Hazaértem már én is. Többet sajnos nem láttuk Andrei-t:( Most olvastam, hogy a fiúknál az orosz vébé csapatba Lutai-nak biztos helye van, a második spot-ért Andrei is harcba száll majd Klimkinnel és Dobrin-nal együtt. http://www.allsport.ru/index.php?id=4190
Mutatjak a lihegot, csak mikor a pontokat megkapjak, az van a kivetiton. Mi igy csak elotte es utana latjuk a versenyzot, kozben nem:( Mondjuk, Tomas reakciojat hallottam es lattam is, mert akkorakat ugrott, hogy csak na! Meg feje bubja is kilatszott:DDD
Hát lehet, hogy nem jól értelmeztem, ahogy szegény felugrott, de nekem tényleg úgy tűnt, hogy annyira elkeserítette ez a nagyon alacsony és szerintem igazságtalanul alacsony pont, hogy nem bírt nyugton maradni:(
Én is nagyon sajnálom szegényt, és remélem ott lesz a vb-n.
Ja bocsi, elfelejtettem, hogy Te már azt is a helyszínről nézted...:)
Szóval csak annyi, hogy amikor kiírták a technikai pontjait, úgy felpattant, látszott rajt, hogy többre számít, és szerintem le akart lépni. Aztán végül megvárta a másikat is, arra meg már úgy elkeseredett, hogy visszaült...
Hogyhogy a helyszínen nem mutatják a kivetítőn hogy mi van a lihegőben???Ez így nem túl jó szerintem...
Ezt egy kicsit reszletesebben leirnad? Mert ez a resze nem volt a kivetiton, mi pedig a lihegotol nem messze ultunk, igy semmit nem lattunk belole, csak amit a kivetiton volt. Szerintem a pontozasra ma is kicsit ki lehet akadva, erdekes volt:(((
Delelott az edzesen jo kedve volt, sikerultek az ugrasai is nagyjabol. Oke, volt 1-2, amivel szenvedett. Edzes utan taliztunk vele, tok jo kedvu volt meg mosolygott is es majdnem beszelgettunk!!! A verseny utan nagyon morcos volt, azt hittem, hogy megesz vacsira. Valoszinuleg megint a terde krepalt be:( Magyaraztam neki, hogy szoritok neki a vebe csapatbe kerulesert, de szerintem nem fogta fel:(((
Fodrika, ha van valami híred Andreiről (edzés, interjú, vagy BÁRMI) írd be ide légyszi, úgy szeretnék hallani róla valamit!
Szegény, remélem holnap nagyon jól fog futni, és akkor talán kevésbé keserű szájízzel gondol majd vissza erre az eb-re. Meg hát a vb-re csak 2-en mehetnek, remélem, hogy Dobrin nem előzi meg holnap, és akkor biztos mehet Tokyoba
Na, most en is elolvastam... Egyebkent most sincs itt Zaiganov... Ez azert most minket is meglepett, hogy vegul is igazolatlanul hianyzott Andrei mellol. Annak viszont nagyon orulok, hogy ez Andrei-t nem zavarta meg. Arra azert kivancsi vagyok, hogy holnapra megerkezik-e...