Amit feltettem csomagot, az általad javasolt verziót, az erőforrásokkal nincs baj. Talán csak egy kicsit a memória kezd fogyni... de a gyorsaság... !! nagyon komoly! 1 katt, 2sec és már be is töltött az igo.
Az akkuról nem is beszélve, eddig zabálta, most egy fullos feltöltéssel 3napot kibír !! 3x6 órát(próbáltam), ha úgy nézzük. Nekem bejön. 1-2 része még nem működik, pl a "gyalog navi" meg az orosz progi, de még nem volt időm vesződni vele. ha nagyon kell, majd úgyis megoldom :)
Ezt arra értettem, hogy sokan kérdeztek már privátban egész vad dolgokat. Szerintem pedig az eddigi összeállítás már elég sok lehetőséget biztosít. Megpróbáltam a legminimálisabbra csökkenteni mindent, hogy a régi készülékeken is menjen. Szerintem már ez is sok, lassan kifogy az erőforrás a készülékből.
Aki pedig nem azt használja amit javaslok, legyen szíves egyénileg kikísérletezni a megfelelő megoldást.......
Ez nem a Xerxes skinre vonatkozik, hanem általában az egész összeállításra....
Csak nyílt fórumban nem akarok részleteket leírni.
Letöltöttem. Két, tömörített fájlt tartalmaz, valamint egy "Readme.txt" nevűt. Ez utóbbit megnyitod, és ezt olvashatod az angol fordítás részén: "Package Drawings Xerses simplified Themechanger v7 + v12 (lunation and dawn) for PDA devices. " Ez magyarul kb. annyit tesz: "A Xerses Themechanger v7 + v12 csomag (a holdat (?) és a hajnalt egyszerűsítette le) PDA eszközökre." (Kiemelés tőlem.) Tehát N E M PNA-ra, hanem kifejezetten PDA-ra való szoftver!
Frankyeinstein Themechanger V7 tölsd le és nézd meg hogy mit ir ott irja hogy fell lehet tenni PNA-ra is. Fel is tettem de nem változik és itt a bibi és eddi még nem jöttem rá.
Örülök annak, hogy segíthettem..... Ez nem csak az én érdemem, hanem köszönet "COOPER; FRANKYEINSTEIN;MERTE..." és még sok fórumtársunknak, akik privátban jelezték a hibákat, és sok segítséget adtak a végleges verzió kidolgozásában.
Használjuk a Navinkat nagyon sok egészséggel a továbbiakban is....
Higgyétek el, nem rossz készülék ez!!!!!!!
Ha valakinek segítségre van szüksége, keressen meg, inkáb privátban, szívesen segítek a továbbiakban is!!!!
Jó estét mindenkinek. Kérdezném hogy a dimka skinnek vagy egy nagyon jo shemaja de egyszerüen nem akar müködni ha valaki használ ilyet akkor irja meg legyenszives hogy hogyan kell használni. Itt a link ahonnan le töltöttem. http://www.igo8mods.com/dimka_download.htm
Most teszteltem 200 km-en, hazáig jól működött . Egy csomó csere-bere után a sysben átírtam az igo8- ról mobilenavigatorra az elérési utakat . Így megtalálta a holdakat . A készülékhez tartozó sd -s programon lévő értékeket vette újra fel azaz port7 adatátv. seb .57600 . Molyolt magával a program gj 5.11 bőrrel . Eddig újra indítás után is fel áll hibaüzenet nélkül .Köszi a segítséget .
Nézd meg a sys-t, hogy van-e benne valami erre vonatkozóan. Ha van, akkor töröld, majd SR. Utána automatikus keresés, és ha már fixen veszi a jelet, akkor azt beírni a sys-be (ha magától nem tette meg). Esetleg próbáld nem aut. kereséssel, hanem kézzel beállítani. A port maradjon a 4, a sebességet vedd egy egységgel kisebbre. Azzal már fixnek kellene lennie!
iconx g400-al küzdök . Istennek sem akarja a műholdakat megtalálni . Automata keresésben 4-es port adatátv.seb 38400. erre beáll . Pár másodperc múlva bont és ezt hanggal közli folyton. Gurjon börel tenném ami bevált . Save mappát töröltem. E nélkül indítíva sem talál semmit. A sys-be kéne írni valamit ? Köszi ha valaki tudna valamit.
Pontositva ezt: Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 7690845 bytes) in /http/forumv3/php.pass2/modulok/Render/src/Render/Template.php on line 132
Nos ezt az itthoni gép irta ki de ennek semmi köze a GPS-hez mert ezt akkor irta ki amikor belinkeltem Airis_navi ajánlott a moderátorhoz. De azért köszönöm hogy azt hitted hogy a GPS csinál ilyet de nem a gépezet nagyon szépen müködik hála nektek.
OK. Akkor, hogy tisztán lássunk: A járgányban PNA van, azzal nincs gond. Otthon van gond, amikor az asztali, nagy gépen fut a program. Jól értem? Ha igen, akkor - gondolom - emulátor alatt fut.
Min használod? Laptopon? Lehet, hogy egy másik eszközzel/programmal összeakadt valami miatt. Próbáld a minimum programok mellett futtatni, hátha úgy nem akad össze, majd egyenként indítsd a többit. Amelyiknél elakad, az a bűnös. (Sajna, más tippem már nincs, nekem PNA-n fut, nem laptopon.)
Törölj ki mindent az ott lévő fájlok közül, és csak az új fájlt hagyd bent. Utána egy SoftReset, és úgy indítsd az iGO-t. Ha a kártyán lévő mappába tetted csak, akkor még beteheted a memóriában lévőbe is, ott biztosan látni fogja. Vigyázz, sokáig tarthat a konvertálás, míg be nem fejezte, ne kapcsold ki!
Segítségre volna szükségem. Airirs t920-on van fenn egy igo8.3.2.71348 szoftver, de hiába töltöttem be a speedcam mappápa a txt. fájlt, nem működik. Mi lehet vele?