"Bár amúgy ezután a kijelentése után én sem vagyok kíváncsi többet az ő kajájára. :) Nem a kijelentése igazságtartalma miatt, amin ugye lehetne vitatkozni, hanem a modora okán."
Bocs, de ezt nem értem. Azok Kalla Kálmán "látványkajái", amiket Nagypapi bemutatott, Kalla modora nem elfogadható?
Szerencsére a Csalánosi közelében mindkét irányban van tisztességes konyhájú csárda (Dunaföldvár felé a Kígyósi, Kecskemét felé meg a Sasfészek), szintén humanista adagokkal, ezért mindössze egyszer voltam a Csalánosiban. Pár éve rendszeresen jártunk a párommal egy szabadszállási tanyára lovagolni, így eléggé ismerem a környék étkezési lehetőségeit.
Szerintem is, meg a másikban is, nem véletlen tettem a smiley-t. De persze nagyon sikeres mindkettő. (TripAdvisor 4 ill. 4,5 pont az 5-ból.) Tudod, kétadagnyit adnak egy tányérra, és értelmezhetőt, onnantól ez a magyarnak szuper hely.
A mai értelmezhetö kategória resztelt borjumáj igazi svájci röstivel, Zürichben. Lényem züüri geschnetzeltest evett, szintén röstivel. Ez persze csak egy fogás volt, de utána eldöltem egy idöre.
Bár amúgy ezután a kijelentése után én sem vagyok kíváncsi többet az ő kajájára. :) Nem a kijelentése igazságtartalma miatt, amin ugye lehetne vitatkozni, hanem a modora okán.
Hát ha ezek látványkaják, meg kevesek Neked, akkor a Torockó éttermet ajánlom, meg a Csalánosi csárdát, ott jó zsíros magyarosch ételek vannak lavórnyi adagban. :)
Gondolom, nem könnyű bejutni hozzá. Hogyan működik a dolog? Előre eldönti, hogy mit főz, vagy egyeztet a vendégekkel? Azt meg lehet nézni, hogyan készülnek az ételek?