyártották vnt15 turbóval és 1749v-vel is. Honnan tudom, hogy az enyémen melyik van?
Sziasztok! Talán tudtok segíteni. 2002-es Toyota Corolla (ZZE12) a 200 ezres szemléjén mit KELL megcsinálni? Ezenkívül "kutyacsontból" melyik típust ajánljátok?
Sziasztok szeretnék egy dolgot meg kérdezni, ha tudnátok orvosolni nekem egy Renault megane scenic 1.4 benzines autóm van a motor térben bal oldalt sarokban van egy nagy biztosíték ami 30 aperos már másodszor veri ki és ilyenkor meg is áll az autó és nem tudom újra indítani ez mitől van . Ha leveszem az akkumulátor sarut majd 3 perc múlva vissza rakom akkor újból tudom indítani meg tudná valaki mondani ez mi lehet. Előre is köszönöm
Két csőkulcsom van amiket az egyik túl hosszú nem fér be a másik túl rövid nem tudok ráfogni :(. Mitől állítódhat el a gyújtás, szerintem használat közben semmitől..