Jó arc lett a tojásból :) Már kezdtem félni,hogy valami nagyon egyszerű vége lesz,de szerencsére nem így lett! Én is hoztam valamit.Íme a nagy és rettentő T-rex,és a bájos,szende menyasszony.Tádáááám:
milyen némakertész milyen babája???? (jaj, bocs, visszafelé olvasok, lehet, hogy majd kiderül, de azért írd meg pls.......)
és a tali....hát, kiderült, hogy egyetem van, szóval reggel be kell mennem, de igyekszem láthatatlanná válni az első adandó alkalommal, miután felmértem a terepet és a lehetőségeimet és jönni.... megírnátok megint, hogy melyik metrótól kell a hányas mivel menni az óceánizé (mi is pontosan?) utcáig....mert ennyire emlékszem...és mikortól meddig lesz a tali? és bocs, hogy megint értetlen vagyok (bár van itt még olyan, aki ezen meglepődik!??!?!) :D
Édeseim!! Ráncba szedtem a régi gurulósokat, azaz csak szedtem volna... KÉpzeljétek, még a legelsőből sincs meg az összes baba!! Konkrétan Némakertész kész babájáról nem készült egyetlen fotó sem..
A második évad ennél is tragikusabb, összesen négy kész baba van fent a 12-ből.. Ha azonban fent lesz az összes, akkor a képtárakban az évre kattintva csak a kész babák lesznek láthatóak, méghozzá egy-egy csapat munkái egy-egy sorban. A névre kattintva láthatóak a fázisfotók( ha vannak) és a kommentek. Szerintem tök jó együtt látni őket.. :D
Én is rá gondoltam, csak épp a neve nem jutott eszembe.. :)
Szömörce, ennyi energiával már rég meg is csinálhattad volna.. ezért nem is érdemes gyűjteni a Praktikát.. :P (De azért megnézem Neked este, jó? Holnap kérdezz rá.. Ugye az kell, amihez leporellós háttér van??)
Arra már rájöttem, hogy a keresett ujj bábok, a Praktika 2008. júniusi számában van, de pont melyik nincs meg( legalább is nem találom), hát az....az össze előtte és utána megjelenő meg van, hát pont ezt nem találom...ááááááááááááááá ilyenkor sikítani tudnék.
Pági! Annyira fájin lett! Na hogy én sem bajlódtam volna ruhaujjakkal, az tuti. Ha már Ahama lespórolta a végtagokat. És mint IO, én is max egy csokornyakkendőt biggyesztettem volna az aljára. Nagyon ügyi!
Jól van Pági! Ügyes vagy. Nem hagytál magaddal kikukoricázni. Mikor megláttam a krumplit, gondoltam a vékony nadrágszárakkal, meg ujjakkal legalább nem kell bajlódni. Pági megoldotta, hogy de. Krumplink aludni megy.
Látom lányok nemcsak én ragadtam itt a gépnél:-))))Érdemes volt.Örülök,hogy így sikerült ez a baba is.Remélem a tulaj is meg van vele elégedve. Szerintem most már én is rendszeres gurulós tag leszek ha bent maradhatok:-))
Hogy is szokta mondani Fábry? Van valami jó formulája az ilyen típusú gyerekekre. Agresszív Ödönke? Csak most a fotó kedvéért jól viselkedik. De el tudom képzelni, hogy amikor senki nem látja, akkor szélvészként tombol a lakásban. Pági Te kis huncut! Hát odacsaltad neki a végtagokat? :)))